Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Εργοστάσιο καθαρισμού αέρα » Επιλέγοντας μια λειτουργική θέση για καθαριστής αέρα Olansi

Επιλέγοντας μια λειτουργική θέση για καθαριστής αέρα Olansi

Προβολές:1     Συγγραφέας:Κίνα καθαριστής αέρα Κατασκευαστής     Χρόνος δημοσίευσης: 2021-12-30      Προέλευση:https://www.olansichina.com/

Επιλέγοντας μια λειτουργική θέση για καθαριστής αέρα Olansi

Επιλέγοντας μια λειτουργική θέση για καθαριστής αέρα Olansi

καθαρισμού του αέραμπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά στη βελτίωση της ποιότητας του αέρα μέσα σε ένα δωμάτιο. Με την τοποθέτησή του σε κατάλληλη θέση, έχει κανείς την πιο έξω από το μηχάνημα. Βοηθά να ακολουθούν τις οδηγίες των κατασκευαστών καθαριστής αέρα επειδή καταλαβαίνουν τις μηχανές τους καλύτερα. Επιλέγοντας το καλύτερο προϊόν μπορεί να σημαίνει μεγάλη αποτελεσματικότητα και λειτουργικότητα στο τέλος της ημέρας.


Ένα από τα πράγματα που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι το μέγεθος του δωματίου και το τι συνιστά ο κατασκευαστής. Με το ταίριασμα το δωμάτιο στο μηχάνημα, αυτό σημαίνει ότι η καλύτερη καθαρισμός επιτυγχάνεται στο τέλος της ημέρας.

Olansi εργοστάσιο Κίνα καθαριστής αέρα (4)

γωνίες Αποφύγετε και στενούς χώρους.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, ένας αέρας επιτρέπει καθαρισμού ελεύθερη ροή του αέρα προς όλες τις κατευθύνσεις. Είναι σημαντικό να τοποθετήσετε τη συσκευή έτσι ώστε να μπορεί να τραβήξει ελεύθερα τον αέρα από όλες τις κατευθύνσεις. Αυτό οδηγεί σε καλύτερη απόδοση.


Όταν υπάρχει περιορισμένος χώρος. Εάν ένας καθαριστής αέρα Olansi τοποθετείται σε ένα στενό χώρο ή θέση, θα μπορούσε να είναι πολύ αδύναμη και δεν μπορεί να είναι ικανό να βγάλει τον αέρα από όλες τις γωνιές μέσα στο δωμάτιο. Αυτό σημαίνει ότι έχουν ρυπανθεί τα υπολείμματα αέρα. Μερικά συστήματα καθαρισμού του αέρα σχεδιαστεί για να τοποθετηθεί στον τοίχο. Βοηθά να επιλέξετε ένα μοντέλο που μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο.


καθαρισμού του αέρα δεν πρέπει να τοποθετούνται κάτω ή πίσω από τα έπιπλα.

Οι περισσότεροι κατασκευαστές καθαριστής αέρα μπορεί να συμβουλεύει τους αγοραστές να τοποθετήσετε τα μηχανήματα όπου δεν υπάρχουν εμπόδια. Δεν είναι ιδανικό για το καθαριστής αέρα για να τοποθετείται πίσω ή κάτω από έπιπλα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι θα πρέπει να εμποδίζεται και να καταστεί ανίκανο αποτελεσματικά τον καθαρισμό του αέρα λόγω της περιορισμένης ροής του αέρα. Εξετάστε το διαθέσιμο χώρο και να επιλέξετε την καλύτερη θέση για την καθαριστής στην εργασία καλά.


Αποφύγετε την αντιστοίχιση

Υπάρχουν πολλές συσκευές που βρίσκονται σε έξυπνα σπίτια σήμερα. Περιλαμβάνουν αφυγραντήρες και υγραντήρες. Υπάρχουν επίσης μονάδες κλιματισμού. Ο λόγος για τον οποίο χρησιμοποιούν περισσότερες από μία μηχανή, την ίδια στιγμή θα πρέπει να αποφεύγεται είναι η ροή του αέρα είναι απαραίτητη για τη σωστή καθαρισμού να συμβεί. Ωστόσο, όταν ο αέρας παίρνει έσπρωξε και τράβηξε προς όλες τις κατευθύνσεις, τα αιωρούμενα σωματίδια, δεν μπορεί να αφαιρεθεί αποτελεσματικά. Σε μια τέτοια κατάσταση, βοηθά να προσδιοριστεί το μηχάνημα που είναι πιο λογικό για το σπίτι.


Όταν ο καθαριστής λειτουργεί, τα παράθυρα πρέπει να παραμένουν κλειστά για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Με τον εξωτερικό αέρα που έρχονται σε ένα δωμάτιο, αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν γύρη, σκόνη, και άλλες υπαίθριες σωματίδια που θα βρουν το δρόμο τους μέσα στο σπίτι. Αυτό μπορεί να το κάνει δύσκολο για HEPA καθαρισμού του αέρα, ή ηUVC καθαρισμού του αέρανα λειτουργεί καλά. Τα παράθυρα πρέπει να είναι κλειστά όταν η μηχανή λειτουργεί.


Η τοποθέτηση κοντά σε πόρτες

Η τοποθέτηση του καθαριστή κοντά στην πόρτα μπορεί να είναι ένα μεγάλο πράγμα, ειδικά για την αλίευση των αερομεταφερόμενων σωματιδίων που μπορεί να προσπαθήσουν να μπουν στο σπίτι μέσω της εισόδου. Αυτό σημαίνει ότι οι ρύποι απομακρύνονται ακόμη και πριν το κάνουν στο σπίτι. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να τοποθετήσετε τον καθαριστή, ειδικά σε ένα σπίτι με κατοικίδια ζώα και ανθρώπους που έρχονται στο σπίτι και έξω.

Olansi Κίνα εργοστάσιο καθαρισμού αέρα (1)

Οι καθαριστές αέρα Olansi γίνονται για να χειριστούν όλα τα είδη ρύπων. Η δημοτικότητα των καθαριστών αέρα της Κίνας οφείλεται στο πόσο αποτελεσματικό μπορούν να είναι. Ωστόσο, η επιλογή μηχανών από την Olansi εγγυάται την αποτελεσματικότητα και την αξιοπιστία. Για περισσότερα σχετικά με την επιλογή μιας λειτουργικής θέσης γιαOlansi καθαριστής αέρα, μπορείτε να επισκεφθείτεΟΛΑΝΣΗ Κίναστοhttps://www.olansichina.com/Για περισσότερες πληροφορίες.

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου