Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Κίνα καθαριστής αέρα » Κακή ποιότητα του αέρα στο σπίτι σας και το πώς η Κίνα καθαρισμού του αέρα του σπιτιού μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της

Κακή ποιότητα του αέρα στο σπίτι σας και το πώς η Κίνα καθαρισμού του αέρα του σπιτιού μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της

Προβολές:0     Συγγραφέας:Κίνα καθαριστής αέρα Κατασκευαστής     Χρόνος δημοσίευσης: 2021-12-20      Προέλευση:https://www.olansichina.com/

Κακή ποιότητα του αέρα στο σπίτι σας και το πώς η Κίνα καθαρισμού του αέρα του σπιτιού μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της

Κακή ποιότητα του αέρα στο σπίτι σας και το πώς η Κίνα καθαρισμού του αέρα του σπιτιού μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της

Οι περισσότεροι άνθρωποι υποθέτουν ότι η ρύπανση είναι μόνο ένα θέμα σε εξωτερικούς χώρους. Αυτό δεν μπορεί να απέχει περισσότερο από την αλήθεια. Η ρύπανση είναι παντού, συμπεριλαμβανομένων εσωτερικούς χώρους. Εξωτερική αέρα είναι συχνά μολύνεται από πολλά πράγματα, συμπεριλαμβανομένου του καπνού, μηχανήματα απελευθερώνοντας χημικά, τα οχήματα, σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, και τις βιομηχανίες. Η σκόνη είναι επίσης ένα κοινό ρύπο. Αυτά είναι ζητήματα που μπορεί να συμβεί σε μεγάλες πόλεις, καθώς και των αγροτικών περιοχών.


Ποτέ δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι η ρύπανση συμβαίνει μόνο σε αστικές περιοχές. Υπάρχουν περιοχές όπου οι αγρότες χρησιμοποιούν τα βαρέα φορτηγά, και αυτό μπορεί να προκαλέσει ρύπανση. Υπάρχουν, επίσης, σκονισμένους δρόμους και τα φυτοφάρμακα να σκεφτούμε πάρα πολύ.

Olansi καθαριστής αέρα Προμηθευτής (3)

Αν και τίποτα δεν μπορούν να γίνουν πολλά για την εξωτερική ρύπανση, πολλά μπορούν να γίνουν για τη βελτίωση του εσωτερικού αέρα. Ενώ κάποιος μπορεί να αναλάβει να πάρει σε εσωτερικούς χώρους και να κλείνει τις πόρτες μπορεί να κάνει τη διαφορά, αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η ρύπανση του αέρα είναι χειρότερη σε εσωτερικούς χώρους. Αν εν λόγω αεροπορικών δεν αντιμετωπιστεί, μπορεί να είναι πολύ τοξικό.


Μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές αλλεργίες πάρα πολύ. Όταν ένα σπίτι δεν έχει ροή του αέρα, και τα παράθυρα διατηρούνται κλειστά, ατμοσφαιρική ρύπανση γίνεται όλο και πιο σοβαρή, προκαλώντας κινδύνους για όλους.


Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίουςΚίνα καθαρισμού του αέραέχουν γίνει τόσο δημοφιλής σήμερα. Οι κατασκευαστές Air καθαριστής εργαστεί πολύ σκληρά για να δημιουργήσουν συσκευές που μπορεί να καθαρίσει επαρκώς τον αέρα και να κρατήσει τους ανθρώπους ασφαλείς ακόμα και μέσα στα σπίτια τους.


Πώς μπορεί κανείς να πει αν ο αέρας είναι κακό;

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι οι περισσότεροι ατμοσφαιρικοί ρύποι δεν μπορεί ούτε να δει ούτε να μυρίσει. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να είναι δύσκολο να ειπωθεί η ποιότητα του αέρα από απλώς την μυρωδιά. Ο καλύτερος τρόπος να πάει για αυτό είναι να βρεθεί μια οθόνη ποιότητα. Οι περισσότεροι κατασκευαστές καθαριστής αέρα περιλαμβάνουν έξυπνους αισθητήρες μέσα σε συσκευές τους για να παρακολουθεί τη βοήθεια του αέρα. Με τέτοιες συσκευές, καθίσταται πολύ εύκολο να πω πόσο υγιής ή ανθυγιεινά αέρα στους εσωτερικούς χώρους είναι.


Υπάρχουν συμπτώματα που σχετίζονται με την κακή ποιότητα του αέρα. Αυτά περιλαμβάνουν υπνηλία, βήχα, ξηρό δέρμα, εξάνθημα δέρματος, το λαιμό, τα μάτια, τη μύτη και ερεθισμός, αναπνευστικές λοιμώξεις, κόπωση και ναυτία. Όταν τα συμπτώματα όπως αυτές που αναφέρονται παραπάνω είναι παρόντες, τότε είναι πιθανό ότι η ποιότητα του αέρα μέσα στο σπίτι δεν είναι η καλύτερη.


Οι λόγοι για τους φτωχούς του εσωτερικού αέρα

Υπάρχουν πολλές αιτίες της κακής εσωτερικού αέρα. Το πρώτο είναι ο καπνός, ειδικά από το μαγείρεμα και από τα τσιγάρα. Ο καπνός του τσιγάρου είναι επιβλαβής για τον καθένα γύρω και μπορεί να αποβεί μοιραία. Ο καπνός μπορεί επίσης να προέλθει από φούρνους, αν υπάρχει, μέσα στο σπίτι.


Η υγρασία μπορεί επίσης να προκαλέσει ατμοσφαιρική ρύπανση, καθώς ενθαρρύνει την ανάπτυξη μικροοργανισμών και οσμής μέσα στο σπίτι. Άλλες αιτίες περιλαμβάνουν φορμαλδεΰδη, βαφή, καθαρισμό χημικών, κατσαρίδων, ακάρεα σκόνης.


Για να χειριστεί όλα τα είδη ρύπανσης, πρέπει να συνεργαστείτε με τον καλύτερο προμηθευτή ή τον κατασκευαστή του καθαριστή αέρα. Η εύρεση των σωστών συσκευών για τον καθαρό αέρα μπορεί να κάνει σημαντική διαφορά στο τέλος της ημέρας. Η Olansi ήταν εδώ και πολύ καιρό και προσφέρει μερικές από τις καλύτερες λύσεις για τον καθαρισμό του αέρα.

Κίνα Κατασκευαστής καθαρισμού αέρα Olansi (67)

Υπάρχουν όλα τα είδη καθαριστών αέρα από την Olansi, συμπεριλαμβανομένων των καθαριστών αέρα HEPA και καθαριστές αέρα UVC.

Για περισσότερες πληροφορίες για την κακή ποιότητα του αέρα στο σπίτι και πώςΚίνα Καθαριστές αέραμπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση, μπορείτε να επισκεφθείτεΟΛΑΝΣΗ Κίναστοhttps://www.olansichina.com/home-air-purifier.htmlΓια περισσότερες πληροφορίες.

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου