Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Εργοστάσιο καθαρισμού αέρα » Η δημοτικότητα των έξυπνων κατοικιών και η επίδραση στη ζήτηση για τους καθαριστές αέρα HEPA UVC

Η δημοτικότητα των έξυπνων κατοικιών και η επίδραση στη ζήτηση για τους καθαριστές αέρα HEPA UVC

Προβολές:1     Συγγραφέας:Κίνα Κατασκευαστής καθαρισμού αέρα     Χρόνος δημοσίευσης: 2021-06-02      Προέλευση:https://www.olansichina.com/

Η δημοτικότητα των έξυπνων κατοικιών και η επίδραση στη ζήτηση για τους καθαριστές αέρα HEPA UVC

Η δημοτικότητα των έξυπνων κατοικιών και η επίδραση στη ζήτηση για τους καθαριστές αέρα HEPA UVC

Ο αέρας είναι κάτι που όλοι βασίζονται, και είναι σημαντικό για την υγεία. Είναι αλήθεια ότι ο αέρας επηρεάζει την ανθρώπινη υγεία με πολλούς τρόπους και βοηθά να εξασφαλιστεί ότι είναι πάντα στην καθαρότερη μορφή του. Υπάρχουν τόσες πολλές ασθένειες και ασθένειες που σχετίζονται με την κακή ποιότητα του αέρα. Η εξάπλωση ορισμένων ασθενειών όπως το κοινό κρυολόγημα και το πιο πρόσφατο COVID-19 γίνονται χειρότερα σε κακή αεριζόμενες περιοχές και κλειστούς χώρους.


Για το λόγο αυτό, οι άνθρωποι κλήθηκαν να παραμείνουν μεμονωμένα σε ορισμένα μέρη του κόσμου. Ωστόσο, ακόμη και μεμονωμένα, η ποιότητα του αέρα πρέπει να παρατηρηθεί και να διατηρηθεί.

Προμηθευτής καθαρισμού αέρα Olansi (1)

Σήμερα, πολλοί δημόσιοι χώροι, γραφεία και σπίτια έχουν διαφορετική πρόκληση σε σύγκριση με το παρελθόν. Έτσι μπορεί να γίνει δεκτή μια υγιή σκηνή αέρα. Πρόκειται για το πώς μπορείτε να αποστειρωθεί και να απολυμάνετε τα επιβλαβή αέρια και τους ρύπους από αυτούς τους χώρους. Αυτό είναι που οι περισσότεροι άνθρωποι ασχολούνται, ειδικά με την εισαγωγή έξυπνων κατοικιών.


Δεδομένου ότι οι άνθρωποι έχουν γίνει μεγαλύτερη επίγνωση της προστασίας της υγείας, έχουν εισαχθεί πολλές οικιακές συσκευές υγείας, συμπεριλαμβανομένων των καθαριστών αέρα Olansi. Αυτά είναιΑρχική καθαρισμό αέραπου στοχεύουν να καταστούν οι χώροι διαβίωσης υγιείς και ελεύθεροι σε μικρά ανά πάσα στιγμή.


Είναι η μεγάλη ανάγκη που επιβάλλεται από έξυπνα σπίτια που καθιστούν τους καθαριστές αέρα να είναι σε υψηλή ζήτηση σε όλο τον κόσμο. Η ανάγκη για καθαριστές αέρα που προέρχονται από το περασμένο έτος, και τα πράγματα φαίνεται να είναι ακόμη υψηλότερα, καθώς οι άνθρωποι γίνονται περισσότερο ενήμεροι για τα οφέλη για την υγεία των καλύτερων καθαριστών αέρα HEPA.


Εκτός από την πανδημία, η δημοτικότητα των Smart Homes έχει κάνει την ανάπτυξη της αγοράς ακόμα πιο σημαντική. Αυτό οδήγησε σε κανονισμούς που βοηθούν στην παρακολούθηση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στις περισσότερες θέσεις, ειδικά σε περιοχές όπως η Κίνα. Η παγκόσμια ατμοσφαιρική ρύπανση έχει επιδεινωθεί και, συνεπώς, η ευαισθητοποίηση σχετικά με τον καθαρισμό του αέρα έχει γίνει αρκετά απαραίτητη.


Η ζήτηση για τους καλύτερους καθαριστές αέρα UVC, τοPM2.5 καθαριστές αέρα, οι αρνητικοί καθαριστές αέρος ιόντων και οι καθαριστές αέρα HEPA έχουν κλιμακωθεί. Οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν συγκρίσεις μεταξύ των διαθέσιμων επιλογών και ταιριάζουν με τις ανάγκες στο σπίτι. Βοηθάει, τώρα περισσότερο από ποτέ, για να μάθετε πώς οι καθαριστές αέρα Olansi μπορούν να βοηθήσουν καλύτερα τον αέρα γύρω και να υποστηρίξει την καλή υγεία.


Οι καθαριστές αέρα έχουν δει μια κορυφή καθώς η πανδημία κλιμακώνεται. Επίσης, η σεζόν γύρης σε ορισμένες περιοχές αυξάνει την ανάγκη για τους καθαριστές αέρα Olansi στο σπίτι. Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους οι καθαριστές αέρα της Κίνας έχουν γίνει τόσο δημοφιλείς σήμερα.


Ενώ η ζήτηση της αγοράς είναι υψηλή, εξακολουθούν να υπάρχουν επιφυλάξεις σχετικά με τις αναπτυξιακές προοπτικές των καλύτερων καθαριστών. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν μεγάλα πρότυπα στην αγορά, αλλά τα πράγματα εξακολουθούν να είναι ανομοιογενή. Υπάρχουν εταιρείες που παράγουν πολύ παρόμοια προϊόντα με χαμηλά τεχνικά κατώτατα όρια. Η βασική τεχνική βασική απαίτηση δεν είναι τόσο αυστηρή όσο θα πρέπει να είναι, και αυτή είναι μια από τις σημαντικότερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα η αγορά.

Προμηθευτής καθαρισμού αέρα Olansi (4)

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η συλλογή του πιο ιδανικού καθαρισμού αέρα είναι τόσο κρίσιμη. Η επιλογή ενός κατασκευαστή που έχει γύρω δώσει το καλύτερο στο πεδίο είναι ένα πρόσθετο πλεονέκτημα. Αυτός είναι ο λόγοςOlansi Air Pifiersθεωρούνται το καλύτερο στην αγορά. Αυτή η εταιρεία έχει εδώ και πάνω από μια δεκαετία, παρέχοντας τις καλύτερες λύσεις στον αέρα καλύτερη και βελτιώνοντας την υγεία.


Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου