Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Εργοστάσιο καθαρισμού αέρα » Πού πρέπει να τοποθετήσω τον καθαριστή του αέρα UV για το δωμάτιό μου;

Πού πρέπει να τοποθετήσω τον καθαριστή του αέρα UV για το δωμάτιό μου;

Προβολές:1     Συγγραφέας:Κίνα Κατασκευαστής καθαρισμού αέρα     Χρόνος δημοσίευσης: 2021-06-28      Προέλευση:https://www.olansichina.com/

Πού πρέπει να τοποθετήσω τον καθαριστή του αέρα UV για το δωμάτιό μου;

Πού πρέπει να τοποθετήσω τον καθαριστή του αέρα UV για το δωμάτιό μου;

Δεν υπάρχει αμφιβολία το γεγονός ότι μια ΚίναUV καθαριστής αέραΜπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη μόλις εγκατασταθούν σε σπίτια, γραφεία ή σε οποιοδήποτε άλλο χώρο. Αυτά θα μπορούσαν να είναι τα πλεονεκτήματα, όπως να απαλλαγούμε από την κακή και προσβλητική οσμή, βοηθώντας σας να ζήσετε υγιή, εξασφαλίζοντας ότι κοιμάστε καλά, η απομάκρυνση του ραδονίου και πολλά άλλα. Τα οφέλη της εγκατάστασης ενός καθαριστή αέρα της Κίνας στο σπίτι σας είναι σχεδόν απεριόριστες. Αυτός είναι πιθανώς ο λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να φαίνονται αρκετά από το τι έχει προσφερθεί ο καθαριστής αέρα Olansi UV.

Κίνα Olansi Κατασκευαστής καθαρισμού αέρα (8)

Εδώ είναι ένα πρόβλημα

Παρά τα πάνω από τα προαναφερθέντα οφέλη που μπορεί να προσφέρει ο Olansi UV καθαριστής αέρα, φαίνεται να υπάρχει ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες. Αυτό δεν γνωρίζει πώς να τοποθετήσει τους καθαριστές τους UV αέρα. Όσο απλή, όπως αυτό μπορεί να ακούγεται, μπορεί να σας στερήσει να βιώσετε τα οφέλη που δημιουργήθηκε μια τέτοια συσκευή για να προσφέρει όταν χρησιμοποιείται.


Πριν να σκεφτείτε να επικοινωνήσετε με οποιοδήποτε εργοστάσιο καθαρισμού UV αέρα, συνιστάται να γνωρίζετε πώς αυτή η συσκευή μπορεί να τοποθετηθεί στον χώρο σας για μέγιστα αποτελέσματα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, καθώς αυτή η ανάρτηση θα στοχεύει να σας βοηθήσει. Θα εξηγηθεί τα πάντα για την τοποθέτηση του καθαριστή αέρα της Κίνας UV στη σωστή θέση για βέλτιστη απόδοση.


Τι πρέπει να γνωρίζετε

Όταν πρόκειται να τοποθετήσετε έναν καθαριστή αέρα UV στη σωστή θέση, είναι πολύ σημαντικό να καταλάβετε ένα πράγμα. Αυτό είναι το γεγονός ότι θέλετε μια τέτοια συσκευή να καθαρίσει όλο τον αέρα στο δωμάτιό σας αντί για μια μικρή γωνία. Αυτό είναι ένα λάθος που οι περισσότεροι άνθρωποι συνήθως κάνουν. Επικοινωνούν σε έναν προμηθευτή καθαρισμού UV αέρα, κάνουν την αγορά και να αρχίσουν να διαμαρτύρονται ότι δεν έχουν ακόμη βιώσει τα οφέλη που είναι γνωστά αυτές οι συσκευές. Η σωστή θέση είναι πολύ σημαντική και δεν πρέπει ποτέ να αγνοηθεί για οποιονδήποτε λόγο. Επομένως, είναι σημαντικό να κατανοήσετε πώς αυτή η τεχνολογία είναι τοποθετημένη ή τοποθετηθεί πριν επικοινωνήσετε με οποιαδήποτεΚατασκευαστής καθαριστή UV αέρα. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος που μπορείτε να πάρετε καλή αξία για τα χρήματα.


Μόλις καταφέρετε στην αγορά ενός κορυφαίου και αξιόπιστου καθαριστή αέρα UV, το επόμενο βήμα είναι πάντα να έχετε τοποθετηθεί στο σωστό σημείο. Αναμένεται να καταλάβετε καλύτερα το δωμάτιό σας. Αυτό απαιτείται ιδιαίτερα όταν προσπαθείτε να αντιμετωπίσετε την κακή οσμή από την κουζίνα ή οποιοδήποτε άλλο μέρος αυτού του χώρου. Μπορεί επίσης να είναι ένα καλούπι υπόγειο. Όταν το τοποθετείτε σε οποιοδήποτε από αυτά τα σημεία, υπάρχει μια πολύ καλή πιθανότητα να απαλλαγούμε από δυσάρεστη μυρωδιά με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.


Μερικές φορές, ένας αξιόπιστος κατασκευαστής καθαρισμού αέρα UV θα σας δώσει μερικές χρήσιμες συμβουλές για το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καλύτερα τη συσκευή αυτή. Ωστόσο, σημειώστε ότι δεν υπάρχει τίποτα επιστημονικό ή τεχνικό για τη διαδικασία αυτή. Είναι βασικά όλα σχετικά με τον εντοπισμό περιοχών στο χώρο του δωματίου σας όπου φαίνεται ότι υπάρχει κακή και δυσάρεστη οσμή. Επίσης, όπως αυτό μπορεί να επιτρέψει την απαλλαγή των επικίνδυνων χημικών ουσιών και αερίου. Αυτό συμβαίνει συνήθως με τη βοήθεια του ενεργού φίλτρου άνθρακα.


Μερικές κρίσιμες συμβουλές για πάντα να θυμάστε

• Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να μάθετε πού να τοποθετήσετε αυτή τη συσκευή πριν επικοινωνήσετε με οποιοδήποτε εργοστάσιο UV καθαριστή αέρα UV

• Υπάρχουν φορές που μπορείτε να λάβετε βοήθεια από έναν κατασκευαστή καθαρισμού UV αέρα. Αυτό μπορεί να περιοριστεί σε κάποιο βαθμό


Μερικοί παράγοντες που πρέπει να εξεταστούν

Όταν πρόκειται να ανακαλύψετε το σωστό σημείο όπου μπορεί να τοποθετηθεί ένας καθαριστής αέρα της Κίνας UV, υπάρχουν μεταβλητές ή παράγοντες που πρέπει πάντα να λαμβάνετε υπόψη. Χωρίς αυτά, μπορεί να αγωνιστεί για να το πάρετε σωστά.


1 - μέγεθος δωματίου

Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν πρόκειται για το πώςUV καθαριστής αέραπρέπει να τοποθετηθεί για βέλτιστη απόδοση. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι δεν είναι δυνατόν να τοποθετήσετε μικρούς καθαριστές UV αέρα σε χώρους που είναι μεγάλα. Αυτό δεν ισχύει με κανέναν τρόπο. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν μικρότερο καθαριστή αέρα UV σε δωμάτια μεγάλου μεγέθους. Είναι βασικά όλα σχετικά με το βάζοντας στο σωστό μέρος για να αφαιρέσετε την κακή οσμή.


Για παράδειγμα, εάν έχετε ένα δωμάτιο που μετρά γύρω από 100 τετραγωνικά πόδια, δεν χρειάζεται να τοποθετήσετε έναν καθαριστή αέρα UV που εννοείται για ένα χώρο 50 ποδιών στη μέση. Παρακάτω είναι μερικές συμβουλές για να γνωρίζετε αν ένας καθαριστής UV αέρα θα είναι ιδανικός για το δωμάτιό σας.


• Προσδιορίστε το CADR του. Αυτή είναι μια ένδειξη του πόσο αέρα φιλτράρεται σε ωριαία βάση. Όταν ο αριθμός είναι υψηλός γνωρίζετε ότι ο ρυθμός φιλτραρίσματος θα είναι γρήγορος.

• Προσδιορίστε την περιοχή αυτού του χώρου. Μετά από αυτό, βεβαιωθείτε ότι το CADR είναι δύο τρίτο (ελάχιστο) τέτοιας περιοχής.

2 - Γνωρίζοντας τα δωμάτιά σας

Πριν επικοινωνήσετε με έναν κατασκευαστή καθαρισμού UV αέρα, είναι πολύ σημαντικό να εντοπίσετε όλες τις περιοχές που είναι βρώμικες στο δωμάτιό σας. Για παράδειγμα, βρείτε χώρους που περιέχουν πάρα πολύ σκόνη, τα μαλλιά κατοικίδιων ζώων και τα λεπτά σωματίδια. Ο λόγος για αυτό είναι ότι δεν θέλετε να διατηρείτε έναν καθαριστή αέρα UV σε σημεία που είναι τακτοποιημένα. Αυτό θα ισοδυναμεί μόνο σε χάσιμο χρόνου στο τέλος, αφού τίποτα δεν θα φιλτραριστεί.


Σημαντικές σημειώσεις που πρέπει να θυμάστε

• Οι καθαριστές UV Air λειτουργούν σωστά όταν μπορείτε να μάθετε την πηγή κακής οσμής στο δωμάτιό σας.

• Βάλτε τα σε μέρη όπου χρειάζονται ως επί το πλείστον. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα σταθμείται σε ένα σημείο.

• Εάν το πρόβλημά σας είναι κακό αέρα από το εξωτερικό, σκεφτείτε να τοποθετήσετε μια τέτοια συσκευή κλείστε τα παράθυρά σας.


3 - Κοντινά ηλεκτρονικά

Υπάρχει κάτι που οι καθαριστές UV αέρα εργάζονται με βάση τις οποίες οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν. Αυτό είναι το μήκος κύματος. Με μια τεχνολογία, όπως αυτό, συνιστάται πάντοτε να μην διατηρείται άλλες ηλεκτρονικές συσκευές κοντά σε πιθανές παρεμβολές που πρέπει να αποφεύγονται. Εάν υπάρχουν άλλες συσκευές γύρω, δίνοντας απόσταση περίπου 5fet δεν θα είναι μια κακή ιδέα.

Κίνα Κατασκευαστής καθαριστή αέρα Olansi (68)

συμπέρασμα

Έχοντας δει τα παραπάνω, είναι προφανές ότι όταν πρόκειται για το πώς η Κίνα σαςUV καθαριστής αέραΜπορεί να τοποθετηθεί για τα καλύτερα αποτελέσματα, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που συνήθως εμφανίζονται. Πριν επικοινωνήσετε με ένα εργοστάσιο UV καθαριστής αέρα, βεβαιωθείτε ότι έχετε καταλάβει αυτές τις μεταβλητές.


Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου