Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Εργοστάσιο καθαρισμού αέρα » Ποια είναι τα σημαντικά συστατικά ενός καθαριστή αέρα;

Ποια είναι τα σημαντικά συστατικά ενός καθαριστή αέρα;

Προβολές:2     Συγγραφέας:Κίνα Κατασκευαστής καθαρισμού αέρα     Χρόνος δημοσίευσης: 2021-06-24      Προέλευση:https://www.olansichina.com/

Ποια είναι τα σημαντικά συστατικά ενός καθαριστή αέρα;

Ποια είναι τα σημαντικά συστατικά ενός καθαριστή αέρα;

Όταν πρόκειται για το τι αΚίνα καθαριστής αέραΜπορούν να κάνουν, οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν ήδη. Στην πραγματικότητα, καταλαβαίνουν πώς να πάρουν το καλύτερο από μια τέτοια συσκευή χωρίς ταλαιπωρία. Ωστόσο, φαίνεται να υστερούν πίσω σε μια περιοχή. Αυτό έχει τη γνώση σχετικά με τα συστατικά των καθαριστών αέρα. Η αλήθεια είναι ότι για να πάρετε το καλύτερο από αυτούς, είναι σημαντικό να καταλάβετε πώς έχουν σχεδιαστεί. Αυτό θα σας επιτρέψει να γνωρίζετε πώς μπορούν να λειτουργήσουν μόλις εγκατασταθούν σε διάφορους χώρους.


Αναρωτιέστε τι θα είναι τα συστατικά ενός καθαριστή αέρα Olansi; Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε, υπάρχουν διαφορετικά συστατικά που γίνονται αυτές οι συσκευές. Αυτά είναι πολύ σημαντικά όταν πρόκειται για το πώς μπορούν να λειτουργήσουν ενώ χρησιμοποιούνται. Εάν δεν έχετε γνώση σχετικά με τέτοια εξαρτήματα / μέρη, σίγουρα θα αγωνιστεί για να αγοράσετε το σωστό για το χώρο σας.

Προμηθευτής καθαρισμού αέρα Olansi (13)

Εδώ είναι η λύση

Δεν υπάρχει ανάγκη να προσπαθήσετε να ρίξετε το μυαλό σας πια. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχετε έρθει στο σωστό μέρος όπου θα αποκαλυφθούν τα πάντα για τα συστατικά ενός καθαριστή αέρα της Κίνας. Πριν από οποιαδήποτεΚατασκευαστής καθαριστή αέραΉ εργοστάσιο καθαρισμού αέρα, συνιστάται ιδιαίτερα να διαβάσετε τις παρακάτω λεπτομέρειες.


Τι πρέπει να γνωρίζετε

Πριν μιλήσετε για τα διάφορα εξαρτήματα του καθαριστή αέρα Olansi, υπάρχουν ορισμένα γεγονότα που πρέπει να καταλάβετε. Σε γενικές γραμμές, οι καθαριστές αέρα είναι διαφόρων τύπων. Αυτά θα μπορούσαν να είναι τεχνολογία HEPA, αρνητική ιόν, ενεργοποιημένη τεχνολογία άνθρακα, όζον και τεχνολογία UV. Κάθε ένας από αυτούς τους καθαρισμούς αέρα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και λειτουργίες. Με άλλα λόγια, έχουν δημιουργηθεί για να πραγματοποιήσουν διαφορετικές λειτουργίες κατά τη χρήση τους.


Με βάση τα παραπάνω δήλωσε ότι είναι προφανές ότι οι καθαριστές αέρα δημιουργούνται διαφορετικά. Αυτό σημαίνει ότι έρχονται με διαφορετικά συστατικά. Ωστόσο, κάθε καθαριστής αέρα που έχει κατασκευαστεί να έχει ορισμένα παρόμοια συστατικά. Ανεξάρτητα από το τι έχουν δημιουργηθεί, πρέπει να έχουν αυτά τα στοιχεία. Οι παρακάτω λεπτομέρειες θα εξηγούν μερικά από αυτά τα συστατικά.


Βασικά σημεία για να σημειώσετε

• Υπάρχουν 5 διαφορετικοί τύποι καθαριστών αέρα με το καθένα που πραγματοποιεί τις μοναδικές του λειτουργίες

• Κάθε καθαριστής αέρα έχει κάποια παρόμοια συστατικά

• Εάν γνωρίζετε τα διάφορα εξαρτήματα, όπως θα σας επιτρέψει να κατανοήσετε την απόδοση ενός καθαριστή αέρα της Κίνας


Φίλτρα

Το φίλτρο είναι ένα πολύ κρίσιμο στοιχείο σε όλους τους καθαριστές αέρα που θα συναντήσετε στην αγορά. Το μόνο πράγμα είναι ότι συνήθως εργάζονται σε διαφορετικές και μοναδικές αρχές, ενώ προσπαθούν να καθαρίσουν τον αέρα στο χώρο σας. Για παράδειγμα, το φίλτρο σε ένακαθαριστής αέραΜε την τεχνολογία HEPA λειτουργεί διαφορετικά από αυτό που λειτουργεί στην τεχνολογία ενεργού άνθρακα. Ακριβώς όπως ακούγεται, ένα φίλτρο προορίζεται να καταγράψει σωματίδια που βρίσκονται στο σπίτι σας. Αυτά θα μπορούσαν να είναι τα μαλλιά κατοικίδιων ζώων, τις ίνες στα ρούχα, τη σκόνη και τους άλλους.


Γενικά αποκαλείται φίλτρα HEPA. Το HEPA είναι απλά ένα ακρωνύμιο για σωματιδιακό αέρα υψηλής απόδοσης. Η λειτουργία του είναι να καταγράψει σωματίδια στον αέρα. Μερικά από αυτά τα σωματίδια μπορούν να φανεί ενώ άλλοι δεν μπορούν. Ένα πράγμα που πρέπει να καταλάβετε για τα φίλτρα είναι ότι τείνουν να ποικίλλουν πάντα σε σχέση με τις παραστάσεις. Για παράδειγμα, μερικοί είναι πολύ αποτελεσματικοί όταν πρόκειται για τη σύλληψη επιβλαβών σωματιδίων στον αέρα. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν μερικοί που δεν είναι πολύ αποτελεσματικοί.


Πώς να γνωρίζετε καλά φίλτρα αέρα

• Ελέγξτε για την βαθμολογία MEV. Με αυτό, θα ξέρετε τι είδους σωματίδια αφαιρούνται

• Η ποιότητα του υλικού της ινών είναι ζωτικής σημασίας

• Η στεγανότητα της ύφανσης του είναι επίσης ζωτικής σημασίας


Βασικά, οι καθαριστές αέρα με περισσότερα μέσα φίλτρου είναι πολύ καλύτερα από την άποψη της απόδοσης. Αποφύγετε τα φίλτρα που είναι πιθανό να φράξουν ταχύτερα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η απόδοσή τους δεν θα πέσει χωρίς χρόνο. Πριν επικοινωνήσετε με οποιοδήποτε εργοστάσιο καθαρισμού αέρα ή κατασκευαστής καθαριστή αέρα, είναι σημαντικό να γνωρίζετε αυτό το γεγονός.


Ο ανεμιστήρας

Αυτό είναι ένα άλλο σημαντικό συστατικό ενός καθαριστή αέρα της Κίνας. Πριν προσπαθήσετε να παραχωρήσετε οποιοδήποτεπρομηθευτής καθαριστή αέρα, βεβαιωθείτε ότι έχετε ζητήσει από τις σωστές ερωτήσεις σχετικά με τον ανεμιστήρα του. Αυτό συμβαίνει επειδή μπορεί επίσης να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στον προσδιορισμό του τρόπου με τον οποίο η συσκευή αυτή θα εκτελέσει όταν τοποθετείται σε οποιοδήποτε χώρο για καθαρισμό αέρα. Είναι ο ανεμιστήρας που είναι υπεύθυνος για το τράβηγμα του αέρα μέσω του καθαριστή αέρα Olansi. Τις περισσότερες φορές, ένας κατασκευαστής καθαριστή αέρα θα αγοράσει τον ανεμιστήρα από άλλη εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών. Αυτά δεν πρέπει να σας ενοχλεί με κανέναν τρόπο. Το κύριο συστατικό ενός ανεμιστήρα είναι κινητήρα και λεπίδα. Για να τραβηχτεί ο αέρας, η λεπίδα πρέπει να λειτουργεί τέλεια.


Βασικά σημεία

• Αποφύγετε τους καθαριστές αέρα με μικρούς οπαδούς ειδικά όταν ο χώρος σας είναι μεγάλος

• Ρωτήστε πάντα έναν προμηθευτή καθαριστή αέρα να εξηγήσει περισσότερα για τον ανεμιστήρα


Ηλεκτροστατικοί κατακρημνιστές

Όταν αναφέρεται ο καθαριστής αέρα Olansi, το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό των περισσότερων ανθρώπων είναι ότι αυτός ο καθαρισμός συμβαίνει με χειροκίνητο τρόπο. Η αλήθεια είναι ότι ένας καθαριστής αέρα λειτουργεί με τον πιο αυτοματοποιημένο τρόπο. Καθώς ενεργοποιείτε το κουμπί, ξεκινά τη διαδικασία καθαρισμού του αέρα στο σπίτι σας. Υπάρχει ένα σημαντικό συστατικό που είναι υπεύθυνο για μια τέτοια αυτόματη διαδικασία - ηλεκτροστατικοί κατακρημνιστές.


Αυτό το στοιχείο συνήθως συναρμολογείται χειροκίνητα από έναν κατασκευαστή καθαριστή αέρα. Έρχεται με έναν κινητήρα. Δεν υπάρχει τίποτα τεχνικό για τους ηλεκτροστατικούς κατακρημνιστές. Το μόνο που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι είναι πολύ υπεύθυνες για τέτοιες συσκευές που εργάζονται αυτόματα και αφαιρώντας επιβλαβή σωματίδια από τον αέρα. Εάν πρέπει να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς λειτουργούν, συνιστάται να επικοινωνήσετε με οποιοδήποτε εργοστάσιο καθαρισμού αέρα. Μπορείτε πάντα να στοιχηματίσετε ότι ένας γνήσιος προμηθευτής καθαρισμού αέρα θα είναι πρόθυμος να εξηγήσει τα πάντα για το συγκεκριμένο στοιχείο.

Προμηθευτής καθαρισμού αέρα Olansi (20)

συμπέρασμα

Έχοντας δει τις παραπάνω λεπτομέρειες σχετικά με τα στοιχεία ενόςOlansi καθαριστής αέρα, υπάρχει κάθε λόγος να πιστεύετε ότι έχετε καταλάβει σωστά τον τρόπο λειτουργίας αυτών των συσκευών. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι υπάρχουν διαφορετικοί καθαριστές αέρα. Ως εκ τούτου, καθένας από αυτούς έχει τις δικές τους ειδικές λειτουργίες για να πραγματοποιήσουν. Αυτό είναι πολύ σημαντικό να διασφαλίσετε ότι έχετε καλή αξία για τα χρήματα.


Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου