Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Καθαρισμός αέρα » Οι καλύτεροι καθαριστές αέρα για να αφαιρέσετε τις οσμές της κουζίνας και για τις μυρωδιές Κριτικές το 2021

Οι καλύτεροι καθαριστές αέρα για να αφαιρέσετε τις οσμές της κουζίνας και για τις μυρωδιές Κριτικές το 2021

Προβολές:74     Συγγραφέας:Κίνα Κατασκευαστής καθαρισμού αέρα     Χρόνος δημοσίευσης: 2021-09-13      Προέλευση:https://www.olansichina.com/

Οι καλύτεροι καθαριστές αέρα για να αφαιρέσετε τις οσμές της κουζίνας και για τις μυρωδιές Κριτικές το 2021

Οι καλύτεροι καθαριστές αέρα για να αφαιρέσετε τις οσμές της κουζίνας και για τις μυρωδιές Κριτικές το 2021

Όταν πρόκειται για τη ρύπανση στην κουζίνα σας, είναι πάντα πιθανό να αντιμετωπίσετε δύο σημαντικά προβλήματα. Για παράδειγμα, υπάρχουν οι επιβλαβείς ρύποι που παράγονται με σόμπα αερίου όπως η φορμαλδεΰδη και το μονοξείδιο του άνθρακα. Επίσης, οι πτητικές οργανικές ενώσεις απελευθερώνονται πάντοτε στον αέρα κάθε φορά που τείνετε να το τηγανίζετε ή να μαγειρεύετε. Το ζήτημα με όλους αυτούς τους ρύπους είναι ότι θα μπορούσατε να καταλήξετε σε πολλές μακροπρόθεσμες ασθένειες που θα βλάψουν το αναπνευστικό σας σύστημα. Μελέτες έχουν επίσης δείξει ότι οι παράγοντες ρύπανσης τέτοιες δεν βοηθούν τους ασθενείς με οποιονδήποτε τρόπο.

Κίνα Olansi Κατασκευαστής καθαρισμού αέρα (80)

Τι είναι στην πραγματικότητα η λύση;

Αφού ελέγξετε τις συνέπειες που η ατμοσφαιρική ρύπανση στην κουζίνα μπορεί να σας κάνει να υποφέρετε από πάνω, υπάρχει μια ερώτηση στο μυαλό σας τώρα. Έτσι μπορεί να διαχειρίζεται ή να εξαλειφθεί αυτός ο εφιάλτης. Δεν χρειάζεται να τρέχετε το μυαλό σας ως αΚίνα καθαριστής αέραείναι μόνο αυτό που απαιτείται για να εξασφαλιστεί η ποιότητα του αέρα βελτιωθεί στο σπίτι σας.


Με καθαριστικό αέρα, αέρια, πτητικές οργανικές ενώσεις, φορμαλδεΰδη και άλλοι επικίνδυνοι ρύποι θα απαλλαγούν. Αυτή η ανάρτηση θα αποκαλύψει μερικούς από τους καλύτερους καθαριστές αέρα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για το σκοπό αυτό. Πριν επικοινωνήσετε με οποιοδήποτε εργοστάσιο καθαρισμού αέρα ή κατασκευαστής καθαρισμού αέρα, συνιστάται να διαβάσετε τις επιλογές εδώ.


Bissell myair (2780a)

Το πρώτο χαρακτηριστικό αυτού του καθαριστή αέρα που θα παρατηρήσετε είναι ο συμπαγής σχεδιασμός του. Είτε θέλετε να το τοποθετήσετε στο πάτωμα ή τον πάγκο στην κουζίνα σας, αυτή η συσκευή είναι εξαιρετικά ευέλικτη. Επομένως, θα ταιριάζει απόλυτα σε οποιαδήποτε από αυτές τις θέσεις χωρίς ταλαιπωρία. ΗΠΑ είναι όπου συμβαίνει το εργοστάσιο του καθαριστή αέρα του αέρα. Αυτή είναι μια συσκευή 3 σε 1 που μπορεί να εξασφαλίσει ότι η κουζίνα σας έχει φρέσκο ​​και υγιεινό αέρα. Με το ενεργοποιημένο φίλτρο άνθρακα και το φίλτρο HEPA, οι μυρωδιές μαγειρέματος θα απαλλαγούν.


Λόγω των 3600, υπάρχει πολύ καλύτερη ροή αέρα. Εξασφαλίζει ότι ο αέρας σας μπορεί να καθαριστεί ταχύτερα. Εάν ο χώρος της κουζίνας σας είναι μέχρι 100sqft, ο Bissell MyAir (2780a) είναι σίγουρα η τέλεια συσκευή για να καθαρίσει τον αέρα. Αυτή η μάρκα είναι αξιόπιστηΚατασκευαστής καθαριστή αέραΌπως πολλοί άνθρωποι έχουν επιβεβαιώσει την ποιότητα των προϊόντων της.


Ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του είναι:

• Έρχεται με 1 ώρα, 3hour και 8hour χρονοδιακόπτη

• Ενσωματωμένη ένδειξη φίλτρου που σας ειδοποιεί όταν η αντικατάσταση του φίλτρου οφείλεται

• Τα φίλτρα του είναι πολύ αποτελεσματικά στον καθαρισμό του αέρα

• Έχει ένα σύγχρονο καθώς και συμπαγές σχέδιο

• Μπορεί εύκολα να λειτουργήσει


Winix 5500-2

Είναι αρκετά δίκαιο να παραδεχτούμε ότι το Winix 5500-2 είναι ένας επαναστατικός καθαριστής αέρα. Εάν είστε πραγματικά σοβαροί να έχετε οσμές εξουδετερωμένες στην κουζίνα σας, αυτός είναι ένας κατασκευαστής καθαρισμού αέρα που μπορεί να εμπιστευτεί. Τα προϊόντα της παρέχουν πάντα όπως αναμένεται για τους χρήστες. Πρόκειται για έναν καθαριστή αέρα με μοντέρνα και μοναδικά χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, η διαδικασία καθαρισμού του βρίσκεται σε διάφορα στάδια για βέλτιστη απόδοση. Το φίλτρο ενεργού άνθρακα συμβαίνει να είναι το πρώτο στάδιο. Το δεύτερο είναι διήθηση πλάσματος ενώ το τελευταίο είναι φίλτρο HEPA.


Όταν πρόκειται για την αφαίρεση αερίων και καπνού από το χώρο της κουζίνας σας, όλα αυτά τα στάδια φιλτραρίσματος έχουν κρίσιμους ρόλους για να παίξουν. Εάν ο χώρος της κουζίνας σας είναι μέχρι 350sqft, αυτός ο καθαριστής αέρα μπορεί να κάνει μια εξαιρετική δουλειά για να διατηρήσει τους επιβλαβείς ρύπους στον κόλπο. Στην πραγματικότητα, το CADR του είναι 232CFM, οπότε η κουζίνα σας θα καθαριστεί περίπου 5 φορές. Εάν χρειάζεστε πραγματικά έναν αξιόπιστο προμηθευτή καθαρισμού αέρα, το Winix είναι μία από τις πιο αξιόπιστες λύσεις.


Ορισμένα από τα οφέλη του είναι:

• Οι αέριοι ρύποι αφαιρούνται από την τεχνολογία PlasmaVave

• Οι οσμές της κουζίνας (πτητικές) μπορούν να ανιχνευθούν από τον αισθητήρα πτητικής πνευματικής ιδιοκτησίας

• Το φίλτρο ενεργού άνθρακα μπορεί να πλυθεί

• Είναι αποτελεσματικό στην εξάλειψη οσμών από την κουζίνα σας

• Κι αλλα


Molekule Air Mini +

Ο Molekule Air Mini + δεν είναι μόνο ένας καθαριστής αέρα της Κίνας. Αυτό συμβαίνει επειδή έχει επίσης έναεργοστάσιο καθαρισμού αέραΣτις ΗΠΑ και στη Μαλαισία, όπου τα προϊόντα συναρμολογούνται και παραδίδονται στους τελικούς χρήστες. Αυτή είναι μια σύγχρονη συσκευή που μπορεί να εξασφαλίσει ότι η κουζίνα σας είναι υγιής. Είτε είστε ασθματικοί είτε πάσχετε από δυσκολία στην αναπνοή, χρησιμοποιώντας αυτόν τον καθαριστή αέρα μπορεί να σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε ότι η υγεία σας δεν χειροτερεύει όποτε βρίσκεστε στην κουζίνα.


Είναι δημοφιλές για την υιοθέτηση του συστήματος διήθησης PECO. Με αυτό, τα VOC και τα αέρια μπορούν να αναλυθούν με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Αν και υπάρχει μια χημική αντίδραση, όπως είναι πραγματικά αβλαβή. Όταν πρόκειται για την εξάλειψη των πΟΕ, αυτός ο καθαριστής αέρα της Κίνας μπορεί να κάνει τη διαφορά. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι είναι εντελώς χωρίς όζον.


Ορισμένα από τα οφέλη του είναι:

• Έρχεται με 5 ταχύτητες ανεμιστήρων που μπορούν να ρυθμιστούν

• Έχει WiFi συνδεσιμότητα

• Έρχεται με αισθητήρα για την ανίχνευση σωματιδίων στην κουζίνα

• Σύστημα διήθησης PECO για το σπάσιμο των αερίων καθώς και το VOC

• Κομψή σχεδίαση

• Και πολλά άλλα

Olansi K08 καθαριστής αέρα

Olansi καθαριστής αέραέχει κερδίσει πολλές θετικές κριτικές στο παρελθόν. Ως εκ τούτου, αξίζει να αναφερθεί μεταξύ ορισμένων από τους καλύτερους καθαριστές αέρα για τους χώρους κουζίνας. Αυτός ο κατασκευαστής καθαριστή αέρα έχει αποδειχθεί τα χρόνια που κατανοεί τις ανάγκες των ιδιοκτητών σπιτιού. Τέτοια αποδεικνύεται στις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά του OLS-K08 που έχει επικροτηθεί. Αυτή η συσκευή καθαρισμού αέρα μπορεί να σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι οι εφιάλτες της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στην κουζίνα βρίσκονται στο παρελθόν.


Είναι αξιόπιστο στην απομάκρυνση των επικίνδυνων αερομεταφερόμενων ρύπων όπως το TVOC, το βενζόλιο και τη φορμαλδεΰδη. Εκτός από την αποτελεσματικότητά της στην κουζίνα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτή τη συσκευή στην κρεβατοκάμαρά σας ή το σαλόνι σας. Ο καθαριστής αέρα Olansi έχει κατασκευαστεί για διάφορες περιπτώσεις με πολύ υψηλό CADR για να εξασφαλίσει ότι ο αέρας σας είναι καθαρός.


Τα οφέλη του είναι:

• Υψηλής ποιότητας αισθητήρας σκόνης

• Μπορεί να αφαιρέσει το TVOC, το βενζόλιο και τη φορμαλδεΰδη στην κουζίνα σας

• Έρχεται με τηλεχειριστήριο

• Έχει ανιχνευτή ποιότητας αέρα

• Ο σχεδιασμός του είναι κομψός

• Κι αλλα

Κίνα Κατασκευαστής καθαρισμού αέρα Olansi (57)

συμπέρασμα

Με βάση τα παραπάνω, μπορεί να φανεί ότι υπάρχουν πολυάριθμοι καθαριστές αέρα υψηλής ποιότητας, μπορείτε να επιλέξετε από τη θέση στην κουζίνα σας για υγιή αέρα. Αυτά έχουν επιλεγεί με βάση τις πρόσφατες κριτικές πελατών. Η αλήθεια είναι ότι δοκιμάζονται και αποδεικνύονται όταν πρόκειται για την παροχή και την αντιμετώπιση των αναγκών. Για περισσότερες πληροφορίεςκαλύτερους καθαριστές αέραΓια να καταργήσετε τις οσμές της κουζίνας και για τις σχόλια μυρωδιών το 2021, μπορείτε να επισκεφθείτε την Olansi China στοhttps://www.olansichina.com/smart-air-purifier.htmlΓια περισσότερες πληροφορίες.

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου