Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Κίνα καθαριστής αέρα » Κίνα Κατασκευαστές καθαρισμού αέρα και αν πρέπει να παραμείνουν σε όλο το

Κίνα Κατασκευαστές καθαρισμού αέρα και αν πρέπει να παραμείνουν σε όλο το

Προβολές:2     Συγγραφέας:Κίνα Κατασκευαστής καθαρισμού αέρα     Χρόνος δημοσίευσης: 2021-09-02      Προέλευση:https://www.olansichina.com/

Κίνα Κατασκευαστές καθαρισμού αέρα και αν πρέπει να παραμείνουν σε όλο το

Κίνα Κατασκευαστές καθαρισμού αέρα και αν πρέπει να παραμείνουν σε όλο το

Τα βιοτικά πρότυπα βελτιώθηκαν σημαντικά και αυτό οδήγησε στην αλλαγή των απαιτήσεων που οι άνθρωποι έχουν όσον αφορά το περιβάλλον διαβίωσης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τόσες πολλές οικογένειες έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν καθαριστές αέρα για να βελτιώσουν την ποιότητα του εσωτερικού αέρα σήμερα. Ακριβώς όπως και άλλες τεχνολογίες, πολλές ερωτήσεις μπορεί να προκύψουν στη διαδικασία. ΜεOlansi Air Pifiers, η πιο συνηθισμένη ερώτηση είναι αν ο καθαριστής αέρα πρέπει να τρέξει χωρίς διακοπή. Οι άνθρωποι θέλουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, και γι 'αυτό μερικές από τις ερωτήσεις είναι τόσο κρίσιμες.

Προμηθευτής καθαρισμού αέρα Olansi (13)

Αποτελεσματικότητα

Ενώ οι καθαριστές αέρα έχουν γίνει πολύ δημοφιλείς σήμερα, εξακολουθεί να είναι σημαντικό να αφιερώσετε χρόνο και να επιλέξετε τον καλύτερο κατασκευαστή καθαριστή αέρα. Αυτό εγγυάται ότι το προϊόν αυτό καταλήγει να είναι της καλύτερης ποιότητας. Οι καθαριστές της Olansi Air είναι μερικές από τις καλύτερες στην αγορά σήμερα. Μερικοί από τους καλύτερους καθαριστές έρχονται με πολύ ειδικές λειτουργίες όπως η αποστείρωση. Ορισμένα προορίζονται ειδικά για να αντιμετωπίσουν πολύ συγκεκριμένους ρύπους, οι οποίες προσθέτουν στην αποτελεσματικότητά τους. Ο εσωτερικός αέρας μπορεί να γεμίσει με αλλεργιογόνα, σκόνη, βακτηρίδια, ιούς και PM2.5. Η εύρεση ενός φίλτρου αέρα που μπορεί να χειριστεί το είδος του ρύπου που υπάρχει στον αέρα είναι ένα πρόσθετο πλεονέκτημα.


Κάποιοι ισχυρίζονται ότι οι καθαριστές αέρα πρέπει να βρίσκονται καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας για να διασφαλιστεί ότι ο αρχικός αέρας παραμένει φρέσκο ​​και καθαρό. Κάποιοι πιστεύουν ότι αφήνοντας τον καθαριστή σε όλη την οδήγηση σε σπατάλη ηλεκτρικής ενέργειας και υψηλούς λογαριασμούς στο τέλος της ημέρας. Σύμφωνα με αυτούς, αφήνοντας το μηχάνημα σε όλη τη διάρκεια μεταφράζεται επίσης σε κατανάλωση φίλτρου και υψηλού κόστους αντικατάστασης. Η αύξηση του οικονομικού φόρτου κάνει τους περισσότερους ανθρώπους να μην αφήνουν τα gadgets όλη την ώρα.


Τα γεγονότα

Με βάση τα γεγονότα, τοΚίνα καθαριστής αέραδεν πρέπει να παραμείνει ανά πάσα στιγμή. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για καθαριστή αέρα HEPA ή καθαριστής αέρα UVC, θα πρέπει να απενεργοποιηθεί σε ένα σημείο.


Οι καθαριστές αέρα Olansi χρησιμοποιούνται μέσα σε κλειστούς χώρους. Η βασική αρχή περιλαμβάνει εσωτερική κυκλοφορία που καθαρίζει τον αρχικό αέρα που βρίσκεται σε εσωτερικούς χώρους. Το μηχάνημα συνήθως χάλια είναι το εσωτερικό αέρα μέσω μιας εισόδου αέρα για σκοπούς καθαρισμού και φιλτραρίσματος. Ο αέρας αποβάλλεται στη συνέχεια μέσω μιας πρίζας. Αυτό εξαλείφει τις ιδιαιτερότητες ουσίες και οσμές από το δωμάτιο. Αυτός ο κύκλος εξασφαλίζει ότι ο αέρας καθαρίζεται αποτελεσματικά. Σε μια τέτοια περίπτωση, το μονοπάτι που χρησιμοποιεί ο καθαριστής αέρα είναι εσωτερικός αέρας και πίσω στον εσωτερικό αέρα.


Η παραπάνω επεξήγηση σημαίνει ότι, αφού χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, η συγκέντρωση αερίων όπως το διοξείδιο του άνθρακα μέσα στο σπίτι συνεχίζει να ανεβαίνει και το οξυγόνο εξαντλείται ή είναι ανεπαρκές. Αυτό αφήνει σκληρό αέρα μέσα στο σπίτι, κάτι που δεν είναι καλό για τους ανθρώπους.

Παρόλο που τα σπίτια δεν είναι εντελώς αεροστεγείς και υπαίθριος αέρας εξακολουθεί να μπαίνει στο σπίτι, η συναλλαγματική ισοτιμία είναι μάλλον αμελητέα και μπορεί να μην ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις αναπνοής.

Κίνα Κατασκευαστής καθαρισμού αέρα Olansi (52)

Αυτό σημαίνει ότι μετά τη χρήση για μια συγκεκριμένη περίοδο, εξακολουθεί να είναι σημαντικό να ανοίξετε τα παράθυρα για να επιτρέψετε το φρέσκο ​​εξωτερικό αέρα να μπαίνει στο σπίτι. Κατά τη διάρκεια της περιόδου εξαερισμού, οι καθαριστές αέρα Olansi πρέπει να απενεργοποιηθούν για τις περιόδους του εξαερισμού. Είναι πάντα καλό να επιλέξετε μια καλή στιγμή, εξασφαλίζοντας ότι η ποιότητα του αέρα σε εξωτερικούς χώρους είναι καλός. Για περισσότεραΚίνα Κατασκευαστές καθαρισμού αέρα, μπορείτε να επισκεφθείτεΟΛΑΝΣΗ Κίναστοhttps://www.olansies.com/Για περισσότερες πληροφορίες.

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου