Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Καθαριστικό πλυντήριο αποστειρωτή φρούτων λαχανικών » Πώς το καλύτερο μίνι υπερηχητικό όζον όζον φρούτα και λαχανικό αποστειρωτή καθαρισμού μηχανή πλυντηρίου για την εργασία στο σπίτι

Πώς το καλύτερο μίνι υπερηχητικό όζον όζον φρούτα και λαχανικό αποστειρωτή καθαρισμού μηχανή πλυντηρίου για την εργασία στο σπίτι

Προβολές:70     Συγγραφέας:Κίνα Κατασκευαστής καθαριστή αέρα     Χρόνος δημοσίευσης: 2021-11-15      Προέλευση:https://www.olansichina.com/

Πώς το καλύτερο μίνι υπερηχητικό όζον όζον φρούτα και λαχανικό αποστειρωτή καθαρισμού μηχανή πλυντηρίου για την εργασία στο σπίτι

Πώς το καλύτερο μίνι υπερηχητικό όζον όζον φρούτα και λαχανικό αποστειρωτή καθαρισμού μηχανή πλυντηρίου για την εργασία στο σπίτι

Χρησιμοποιώντας το καλύτεροΜηχανή πλύσης λαχανικών για το σπίτιΉ η οικιακή χρήση βοηθά στην απολύμανση, καθαρό και απολυμαντικό τα λαχανικά καταναλώνουμε. Μια μηχανή πλυντηρίου λαχανικών αφαιρεί τα υπολειμματικά φυτοφάρμακα και άλλες μολύνσεις από το homegrown ή τα βιολογικά παραγόμενα λαχανικά πριν από την κατανάλωση των λαχανικών για να μας κάνουν να παραμείνουν υγιείς. Το πλύσιμο των λαχανικών με νερό όπως γίνεται τακτικά δεν αρκεί για να απομακρυνθούν οι μολύνσεις και τα υπολειμματικά φυτοφάρμακα στην επιφάνεια των λαχανικών σε μικροσκοπικό επίπεδο.


Η καλύτερη μηχανή πλυντηρίου λαχανικών για οικιακούς ή εσωτερικούς σκοπούς έχει χαρακτηριστικά που τα κάνουν να ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων μηχανημάτων καθαρισμού λαχανικών. Αυτό περιλαμβάνει υψηλή απόδοση, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, μηδενική ή μικρή συντήρηση, συμπαγής σχεδιασμός και αισθητική, ελάχιστο ή μηδενικό θόρυβο που δημιουργείται και χαμηλή ποσότητα νερού που χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό των λαχανικών. Ωστόσο, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε την τεχνολογία πίσω από κάθε μηχανή πλυντηρίου λαχανικών και πώς η καλύτερη μηχανή πλυντηρίου λαχανικών για έργα οικιακής χρήσης ή οικιακής χρήσης.

H69DF1902DA39418CBAAEBee9BFD8FDE73

Αυτό το άρθρο υπογραμμίζει τον τρόπο με τον οποίο κάθε μία από τις καλύτερες μηχανές πλύσης λαχανικών για οικιακές εργασίες. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζετε πώς λειτουργούν και η τεχνολογία πίσω από τη λειτουργία τους.


Sonic Soak Ultrasonic Cleaner Machine

Sonic Soak Ultrasonic Cleaner Machine είναι η καινοτομία στο έδαφος στον καθαρισμό που φέρνει την αποτελεσματικότητα της υπερηχητικής τεχνολογίας σε κάθε σπίτι. Είναι ένα από τα (αν όχι) τοΚαλύτερη μηχανή πλυντηρίου λαχανικών για το σπίτιχρήση. Μας βοηθά να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας ενάντια στις βλαβερές επιπτώσεις των βακτηρίων, των ιών και των ασθενειών με τον καθαρισμό και την απολύμανση των λαχανικών και των φρούτων που τρώμε, τα ρούχα και τα κοσμήματα φορούμε και τα είδη κουζίνας που χρησιμοποιούμε στο μαγείρεμα.


Πως δουλεύει

Το Sonic Soak παράγει υπερηχητικά κύματα που δημιουργούν φυσαλίδες. Μια διαδικασία που ονομάζεται \"επίδραση σπηλαίωσης \". Οι φυσαλίδες δημιούργησαν έκρηξη προς τα μέσα, δημιουργώντας τεράστια πίεση, η οποία αμέσως εκτοπίστηκε τους μολυντές στην επιφάνεια των λαχανικών.


Τα υπερηχητικά κύματα διαμορφώνονται. Τα διαμορφωμένα κύματα ταξιδεύουν στο νερό σε ένα δοχείο για την απομάκρυνση των σωματιδίων βρωμιάς, τα υπολειμματικά φυτοφάρμακα και τα βακτήρια στην επιφάνεια των λαχανικών. Αυτή η διαδικασία καθαρισμού εμφανίζεται σε μικροσκοπικό επίπεδο και είναι πιο αποτελεσματική και αποτελεσματική από τις τακτικές μεθόδους πλύσης των λαχανικών.


Για να ορίσετε τη συσκευή για τον καθαρισμό, ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία:


• Τοποθετήστε τα λαχανικά σε ένα δοχείο γεμάτο με νερό.

• Βάλτε τη συσκευή ακριβώς πάνω από τα λαχανικά στο δοχείο νερού.

• Συνδέστε το ηχητικό πρόγραμμα καθαρισμού υπερήχων στην πρίζα.

• Ρυθμίστε το χρονοδιακόπτη σας.

• Αφήστε τη συσκευή να ολοκληρώσει τη διαδικασία καθαρισμού.

• Αμέσως ο καθορισμένος χρονοδιακόπτης σβήνει ή ενεργοποιείται, ο καθαρισμός είναι πλήρης.

• Το λαχανικό σας καθαρίζεται και είναι έτοιμο για κατανάλωση.


Cirsum υπερήχων λαχανικών και φρούτων καθαρισμού μηχάνημα είναι μια άλλη μηχανή πλυντηρίου λαχανικών που χρησιμοποιεί υπερηχητική τεχνολογία στη λειτουργία του


Kent Ozone λαχανικά και μηχανή πλυντηρίου φρούτων

Η μηχανή πλύσης λαχανικών Kent Ozone απολυμαίνει τα λαχανικά χρησιμοποιώντας την καινοτόμο τεχνολογία καθαρισμού του όζοντος για να καταστρέψει τα επιβλαβή βακτηρίδια και να αφαιρέσει υπολειμματικά φυτοφάρμακα στην επιφάνεια των λαχανικών. Αυτό μας βοηθά να καταναλώσουμε φρέσκα λαχανικά χωρίς μολύνσεις. Απλά πλύση αυτών των λαχανικών με καθαρό νερό δεν απομακρύνει τα υπολειμματικά φυτοφάρμακα και διάφορες επιβλαβείς μολύνσεις από την επιφάνεια των λαχανικών.


Πώς λειτουργεί

Το όζον (Ο3) είναι ένας ισχυρός οξειδωτής. Αυξάνει εύκολα όλα τα φυτοφάρμακα, τοξικές χημικές ουσίες, τους ιούς, τα βακτήρια και διάφορα παθογόνα που υπάρχουν στην επιφάνεια των λαχανικών. Η διαδικασία απολύμανσης του όζοντος ξεκινά με τη δημιουργία φυσαλίδων όζοντος στα 200 mg ανά ώρα. Το παραγόμενο όζον διαλύεται στο νερό που περιέχει τα λαχανικά και ξεκινάει η άμεση οξείδωση και οι μολυσματικές ουσίες όπως τα βακτήρια οξειδώνονται. Το όζον οξειδώνει διάφορα οργανικά υλικά που συνδέονται με τις μεμβράνες ή τους ιστούς των βακτηρίων, των παρασίτων και των ιών.


Κομψός και συμπαγής σχεδιασμός, η μηχανή πλυντηρίου λαχανικών Kent υπάρχει τόσο σε αντίθετα όσο και σε σχεδιαστικά σχεδιασμένα τοιχώματα. Αυτή η φορητή και συμπαγής μηχανή πλυντηρίου λαχανικών είναι φιλική προς το χρήστη και διατηρεί τα λαχανικά φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Έχει λειτουργία χρονοδιακόπτη 15 έως 30 λεπτών.


Ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία για να ξεκινήσετε τη διαδικασία πλύσης των λαχανικών σας με μία από τις καλύτερες μηχανές πλυντηρίου λαχανικών για οικιακή χρήση που χρησιμοποιεί τεχνολογία όζοντος.


• Τοποθετήστε τα λαχανικά σε ένα δοχείο γεμάτο με νερό.

• Τοποθετήστε τη συσκευή ή το σωλήνα του όζοντος στο δοχείο των λαχανικών.

• Ανάλογα με το πόσο καιρό θέλετε να διαρκέσει η διαδικασία καθαρισμού, ο χρόνος μπορεί να ρυθμιστεί για 15-30 λεπτά.

• Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας καθαρισμού, πλύνετε τα λαχανικά με καθαρό νερό.

• Τα λαχανικά είναι έτοιμα για κατανάλωση


ΑλλαΜηχανή πλύσης λαχανικώνΑυτό χρησιμοποιεί την τεχνολογία του όζοντος για την απολύμανση των λαχανικών είναι ο καθαρός ελίτ ελίτ 50kt λαχανικά και φρούτα καθαριστή, κατασκευαστής όζοντος πράσινου δρόμου, υγρα



Aquox λαχανικών και φρούτων καθαριστής επιφάνειας απολυμαντικό απολυμαντικό

Το Aquox είναι μια φυσική μηχανή πλυντηρίου λαχανικών με επιφανειακό απολυμαντικό, απολιπαντικό, αποστειρωτή, αποσμητικό και απολυμαντικό που διατηρεί τα τρόφιμα καταναλώνουμε ασφαλή και απαλλαγμένα από υπολειπόμενες χημικές ουσίες. Καταστρέφει αποτελεσματικά τα 99,99% βακτήρια, φυτοφάρμακα και ιούς από την επιφάνεια των λαχανικών τους κρατούν φρέσκο ​​και ασφαλές για κατανάλωση.


Πως δουλεύει

ΥδάτταΠλυντήριο λαχανικώνΤο E χρησιμοποιεί την τεχνολογία Hocl (υποχλωριωδών οξέων) που χρησιμοποιείται στην επεξεργασία τροφίμων, την υγειονομική περίθαλψη, την επεξεργασία των υδάτων, την απολύμανση, τα προϊόντα μωρών και τον βιομηχανικό χώρο. Η τεχνολογία HOCL περιλαμβάνει την παραγωγή του Hocl στην εγχώρια κατανάλωση συνδυάζοντας το νερό της βρύσης, το ξύδι, το επιτραπέζιο αλάτι και την ηλεκτρική ενέργεια. Αυτό παράγει όξινο ηλεκτρολυόμενο νερό που είναι ικανό να καταστρέψει τα μικρόβια και τους διάφορους επιβλαβείς μικροοργανισμούς στην επιφάνεια των λαχανικών.


Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να δημιουργήσετε ένα υποχλωριώδες οξύ και να καθαρίσετε τα λαχανικά σας:


• Ρίξτε το νερό της βρύσης στο υδατοκαλλιέργεια και το μηχάνημα πλύσης φρούτων

• Προσθέστε κάποιο τραπέζι αλάτι

• Προσθέστε ξύδι

• Συνδέστε τη συσκευή και ενεργοποιήστε την ηλεκτρική ενέργεια

• Το Hocl παράγεται και καταστρέφει αμέσως τους ρύπους στην επιφάνεια των λαχανικών.

Ha655002ae81d457480bbade22fb5a9bey

συμπέρασμα

Η κατανάλωση λαχανικών προσφέρει πολλά οφέλη για την υγεία. Ωστόσο, τα λαχανικά και άλλα βιολογικά τρόφιμα όπως τα φρούτα σε σούπερ μάρκετ και τα παντοπωλεία είναι μολυσμένες και η κατανάλωσή τους μπορεί να επηρεάσει την ευημερία μας. Το πλύσιμο των λαχανικών σας με την καλύτερη μηχανή πλυντηρίου λαχανικών για οικιακούς ή οικιακούς σκοπούς συμβάλλει στην απομάκρυνση μικροβίων και φυτοφαρμάκων που έχουν μολυνθεί από την επιφάνεια των λαχανικών. Επίσης σημαντικό είναι να γνωρίζετε πώς λειτουργούν αυτές οι μηχανές πλύσης και η τεχνολογία πίσω από τις λειτουργίες τους. Για περισσότερα σχετικά με τοΚαλύτερο Mini Ultrasonic Ozone φρούτα και λαχανικό αποστειρωτή καθαριστικό πλυντήριο ρούχωνΓια την εργασία στο σπίτι, μπορείτε να επισκεφθείτεΟΛΑΝΣΗ Κίναστοhttps://www.olansichina.com/vegetable-fruit-fruitizer-cleaner-washer.htmlΓια περισσότερες πληροφορίες.

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου