Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Καθαρισμός αέρα » Καλύτερος καθαριστής αέρα UVC με το φίλτρο HEPA και το φως UV και την αποτελεσματικότητά τους στον καθαρισμό της εσωτερικής ατμόσφαιρας

Καλύτερος καθαριστής αέρα UVC με το φίλτρο HEPA και το φως UV και την αποτελεσματικότητά τους στον καθαρισμό της εσωτερικής ατμόσφαιρας

Προβολές:1     Συγγραφέας:Κίνα Κατασκευαστής καθαριστή αέρα     Χρόνος δημοσίευσης: 2021-11-03      Προέλευση:https://www.olansichina.com/

Καλύτερος καθαριστής αέρα UVC με το φίλτρο HEPA και το φως UV και την αποτελεσματικότητά τους στον καθαρισμό της εσωτερικής ατμόσφαιρας

Καλύτερος καθαριστής αέρα UVC με το φίλτρο HEPA και το φως UV και την αποτελεσματικότητά τους στον καθαρισμό της εσωτερικής ατμόσφαιρας

Καθαρισμός αέραΕίναι ένα σημαντικό θέμα που πρέπει να αντιμετωπιστεί σήμερα λόγω της έκτασης της ρύπανσης σε διάφορα μέρη του κόσμου. Οι καθαριστές αέρα UVC είναι αρκετά δημοφιλείς σήμερα. Ωστόσο, ενδέχεται να μην αποστειρώσουν πλήρως τον αέρα και να μην αφαιρέσουν όλους τους ρύπους. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου οι καθαριστές αέρα UVC μπορούν ακόμη και να οδηγήσουν στην παραγωγή όζοντος, η οποία είναι αρκετά επιβλαβής.


Κατά την επιλογή ενός καθαριστή αέρα UVC, συμβάλλει στην κατανόηση ότι ορισμένα μειονεκτήματα σχετίζονται με το ίδιο. Ενώ υπάρχουν πολλά τέτοια προϊόντα στην αγορά, βοηθά να επιλέξει ένα τέτοιο προϊόν από έναν αξιόπιστο κατασκευαστή καθαρισμού αέρα. Αυτό εξασφαλίζει ότι έχει δοκιμαστεί καλά και δεν εκπέμπει το αέριο του όζοντος που υπερβαίνει το αποδεκτό όριο.

Κίνα Olansi Κατασκευαστής Καθαριστής αέρα (16)

Πολλοί εταιρείες καθαρισμού αέρα της Κίνας παράγουν όλα τα είδη των προϊόντων για να χειριστούν διαφορετικούς τύπους ρύπανσης στα σπίτια. Αυτά περιλαμβάνουν ιονικούς καθαριστές, ιονιστές, κατακρημνιστές και ηλεκτροστατικούς καθαριστές. Η επιλογή πρέπει να είναι καλά ενημερωμένη από την έρευνα,Olansi Air Pifiersείναι αξιόπιστες και εξαιρετικές επιλογές.


Πώς λειτουργούν οι καθαριστές αέρα UVC

Αυτοί οι καθαριστές προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν το εξαιρετικά ιώδες φως και την αποστειρωμένη ισχύ της για να απαλλαγούν από βιολογικούς ρύπους όπως ιούς, βακτήρια και μούχλα. Οι λαμπτήρες UV είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς σε κεντρικά συστήματα για στελέχωση και καθαρισμού αέρα.


Ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα της χρήσης αυτής της μεθόδου καθαρισμού αέρα είναι οι ακριβοί λαμπτήρες UV. Υπάρχει επίσης ένας αποδεκτός χρόνος έντασης και έκθεσης που απαιτείται για τους καθαριστές αέρα UVC να λειτουργούν σωστά και να εξουδετερώσουν τους διαφορετικούς βιολογικούς ρύπους.


Ορισμένοι κατασκευαστές δεν παράγουν βολβούς που έχουν αρκετή δύναμη για να έχουν το απαραίτητο αποτέλεσμα. Επίσης, τα φώτα που χρησιμοποιούνται στα περισσότερα απολυτιστές και τους καθαριστές αέρα δεν είναι αποτελεσματικοί ενεργειακοί-σοφοί, πράγμα που σημαίνει μεγάλη δαπάνες στο τέλος της ημέρας.


Το άλλο θέμα είναι ότι οι βιολογικοί ρύποι πρέπει να εκτεθούν στο φως για κάποιο χρονικό διάστημα να αποστειρωθούν. Αυτό σημαίνει ότι ένα καλό και αποτελεσματικό σύστημα μπορεί να περιλαμβάνει τη θεραπεία του αέρα που κινείται αργά. Εάν ένα σύστημα HVAC έχει αέρα που κινείται γρήγορα, τότε η αποστείρωση δεν μπορεί να ολοκληρωθεί επειδή η έκθεση συμβαίνει για πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Η σύντομη έκθεση μπορεί να μην είναι επαρκής ώστε να προκαλέσει το απαιτούμενο είδος βλάβης που μπορεί να απενεργοποιήσει τους μικροοργανισμούς.


Το άλλο πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι όταν ένα σύστημα καθαρισμού αέρα αποτελείται μόνο από λάμπες UV, η φυσική αφαίρεση των αλλεργιογόνων δεν μπορεί να συμβεί. Ακόμη και μετά την απενεργοποίηση των μικροοργανισμών, θα εξακολουθούν να αιωρούνται στον αέρα, πράγμα που σημαίνει ότι θα συνεχίσουν να περνούν από τα ανοίγματα. Αυτό σημαίνει ότι ένας τέτοιος καθαριστής μπορεί να χρησιμοποιηθεί καλύτερα μαζί με έναν καλό καθαριστή αέρα HEPA.


Γιατί πρέπει να ληφθούν υπόψη οι καθαριστές αέρα UVC

Όταν δημιουργείται από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αέρα της Κίνας, όπως η Olansi, οι καθαριστές αέρα UVC μπορούν να είναι πολύ αποτελεσματικοί. Οι αρουραίοι υπαινιγής UV μπορούν να βλάψουν το RNA και το DNA των μορίων που είναι σημαντικές για την αναπαραγωγή και την κυτταρική διαίρεση.

Olansi Κίνα εργοστάσιο καθαρισμού αέρα (1)

Αυτό σημαίνει ότι η χρήση αυτού του είδους θεραπείας μπορεί να προκαλέσει βιο-αερολύματα λιγότερο μολυσματικά, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορούν να εξοπλιστούν μηχανισμοί διαίρεσης κυττάρων. Ωστόσο, τέτοια μικρόβια μπορούν ακόμα να προκαλέσουν αλλεργίες ακόμη και αφού γίνονται ανίκανοι για αναπαραγωγή. Είναι σημαντικό να εξεταστεί ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης ολόκληρης της αφαίρεσης των απενεργοποιημένων οργανισμών. Για περισσότερες πληροφορίεςΚαλύτερος καθαριστής αέρα UVC UVC με φίλτρο HEPA και UV φωςΚαι η αποτελεσματικότητά τους στον καθαρισμό της εσωτερικής ατμόσφαιρας, μπορείτε να επισκεφθείτε την Olansi China στοhttps://www.olansichina.com/uvc-air-purifier.htmlΓια περισσότερες πληροφορίες.

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου