Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Αλκαλικό καθαριστικό νερού αντίστροφης όσμωσης » Ζεστό και κρύο υδρογόνο αλκαλικό νερό αντίστροφη όσμωση RO του συστήματος καθαριστή διανομής νερού που λύουν το πρόβλημα ζεστού ή ψυχρού καθαρισμένου νερού

Ζεστό και κρύο υδρογόνο αλκαλικό νερό αντίστροφη όσμωση RO του συστήματος καθαριστή διανομής νερού που λύουν το πρόβλημα ζεστού ή ψυχρού καθαρισμένου νερού

Προβολές:3     Συγγραφέας:Κίνα Κατασκευαστής καθαριστή αέρα     Χρόνος δημοσίευσης: 2021-11-30      Προέλευση:https://www.olansichina.com/

Ζεστό και κρύο υδρογόνο αλκαλικό νερό αντίστροφη όσμωση RO του συστήματος καθαριστή διανομής νερού που λύουν το πρόβλημα ζεστού ή ψυχρού καθαρισμένου νερού

Ζεστό και κρύο υδρογόνο αλκαλικό νερό αντίστροφη όσμωση RO του συστήματος καθαριστή διανομής νερού που λύουν το πρόβλημα ζεστού ή ψυχρού καθαρισμένου νερού

Καθαριστής νερού ζεστού και κρύου νερούΠαρέχει καθαρό και ασφαλές πόσιμο νερό σε θερμοκρασία της επιλογής σας. Η διανομή κρύου και ζεστού νερού με τη χρήση της τεχνολογίας RO (αντίστροφη όσμωση) είναι μια πρόσφατα αναπτυγμένη τεχνολογία που μας παρέχει καθαρισμένο νερό σε δωμάτιο, κρύο και θερμές θερμοκρασίες. Δεν χρειάζεται πλέον να γεμίζετε συνεχώς ένα μπουκάλι νερό από τον καθαριστή νερού του διανομέα ro, τοποθετήστε το σε ένα ψυγείο και, στη συνέχεια, περιμένετε να κρυώσει το μπουκάλι νερό.


Αυτό είναι υπέροχο! Τώρα μπορείτε να κάνετε γρήγορα ζεστό, ζεστό καφέ ή ματμένο λεμονάδα απλά πιέζοντας ένα κουμπί. Για τους σκοπούς αυτού του άρθρου, ας ρίξουμε μια ματιά σε ένα πολύ αξιόπιστο και καλύτερο ποιοτικό καθαρισμό θερμών και κρύου νερού RO.

Olansi Κίνα εργοστάσιο καθαρισμού αέρα (11)

1. Ao Smith Z8 πράσινο 10-λίτρο ζεστό και κρύο νερό καθαρισμό νερού

Αυτός ο καθαριστής νερού ζεστού και κρύου νερού RO έχει μια διαδικασία καθαρισμού 8 σταδίων, με ασημένια φορτισμένη τεχνολογία μεμβράνης (SCMT) που εξασφαλίζει ότι καθαρίζουμε, ασφαλή και υγιή πόσιμο νερό. Όλα τα φίλτρα νερού μέσω της μεμβράνης αντίστροφης όσμωσης και καθαρίζονται διπλά χρησιμοποιώντας SCMT. Τα στάδια καθαρισμού νερού είναι προ-φίλτρο, φίλτρο ιζήματος, μπλοκ άνθρακα, τεχνολογία αποκατάστασης προσώπου (τέχνη), με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας πλευρική ροή RO μεμβράνη, τεχνολογία μεταλλευμάτων (min-tech) και zx διπλό φίλτρο διπλής προστασίας (ασημένιο ενεργοποιημένο μπλοκ άνθρακα και SCMT ).


Χαρακτηριστικά:

• Τεχνολογία ορυκτοποιητών (min-tech). Αυτή η λειτουργία προσθέτει σημαντικά ορυκτά όπως το μαγνήσιο και το ασβέστιο στο καθαρισμένο νερό για άλλη μια φορά. Αυτό ενισχύει τη γεύση του νερού και το δίνει μια φυσική, φρέσκια και ισορροπημένη pH-μια βασική απαίτηση για ένα ασφαλές και καθαρό πόσιμο νερό.

• Σύστημα προηγμένης ειδοποίησης. Αυτή η λειτουργία φέρνει ευκολία. Σας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζετε πότε η μεμβράνη αντίστροφης όσμωσης και άλλα φίλτρα στη συσκευή πρέπει να αλλάξει.

• Ζεστό νερό. Αυτό είναι ένα μοναδικό χαρακτηριστικό για αυτή τη συσκευή. Ακριβώς πατώντας ένα κουμπί, καθαρίζετε και καθαρίζετε το ζεστό νερό σε αυτές τις θερμοκρασίες-45 ° C και 80 ° C που περιέχει ορυκτά, τα οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να φτιάξετε γρήγορα ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι, να προετοιμάσει φαγητό για το μωρό, να απολαύσετε δημητριακά, ή να καταπραΰνει έναν πονόλαιμο.

• RO και SCMT (ασημένια φορτισμένη τεχνολογία μεμβράνης). Αυτό είναι ένα πρόσθετο στάδιο καθαρισμού του νερού για να σταματήσει οποιαδήποτε πιθανή πρόσθετη μικροβιακή μόλυνση μετά τον καθαρισμό Ro

• Νύχτα Assist. Έχει επίδραση της ροής που σας καθοδηγεί προς τη συσκευή το βράδυ. Αυτό προσθέτει ομορφιά στην κουζίνα σας.

• εξοικονόμησης νερού. Αυτή η συσκευή διαθέτει ένα καινοτόμο χαρακτηριστικό γνώρισμα-ART (Advance Technology Recovery) -που κάνει να ανακτήσει δύο φορές περισσότερο νερό, μειώνοντας έτσι τη σπατάλη του νερού όταν το νερό περνά μέσα από τη συσκευή. Είναι εξοικονομεί περίπου 9.000 λίτρα οποιουδήποτε τύπου νερού ετησίως με ART.

• Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για TDS από το πολύ 2000 ppm


2. BePure 4G 9 λίτρων ζεστού και κρύου νερού RO Σύστημα Νερό καθαριστής Με UV, UF, TDS, και αλκαλικές Καθαρισμός

BePure 4G 9LΚαθαριστής νερού ζεστού και κρύου νερούέρχεται με μια 8-στάδιο, διαδικασία Ultra-καθαρισμός, και ένα αλκαλικό Ορυκτών τεχνολογία που παρέχει τόσο καθαρό και υγιεινό νερό. Έχει τρεις δεξαμενές αποθήκευσης-κρύο, τακτική, και δεξαμενές αποθήκευσης ζεστού νερού με χωρητικότητες 1, 7, και 1 λίτρο αντίστοιχα.


BePure 4G ζεστό και κρύο νερό RO καθαρισμού νερού σύστημα παρέχει κρύο νερό στους 15 ° C-20 ° C σε ένα ρυθμό ροής 1.5 λίτρα ανά ώρα. Για να πάρετε ζεστό νερό, BePure 4G ζεστό και κρύο νερό RO διανομών καθαρισμού νερού σύστημα ζεστού νερού σε ένα ρυθμό ροής 2 λίτρων ανά λεπτό και σε θερμοκρασία από 80 ° C έως 90 ° C. Αυτό ελαχιστοποιεί τον αγώνα για να πάρει ζεστό νερό το οποίο μπορείτε να πιείτε και χρήση στην ποτοποιία.


BePure 4G καθαρισμού νερού έχει μια οθόνη Smart LED για την παρακολούθηση των εργασιών της RO νερό καθαρισμού ζεστού και κρύου νερού του συστήματος, καθώς και τη συντήρησή του.

Οι 8-στάδια της διαδικασίας καθαρισμού του νερού είναι:

• Προ-Φίλτρο: Είναι ενσωματωμένο και μπλοκ αιωρούμενα σωματίδια.

• Ίζημα Φίλτρο: Αφαιρεί κάθε σωματίδιο με μεγέθη έως 5μm (μικρόμετρα)

• φίλτρο ενεργού άνθρακα: Αφαιρεί το χλώριο, άσχημη γεύση και οσμή.

• RO Μεμβράνη: Αφαιρεί διαλυμένες ακαθαρσίες γνωστή ως TDS-Εντελώς διαλυμένων αλάτων.

• Ultra-διήθησης μεμβράνης: Αφαιρεί τα βακτήρια, κολλοειδή σωματίδια, και ιούς.

• TDS Ελεγκτής: Ρυθμίζει TDS

• Αλκαλική: Διατηρεί το ρΗ του καθαρισμένου νερού εντός της περιοχής από 7,5 έως 8,5 μέσω ανοργανοποίηση, εξασφαλίζοντας έτσι ένα υγιές και καθαρό πόσιμο νερό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φάρμακο για θέματα γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση υγείας, ισχυρή ενυδάτωση, και ισχυρότερη ανθρώπινα οστά.

• Ultra-Violet Θεραπεία συστήματος: Αυτό το νερό RO καθαρισμού ζεστό και κρύο νερό σύστημα έχει μια λάμπα υπεριώδους ακτινοβολίας σε μια δεξαμενή αποθήκευσης που καθαρίζει ή decontaminates το νερό.


Χαρακτηριστικά:

• Κρύο και διακόπτη ζεστού νερού

λειτουργικότητα • Smart LED: Έχει τέσσερις δείκτες: Δεξαμενή πλήρης, για τη γεμάτη δεξαμενή αποθήκευσης? Ο καθαρισμός, για τον καθαρισμό του νερού σε εξέλιξη? Θέρμανση, για ζεστό νερό διανέμεται? και ρυθμίσεις, για την αντιμετώπιση προβλημάτων, μπορεί να απαιτείται ή σε οποιοδήποτε από τα φίλτρα χρειάζεται αντικατάσταση.

• Εύκολη και βολική αντικατάσταση του φίλτρου

• Παροχή για τον καθαρισμό του ύδατος σε θερμοκρασία δωματίου απουσία της ηλεκτρικής ενέργειας.


3. Blue Star Στέλλα 8.2-λίτρων, RO και UV, ζεστό και κρύο νερό RO Σύστημα Νερό καθαριστής

Η Blue Star Στέλλα 8.2-λίτρωνζεστό και κρύο νερό καθαριστής RO σύστημα νερούΧρησιμοποιεί τόσο την τεχνολογία UV όσο και RO για καθαρισμό νερού, το οποίο εξασφαλίζει ότι έχετε ένα απολύτως ασφαλές και υγιές πόσιμο νερό. Έχει ένα φοβερό φίλτρο ιζημάτων (5 μm) που φιλτράρει τη λεπτότερη σκόνη, την άμμο και τα αιωρούμενα σωματίδια νερού.


Ο καθαριστής νερού χρησιμοποιεί τεχνολογία RO για την απομάκρυνση ιόντων, σωματιδίων νερού και διαλυμένες ακαθαρσίες, ενώ χρησιμοποιεί τεχνολογία UV για να απενεργοποιήσει τους μικροοργανισμούς όπως τα βακτήρια, τους ιούς και τις κύστες.


Χαρακτηριστικά:

• Λειτουργικότητα κλειδώματος παιδιών: Η λειτουργικότητα του παιδιού του ενεργοποιείται στη λειτουργία \"Λειτουργία θέρμανσης\" παρέχει προστασία στα παιδιά από τυχαία καύσιμα ζεστού νερού. Είναι ιδανικό για ένα σπίτι με τα παιδιά.

• Ψυχρό, ζεστό και καθαρισμένο νερό περιβάλλοντος: μπλε αστέρι Stella ζεστό και κρύο νερό RO καθαριστής νερού παρέχει εύκολη και βολική πρόσβαση σε κρύο και ζεστό νερό και νερό σε θερμοκρασία δωματίου απλά πιέζοντας ένα κουμπί. Διαθέτει κρύο νερό σε ελάχιστη θερμοκρασία 5 ° C και ζεστό νερό σε μέγιστη θερμοκρασία 85 ° C.

• Απομάκρυνση TDS (εξαιρετικά υψηλή): Όσον αφορά τις μετακομίσεις 96% TDS. Επομένως, ανεξάρτητα από την υψηλή ποσότητα διαλυτών ακαθαρσιών από την πηγή νερού, το πόσιμο νερό είναι καθαρό, ασφαλές και υγιές.

• Μεγάλη δεξαμενή 8,2 λίτρων: Αυτή η ικανότητα της δεξαμενής αποτελείται από θερμοκρασίες περιβάλλοντος, ψυχρής και θερμής ύδατος 4,2, 3.4 και 0,6 λίτρα αντίστοιχα.

• Ξεχωριστή βρύση για ζεστό νερό: Εκτός από τη λειτουργικότητα του παιδιού, αυτή η λειτουργία παρέχει ασφάλεια όταν διανέμεται ζεστό νερό.

Olansi Κίνα εργοστάσιο καθαρισμού αέρα (12)

συμπέρασμα

Ο καθαριστής νερού ζεστού και κρύου νερού RO έχει σχεδιαστεί για τον τρόπο ζωής σας. Για να διανέμει ασφαλές, καθαρό και υγιές νερό σε θερμές, κρύες και θερμοκρασίες δωματίου. Αυτή είναι η λύση στο κοινό πρόβλημα θέρμανσης ή ψύξης καθαρού και καθαρισμένου νερού.


Όχι πάρα πολλές μάρκες καθαριστών νερού παρέχουν κρύο και ζεστό νερό. Κάθε ένα από τα καυτά και κρύα υδάτινα εμπορικά σήματα καθαρισμού νερού που συζητούνται σε αυτό το άρθρο έχουν μοναδικά χαρακτηριστικά που είναι ιδανικά για το σπίτι σας. Περισσότερα για το ζεστό και το κρύοΑλκαλικό υδρογόνο αλκαλικό νερό αντίστροφη όσμωση RO καθαριστής νερού καθαρισμού νερούπου λύουν το πρόβλημά σας για ζεστό ή δροσερό καθαρισμένο νερό, μπορείτε να επισκεφθείτε την Olansi China στοhttps://www.olansichina.com/alkaline-reverse-osmosis-water-purifier.htmlΓια περισσότερες πληροφορίες.

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου