Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Αλκαλικό καθαριστικό νερού αντίστροφης όσμωσης » Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα RO Αντίστροφη όσμωση Ζεστό και κρύο καθαριστικό διανομέα νερού με σύστημα φιλτραρίσματος αλκαλικών υδάτων

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα RO Αντίστροφη όσμωση Ζεστό και κρύο καθαριστικό διανομέα νερού με σύστημα φιλτραρίσματος αλκαλικών υδάτων

Προβολές:17     Συγγραφέας:Κίνα Κατασκευαστής καθαριστή αέρα     Χρόνος δημοσίευσης: 2021-11-16      Προέλευση:https://www.olansichina.com/

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα RO Αντίστροφη όσμωση Ζεστό και κρύο καθαριστικό διανομέα νερού με σύστημα φιλτραρίσματος αλκαλικών υδάτων

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα RO Αντίστροφη όσμωση Ζεστό και κρύο καθαριστικό διανομέα νερού με σύστημα φιλτραρίσματος αλκαλικών υδάτων

Ro αντίστροφη όσμωση αλκαλικός καθαριστής διανομής νερούείναι ένας δημοφιλής τύπος συστήματος καθαρισμού νερού. Χρησιμοποιεί την τεχνολογία αντίστροφης όσμωσης για την απομάκρυνση των μολυσματικών ουσιών στο πόσιμο νερό. Παρόλο που η επένδυση σε αντίστροφη όσμωση (RO) σύστημα καθαρισμού νερού μπορεί να είναι σχετικά ακριβό για το γραφείο ή το σπίτι σας, σε σύγκριση με άλλες μεθόδους καθαρισμού νερού, RO αντίστροφη όσμωση αλκαλικός καθαριστής διανομής νερού είναι αρκετά ευκολότερος και φθηνότερος για να διατηρηθεί.


Η αντίστροφη όσμωση τεχνολογία για τη διήθηση του νερού αναπτύχθηκε από τον αμερικανικό στρατό προς το τέλος του 1950. Αυτό που ξεκίνησε ως μια προσπάθεια να αναζητήσει ένα μέσο για την απομάκρυνση του αλατιού από το αλμυρό νερό (ειδικά θαλασσινό νερό) για να παράγει νερό κατάλληλο για κατανάλωση από τους Αμερικανούς στρατιώτες σε τραχιά εδάφη Και επίσης να αφαιρέσει ορισμένες χημικές μολυσματικές ουσίες, όπως τα βαρέα μέταλλα από το νερό, έχει γίνει πλέον μια δημοφιλής και αξιόπιστη τεχνολογία φιλτραρίσματος νερού που χρησιμοποιείται από πολλά σπίτια.

Olansi Κίνα εργοστάσιο καθαρισμού αέρα (14)

Η αντίστροφη όσμωση (RO) είναι μια διαδικασία όπου το νερό (νερό βρύσης, φυσικό ελατήριο, ο βρόχρωμο νερό, κ.λπ.) αναγκάζεται μέσω ενός υλικού ή μεμβράνης με μικροσκοπικούς πόρους (ημι-διαπερατή μεμβράνη), επιτρέποντας τα μόρια νερού που είναι μικρότερα σε μέγεθος σε σύγκριση με τα μεγαλύτερα μόρια όπως το αλάτι και άλλα βαρέα μέταλλα για να φιλτράρετε. Αυτή η διαδικασία βοηθά στην καθαρισμό του νερού με διαχωρισμό μορίων νερού από άλλες μολυσματικές ουσίες.


Ανεξάρτητα από τις προσπάθειες από την τοπική εταιρεία κοινής ωφέλειας νερού για να εξασφαλίσει το νερό της βρύσης είναι ασφαλές και καθαρό πόσιμο, δεν μπορεί να εγγυηθεί την αφαίρεση όλων των ρύπων στο νερό που παρέχεται στο σπίτι σας. Ως εκ τούτου, με RO αντίστροφης όσμωσης νερού Διανομέας καθαριστής στο σπίτι ή το γραφείο σας είναι σημαντική. Σε αυτό το άρθρο, τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα (δηλαδή, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα) της ύπαρξης ενός RO αντίστροφης όσμωσης Water Dispenser καθαριστής συζητούνται. Αυτό θα σας καθοδηγήσει κατά τη λήψη απόφασης για την εγκατάσταση ενός καθαρισμού του διανομέα νερού που χρησιμοποιεί την τεχνολογία της αντίστροφης όσμωσης στο σπίτι ή το γραφείο σας.


Πλεονεκτήματα της RO αντίστροφης όσμωσης αλκαλικό νερό Διανομέας καθαριστής

1. Η αντίστροφη όσμωση είναι πολύ αποτελεσματική στην αφαίρεση ρύπων

Αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα ενόςRO αντίστροφης όσμωσης Διανομέας νερού καθαριστής. Η αποτελεσματικότητά της στην απομάκρυνση ρυπαντών έχει καταστήσει έχουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, από την επεξεργασία των λυμάτων με το φιλτράρισμα του νερού στα σπίτια μας. Η διαδικασία διήθησης αφαιρεί σταδιακά περίπου 98% αυτών των ρύπων μέσα από ένα λεπτότερο ημι-διαπερατή μεμβράνη από μία παροχή πόσιμου νερού: νατρίου, ασβεστίου, μολύβδου, Sulfate, Φθόριο, Αρσενικό, Χλωριούχο, και Mercury.


Η διαδικασία που χρησιμοποιείται από RO αντίστροφης όσμωσης Water Dispenser καθαριστής είναι πιο αποτελεσματική από τη χρήση μόνο ενός φίλτρου ξυλάνθρακα. Το φίλτρο ενεργού άνθρακα δεν είναι σε θέση να απομακρύνει κάποιες προσμείξεις.


2. Ενεργειακά Αποδοτικά

RO αντίστροφης όσμωσης Νερου καθαριστής χρησιμοποιεί την πίεση του νερού από την παροχή νερού στο σπίτι σας. Σε αντίθεση με την απόσταξη που απαιτεί ηλεκτρική ενέργεια και θερμότητα, απαιτεί πίεση από την παροχή νερού σας μόνο.


3. Παρέχει τακτική καθαρό νερό

RO αντίστροφης όσμωσης Νερου καθαριστής είναι άμεσα συνδεδεμένο με τη βρύση ή βρύση στο σπίτι, παρέχοντας ένα τακτικό και καθαρό παροχή πόσιμου νερού. Μετά από λίγο, μπορεί να μην θυμάται υπάρχει ένα σύστημα φιλτραρίσματος του νερού που συνδέεται με την παροχή νερού στο σπίτι σας.


4. Η αντίστροφη όσμωση αφαιρεί Ορυκτά Επίσης από το νερό

RO αφαιρεί μέταλλα όπως το μαγνήσιο και το ασβέστιο που προκαλούν σκληρότητα στο νερό. Το σκληρό νερό έχει τις ακόλουθες συνέπειες αρνητικές:

• Έντυπα κλίμακες για τις συσκευές υδραυλικές εγκαταστάσεις και λοιπός εξοπλισμός

• Κάνει αίσθηση των μαλλιών γλοιώδη σας και να αισθάνεται το δέρμα σας να στεγνώσουν αμέσως φύγετε από το μπάνιο.

• Προκαλεί τα ρούχα σας να ξεθωριάζει πιο γρήγορα από ό, τι επεξεργασμένο νερό

• Λεκέδες μπανιέρες και νεροχύτες σας

• Τακτική επισκευές υδραυλικών εγκαταστάσεων

• Δημιουργεί λευκές κηλίδες στα υαλικά και πλυντήριο πιάτων που τους καθιστά ελκυστική


5. RO αντίστροφης όσμωσης Νερου καθαριστής σας εξοικονομεί χρήματα

Μειώνει το κόστος αγοράς του εμφιαλωμένου νερού, καθώς και τακτική επισκευές υδραυλικών εγκαταστάσεων λόγω της σκληρότητας του νερού. Ανάλογα με τον αριθμό των εμφιαλωμένων νερών που αγοράζετε, όταν συσσωρευτεί πάνω από ένα χρόνο, σας εξοικονομεί σημαντική ποσότητα των δολαρίων ετησίως.


6. Η αντίστροφη όσμωση κάνει γεύση των τροφίμων καλύτερη.

Πολλοί άνθρωποι έχουν αναφέρει ότι η τροφή τους έχει καλύτερη γεύση όταν άρχισαν να χρησιμοποιούν νερό απόRO αντίστροφης όσμωσης νερού Διανομέας καθαριστής.Αυτό οφείλεται στην απομάκρυνση ακαθαρσιών και ορυκτών από το νερό μέσω της αντίστροφης όσμωσης. Οι χημικές ουσίες και τα ορυκτά σε μια παροχή νερού που δεν αντιμετωπίζονται θα μπορούσαν να αλλάξουν τη γεύση του φαγητού σας όταν μαγειρεύετε με τέτοιο νερό.


Αν και η θερμότητα, κατά τη διάρκεια του βρασμού του νερού μπορεί να σκοτώσει τα βακτηρίδια που υπάρχουν, ορισμένες μολύνσεις μπορεί να παραμείνουν στο νερό.


Μειονεκτήματα του RO Αντίστροφη όσμωση νερού καθαριστής

Το σύστημα φιλτραρίσματος νερού αντίστροφης όσμωσης έχει ορισμένους περιορισμούς, ωστόσο, τα οφέλη της χρήσης ενός καθαριστή διανομέα νερού αντίστροφης οσμοποίησης, όπως επισημαίνεται σε αυτό το άρθρο, υπερτερούν τους περιορισμούς του για τα περισσότερα σπίτια.


1. Προσαρμογή σε διαφορετική γεύση νερού

Αρχικά, μπορεί να σας αρέσει η γεύση του νερού που παράγεται από τοRO Αντίστροφη όσμωση νερού καθαριστής διανομής νερού. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η διαδικασία της αντίστροφης όσμωσης απομακρύνει διάφορα ορυκτά που μπορεί να έχετε χρησιμοποιηθεί στο νερό. Η γεύση μπορεί να είναι ασυνήθιστη. Παρόλο που, μερικοί άνθρωποι θεωρούν αυτά τα ορυκτά όπως το ασβέστιο, όπως είναι απαραίτητο για ένα υγιές σώμα, στην πραγματικότητα, αυτά τα ορυκτά απορροφούνται από το σώμα σας στην κυκλοφορία του αίματός σας από το φαγητό που καταναλώνετε καθημερινά.


2. απαιτεί την έγκαιρη αλλαγή των προ-φίλτρων

Τα προ-φίλτρα ενός καθαριστή διανομέα νερού αντίστροφης όσμωσης RO προστατεύουν τη ημι-διαπερατή μεμβράνη κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αντίστροφης όσμωσης. Η αποτυχία αλλαγής αυτών των προ-φίλτης στην εποχή μπορεί να βλάψει τη μεμβράνη που χρησιμοποιείται κατά την αντίστροφη όσμωση. Πως? Η μεμβράνη RO θα μπορούσε να καταστραφεί από ελεύθερο χλώριο.


Αυτό μπορεί να απαιτήσει την αντικατάσταση ολόκληρου του συστήματος φιλτραρίσματος νερού RO. Παρόλο που δεν υπάρχει ευκολότερο μέσο να γνωρίζετε πότε μπορεί να συμβεί αυτό, ευτυχώς, πρέπει μόνο να αλλάξετε αυτά τα φίλτρα μετά από κάθε χρόνο.


3. Ο ρυθμός ροής του νερού είναι χαμηλότερος από το αναμενόμενο

RO Ο καθαριστής διανομής νερού αντίστροφης όσμωσης παράγει νερό σε χαμηλότερη πίεση από την αναμενόμενη. Αν και για τα περισσότερα σπίτια, το νερό που παράγεται μέσω ενός καθαριστή διανομέα νερού RO μπορεί να είναι αρκετό καθημερινά, ίσως χρειαστεί να είστε υπομονετικοί για το σύστημα RO για να αναγεννηθεί περισσότερο νερό εάν καταναλώνετε πολύ νερό καθημερινά.

Olansi Κίνα εργοστάσιο καθαρισμού αέρα (13)

συμπέρασμα

Εάν χρειάζεστε το καλύτερο σύστημα φιλτραρίσματος νερού για το σπίτι ή το γραφείο σας, ένας καθαριστής διανομής νερού RO REVERSTONS είναι το καλύτερο σύστημα καθαρισμού νερού για εσάς. Παρά τους περιορισμούς του, τα πλεονεκτήματα που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο είναι οι λόγοι για τους οποίους η χρήση καθαριστών διανομής νερού RO έχει γίνει πολύ δημοφιλής. Το πόσιμο ασφαλές και καθαρό νερό χωρίς ρύπους είναι απαραίτητη για την ευημερία μας. Για περισσότερα σχετικά με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του roΑντίστροφη όσμωση ζεστό και κρύο καθαριστικό διανομέα νερούΜε το σύστημα φιλτραρίσματος αλκαλικών υδάτων, μπορείτε να επισκεφθείτε την Olansi China στοhttps://www.olansichina.com/water-purifier.htmlΓια περισσότερες πληροφορίες.

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου