Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Καθαρισμός αέρα » Η σωστή χρήση του υπόγειου εμπορικού καθαριστή UV UV φωτός με φίλτρο σωρού H14 στο γραφείο και στο σαλόνι νυχιών

Η σωστή χρήση του υπόγειου εμπορικού καθαριστή UV UV φωτός με φίλτρο σωρού H14 στο γραφείο και στο σαλόνι νυχιών

Προβολές:0     Συγγραφέας:Κίνα κατασκευαστής καθαριστή αέρα     Χρόνος δημοσίευσης: 2021-09-17      Προέλευση:https://www.olansichina.com/

Η σωστή χρήση του υπόγειου εμπορικού καθαριστή UV UV φωτός με φίλτρο σωρού H14 στο γραφείο και στο σαλόνι νυχιών

Η σωστή χρήση του υπόγειου εμπορικού καθαριστή UV UV φωτός με φίλτρο σωρού H14 στο γραφείο και στο σαλόνι νυχιών

Ο κόσμος έχει αλλάξει και υπάρχουν πολλά περιστατικά κακής ποιότητας αέρα, που οδηγούν στη δημοτικότητα των συσκευών καθαρισμού αέρα της Κίνας.Πολλάκατασκευαστές καθαριστών αέραεργάζονται σκληρά για την εισαγωγή καλύτερων τεχνολογιών στην αγορά.Αυτό στοχεύει στον καθαρισμό του αέρα στα υψηλότερα πρότυπα.Ενώ οι καθαριστές αέρα UVC ή οι καθαριστές αέρα HEPA δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τον τακτικό καθαρισμό και τη σκόνη, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την ποιότητα του αέρα και ως εκ τούτου δεν πρέπει να αγνοηθούν.


Για να διατηρήσετε τον αέρα εσωτερικού χώρου ασφαλή για αναπνοή, είναι σημαντικό να ανοίγετε κατά καιρούς παράθυρα για να διευκολύνετε τη ροή του αέρα, ειδικά όταν η ποιότητα του αέρα σε εξωτερικούς χώρους είναι καλή.Αυτό μειώνει τη συγκέντρωση ρύπων και μικροβίων που προκαλούν ασθένειες στον αέρα.Η καλή ποιότητα του αέρα σημαίνει καλύτερη υγεία.

China Olansi Manufacturer Purifier Air (61)

Χρήση κλιματιστικών έναντι καθαριστών αέρα

Όταν πρόκειται για τον καθαρισμό των εσωτερικών χώρων, μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν κλιματιστικά φρέσκου αέρα.Για μεγαλύτερο αποτέλεσμα, προτιμούνται οι καθαριστές αέρα.Οι καθαριστές αέρα τυχαίνει να είναι πολύ πιο βολικοί σε σύγκριση.Όταν χρησιμοποιείται με τον σωστό τρόπο, είναι εύκολο να καθαρίσετε τον αέρα του εσωτερικού χώρου και να διασφαλίσετε ότι το περιβάλλον γεμίζει με τον καλύτερο καθαρό και υγιεινό αέρα στο τέλος της ημέρας.


Κοινοί καθαριστές

Οι περισσότεροι καθαριστές αέρα στην αγορά χρησιμοποιούν φίλτρα.οΚαθαριστής αέρα HEPAείναι ίσως το πιο συνηθισμένο και έχει μεγάλη ιστορία στην αρένα του καθαρισμού.Η αρχή πίσω από τους τύπους φίλτρων είναι ότι ένας ανεμιστήρας χρησιμοποιείται για να τραβήξει αέρα και στη συνέχεια φιλτράρεται ο αέρας.Για να λειτουργήσει αυτό, η διάμετρος των μικροβίων πρέπει να είναι μεγαλύτερη από το άνοιγμα του φίλτρου.Όταν συμβαίνει αυτό, ο ρύπος μπορεί να φιλτραριστεί επιτυχώς και να αποβληθεί από τον αέρα.


Αυτό σημαίνει ότι ένα φίλτρο HEPA υψηλού επιπέδου μπορεί να έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα από ό, τι το φιλτράρισμα.Ωστόσο, αυτό σημαίνει επίσης ότι θα υπάρχει μεγαλύτερη αντίσταση στον άνεμο.Ορισμένα προϊόντα καθαρισμού χρησιμοποιούν φίλτρα ποιότητας H13 και έχουν επαληθευτεί ότι μπορούν να φιλτράρουν το H1N1.Αυτός ο ιός έχει το ίδιο μέγεθος με τον κορονοϊό.Θεωρητικά, ένα τέτοιο φίλτρο μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο στον χειρισμό ιών και βακτηρίων.


Λήψη των καλύτερων αποτελεσμάτων

Αφού βρήκα το τέλειοκατασκευαστής καθαριστή αέρακαι επιλέγοντας το σωστό προϊόν, ήρθε η ώρα να σκεφτούμε πώς μπορούν να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα.Είναι σημαντικό να τοποθετήσετε τον καθαριστή με τον σωστό τρόπο.Είναι λογικό να έχετε τις συσκευές στο κέντρο του δωματίου.Δεν συνιστάται η τοποθέτηση σε τοίχους.Αυτό συμβαίνει επειδή μειώνει το αποτέλεσμα του καθαρισμού.Βοηθάει να έχετε τον καθαριστή μακριά από τον τοίχο για να εξασφαλίσετε την ομαλή διέλευση του αέρα και έξω από το μηχάνημα.Μόνο έτσι μπορούν να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα.


Οι υγραντήρες είναι αρκετά δημοφιλείς σήμερα.Όταν επιλέγετε έναν εμπορικό καθαριστή αέρα UV, δεν πρέπει να τον τοποθετείτε κοντά σε υγραντήρες ή σε δοχεία με υγρά.Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι ατμοί μπορούν να εισέλθουν στο μηχάνημα και να προκαλέσουν ζημιά.Το ηλεκτροπληξία είναι επίσης πιθανό.Η γνώση του σωστού τρόπου χρήσης ενός καθαριστή είναι ο μόνος τρόπος για να επιτύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα.Υπάρχουν πολλοί προμηθευτές καθαριστών αέρα σήμερα.Βοηθά να μάθετε περισσότερα για έναν κατασκευαστή καθαριστή αέρα πριν κάνετε μια επιλογή.Μπορούν να δώσουν μια εικόνα σχετικά με τους επαληθευμένους προμηθευτές για τα προϊόντα τους.Αυτό βοηθάει να αποφύγει τους απατεώνες και τα υποτυπώδη ή ψεύτικα προϊόντα.

China Olansi Manufacturer Air Purifier (64)

Για περισσότερα σχετικά με τη σωστή χρήση του υπόγειου εμπορικού φωτισμού UVκαθαριστής αέρα με φίλτρο σωρού H14στο γραφείο και στο σαλόνι νυχιών, μπορείτε να επισκεφθείτε το Olansi China στοhttps://www.olanside.comγια περισσότερες πληροφορίες.


Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου