Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Καθαρισμός αέρα » Καλύτερος φορητός μίνι επιτραπέζιος καθαριστής αέρα UVC Nano για Covid με φίλτρο H13 Hepa για γραφείο γραφείου

Καλύτερος φορητός μίνι επιτραπέζιος καθαριστής αέρα UVC Nano για Covid με φίλτρο H13 Hepa για γραφείο γραφείου

Προβολές:5     Συγγραφέας:Κίνα κατασκευαστής καθαριστή αέρα     Χρόνος δημοσίευσης: 2021-09-23      Προέλευση:https://www.olansichina.com/

Καλύτερος φορητός μίνι επιτραπέζιος καθαριστής αέρα UVC Nano για Covid με φίλτρο H13 Hepa για γραφείο γραφείου

Καλύτερος φορητός μίνι επιτραπέζιος καθαριστής αέρα UVC Nano για Covid με φίλτρο H13 Hepa για γραφείο γραφείου

Για να πάρετε το καλύτερο από οποιοδήποτεΚινέζος καθαριστής αέραή κάποιου είδους συσκευή καθαρισμού αέρα, πρέπει να είστε όσο το δυνατόν πιο δημιουργικοί.Αυτό είναι ιδιαίτερα προφανές όταν προσπαθείτε να υποστηρίξετε μια εταιρεία που παράγει συσκευές που μπορούν να τοποθετηθούν σε γραφεία.Αυτό δεν είναι τόσο απλό όσο νομίζετε.Πριν υποστηρίξετε οποιονδήποτε κατασκευαστή καθαριστή αέρα για τέτοιο σκοπό, υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες που πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη.


Μπορείτε να καταλήξετε να βάλετε έναν απαίσιο καθαριστή αέρα στην Κίνα στο γραφείο σας.Αυτό θα καταλήξει μόνο στο να κάνει τον χώρο σας να φαίνεται λιγότερο ελκυστικός.Θέλετε να μάθετε το πρόβλημα;Μεταξύ εκατοντάδων θα πρέπει να αναζητήσετε την τέλεια συσκευή καθαρισμού αέρα.Αυτό είναι ένα έργο που θα αποδεικνύεται πάντα πολύ τρομακτικό από πολλές απόψεις.

Olansi Κίνα εργοστάσιο καθαρισμού αέρα (4)

Εδώ είναι η μόνη διέξοδος

Ο κύριος στόχος αυτού του άρθρου είναι να αποκαλύψει τους καλύτερους καθαριστές αέρα για το γραφείο σας.Είτε το πιστεύετε είτε όχι, αυτές οι συσκευές έχουν κάνει τεράστια διαφορά μόλις εγκατασταθούν στα γραφεία.Το παν είναι να επιλέξετε τον σωστό προμηθευτή καθαριστή αέρα από τις διάφορες επιλογές που θα συναντήσετε σε αυτήν την ανάρτηση.


GermGuardian AC4100

Βλέποντας αυτόν τον καθαριστή αέρα στην αρχή, υπάρχει κάτι που θα σας έρθει στο μυαλό.Αυτό είναι το γεγονός ότι μοιάζει με υπογούφερ.Δεν είστε μακριά από την αλήθεια γιατί συμβαίνει.Είναι ένας καθαριστής αέρα 3 σε 1 για γραφεία γραφείου που έχουν κατασκευαστεί από κατασκευαστή καθαριστή αέρα με γενεαλογία.Τουεργοστάσιο καθαρισμού αέραβρίσκεται στο Euclid, Ohio.Ένα από τα πλεονεκτήματα ή τα οφέλη της χρήσης αυτής της συσκευής με τα χρόνια είναι ότι προσέφερε στους χρήστες καλή σχέση ποιότητας / τιμής.Η περίπτωσή σας δεν πρόκειται να είναι διαφορετική.


Διαθέτει 3 σετ φίλτρων για να διασφαλίσετε ότι το γραφείο σας καθαρίζεται επιμελώς και τέλεια.Αυτά είναι φίλτρο HEPA, προφίλτρο και φίλτρο ενεργού άνθρακα.Προκειμένου να διασφαλιστεί ότι το φίλτρο HEPA διαρκεί όπως αναμενόταν, το προφίλτρο θα κάνει μεγάλη δουλειά στο φιλτράρισμα μεγάλων σωματιδίων.Έρχεται επίσης με λάμπα UV-C για την εξάλειψη βακτηρίων καθώς και σπόρια μούχλας.Με λίγα λόγια, εάν έχετε ένα γραφείο που έχει έκταση έως 78τμ, αυτή είναι η σωστή συσκευή καθαρισμού του αέρα για χρήση.


Μερικά οφέλη είναι:

• Διαθέτει υπεριώδη ακτινοβολία UV-C για να εξασφαλίσει την αποβολή των μικροοργανισμών

• Το φίλτρο HEPA είναι πολύ αποτελεσματικό για την παγίδευση του τριχού, της σκόνης και των αλλεργιογόνων

• Ο σχεδιασμός του είναι συμπαγής και κομψός

• Μπορεί να συλλάβει έως και 99,97% επιβλαβή σωματίδια σε ένα γραφείο

• Και πολλοί άλλοι


Medify MA-14

Υπάρχει κάτι που οι περισσότεροι επιχειρηματίες δεν γνωρίζουν.Αυτό είναι το γεγονός ότι η απόκτηση περισσότερων πελατών μπορεί να εξαρτηθεί από το αν τα γραφεία τους είναι καθαρά ή όχι.Φυσικά, κανένας δυνητικός πελάτης δεν θα ήθελε να μείνει σε ένα μέρος όπου ο αέρας είναι μολυσμένος.Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε με μια ισχυρή συσκευή όπως το Medify MA-14.Αυτό είναι ένα φίλτρο υψηλής ποιότητας που έχει βοηθήσει πολλά γραφεία να παραμείνουν καθαρά.ΑυτόΚινέζος καθαριστής αέραμπορεί να καθαρίσει καλά το γραφείο σας χωρίς συμβιβασμούς.Μέσα σε λίγα λεπτά, ο αέρας στο γραφείο σας θα είναι υγιής για τους πελάτες να παραμείνουν άνετοι.


Δεδομένου ότι το εργοστάσιο καθαρισμού αέρα λειτουργεί από την Κίνα, μπορείτε πάντα να στοιχηματίσετε ότι πρόκειται για μια πολύ προσιτή συσκευή.Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε καθώς τίποτα δεν διακυβεύεται ως προς την αποτελεσματικότητά του.Για χώρο 117τμ, το Medify MA-14 μπορεί να καθαριστεί σε 15 λεπτά.Εάν ο χώρος σας είναι 200τμ ή 400τμ, θα καθαριστεί μέσα σε 30 λεπτά ή 1 ώρα αντίστοιχα.


Μερικά οφέλη αναφέρονται παρακάτω:

• Μπορεί να φιλτράρει αποτελεσματικά τον μολυσμένο και μολυσμένο αέρα σας

• Είναι ιδανικό για γραφεία λόγω του πώς έχει σχεδιαστεί

• Τα φίλτρα μπορούν να αλλάξουν εύκολα

• Είναι εύκολο στη λειτουργία

• Διαθέτει φίλτρο H13 HEPA (ιατρικής ποιότητας)

• Και άλλοι


Partu HEPA BS-03

Η συσκευή καθαρισμού αέρα Partu HEPA είναι ένας άλλος ισχυρός τρόπος για να καθαρίσετε τον αέρα στο γραφείο σας χωρίς να καταλαμβάνετε χώρο, επειδή είναι μια συσκευή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο γραφείο.Εκτός από συμπαγές, ο σχεδιασμός του μπορεί να τραβήξει πολύ τα βλέμματα.Αυτός ο προμηθευτής καθαριστή αέρα ήταν πάντα γνωστό ότι καλύπτει ανάγκες όλα αυτά τα χρόνια.Κατά συνέπεια, μπορεί πάντα να είναι αξιόπιστη.Τα φίλτρα του μπορούν να βοηθήσουν στη σύλληψη οσμών, τριχών, γύρης, καπνού και σκόνης.Το Partu HEPA BS-03 είναι σίγουρα ένας καθαριστής αέρα της Κίνας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε στα γραφεία.


Η εταιρεία αυτή λειτουργείεργοστάσιο καθαρισμού αέρα στην ΚίναΤοΈνας λόγος για τον οποίο συνιστάται ιδιαίτερα το HEPA BS-03 είναι το επίπεδο θορύβου του.Φυσικά, το γραφείο είναι ένα μέρος όπου ο θόρυβος δεν επιτρέπεται και αυτός ο καθαριστής αέρα της Κίνας κατάφερε να ικανοποιήσει μια τέτοια κατάσταση.Δύσκολα θα παρατηρήσετε ότι λειτουργεί.


Τα οφέλη του αναφέρονται παρακάτω:

• Για να ελέγχεται η ένταση και η ταχύτητα, έρχεται με ρυθμίσεις 3fan

• Έχει αρωματικό σφουγγάρι

• Έχει σχεδιαστεί με συμπαγή τρόπο

• Είναι 100% ασφαλές στη χρήση

• Και άλλοι


OLS-K08 Olansi καθαριστής αέρα

ΑυτόΚαθαριστής αέρα Olansiείναι εντυπωσιακό.Όπως και άλλοι παραπάνω, αυτός ο καθαριστής αέρα της Κίνας μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά.Μπορεί να μην είναι μια συσκευή που μπορεί να τοποθετηθεί πάνω από τα γραφεία.Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνει αποτελεσματική δουλειά.Στην πραγματικότητα, με τα τελευταία χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες του, τα επιβλαβή αερομεταφερόμενα σωματίδια σίγουρα θα εξαλειφθούν.


Στην πραγματικότητα έρχεται με 6 φάσεις για αποτελεσματικό καθαρισμό του αέρα.Επίσης, διαθέτει έναν αισθητήρα που βοηθά στον εντοπισμό σκόνης στο γραφείο σας.Το καλύτερο μέρος είναι ότι παρά το μέγεθος και τη χωρητικότητά του, η παραγωγή θορύβου είναι πολύ μικρή.Αν ψάχνετε για κάτι που μπορεί να προσφέρει περισσότερα από αυτά που κάνουν οι κανονικοί καθαριστές αέρα γραφείου, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γιατί ο καθαριστής αέρα Olansi θα σας βοηθήσει.

Olansi Κίνα εργοστάσιο καθαρισμού αέρα (2)

συμπέρασμα

Οι παραπάνω καθαριστές αέρα έχουν ανακαλυφθεί ότι είναι τέλειοι για γραφεία και άλλους εμπορικούς χώρους.Έχουν ό, τι χρειάζεται για να καλύψουν τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας.Απλώς επιλέξτε ένα από αυτά και επικοινωνήστε με το εργοστάσιο καθαρισμού αέρα που είναι υπεύθυνο για την παραγωγή του.Θα εντυπωσιαστείτε από τις δυνατότητές τους. Για περισσότερα σχετικά με το καλύτερο φορητό μίνι επιτραπέζιο UVC nanoκαθαριστής αέρα για Covid με φίλτρο H13 hepaγια γραφείο, μπορείτε να επισκεφθείτεOlansi Κίναστοhttps://www.olansichina.com/για περισσότερες πληροφορίες.


Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου