Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Εργοστάσιο καθαρισμού αέρα » Σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν πάρετε έναν καθαριστή αέρα HEPA από προμηθευτές ή διανομείς

Σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν πάρετε έναν καθαριστή αέρα HEPA από προμηθευτές ή διανομείς

Προβολές:0     Συγγραφέας:Κίνα Κατασκευαστής καθαρισμού αέρα     Χρόνος δημοσίευσης: 2021-07-10      Προέλευση:https://www.olansichina.com/

Σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν πάρετε έναν καθαριστή αέρα HEPA από προμηθευτές ή διανομείς

Σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν πάρετε έναν καθαριστή αέρα HEPA από προμηθευτές ή διανομείς

Καθαριστές αέρα HEPAείναι μερικές από τις πιο κοινές επιλογές που διατίθενται σήμερα στην αγορά. Αυτά τα καθαριστικά αέρα τείνουν να είναι τα καλύτερα στην αγορά και έρχονται σε διαφορετικούς τύπους και μορφές, είναι υπέροχα για τον έλεγχο της σκόνης, των αλλεργιών και των επιθέσεων άσθματος λόγω του πόσο αποτελεσματικά καθαρίζουν τον αέρα. Ένα πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι το επίπεδο ποιότητας είναι αρκετά διαφορετικό και συνήθως εξαρτάται από τα μοντέλα ή τα εμπορικά σήματα που είναι διαθέσιμα στην αγορά.


Κατά τη συλλογή του καλύτερου καθαριστή αέρα στο σπίτι σε αυτή την κατηγορία, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γίνει κατανοητά.

Προμηθευτής καθαρισμού αέρα Olansi (12)

Την περιοχή καθαρισμού και την ισοτιμία του αέρα

Κατά την επιλογή των καθαριστικών του HEPA, είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα με υψηλή συναλλαγματική ισοτιμία για κάθε ώρα σε οποιοδήποτε δωμάτιο ή περιοχή, ανεξάρτητα από το μέγεθος. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι τα καθαριστικά αέρα δεν μπορούν και δεν μπορούν να καθαρίζονται μέσω τοίχων. Επίσης, δεν μπορούν να καθαρίσουν στενά διαδρόμους ή να καθαρίζουν ένα στο επόμενο από την πόρτα. Ο καθαριστής αέρα HEPA πρέπει να τοποθετηθεί μέσα στο δωμάτιο, όχι τα παρακείμενα. Εάν τα δωμάτια πρέπει να καθαριστούν, ο καθαριστής αέρα HEPA μπορεί να καθαρίσει ένα μέσο υπνοδωμάτιο 15 φορές κάθε ώρα. Οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν να έχουν δύο καθαριστές αέρα HEPA: ένα στο υπνοδωμάτιο και το άλλο στο καθιστικό.


Υπάρχει μια εσφαλμένη αντίληψη όπου οι άνθρωποι υποθέτουν ότι όταν ένα δωμάτιο είναι μικρό, θα πρέπει να πάρουν ένα μικρό καθαριστικό αέρα. Ένας καθαριστής αέρα υψηλής ποιότητας HEPA είναι συνήθως 15 με 24 ίντσες. Αυτό μπορεί να έχει μια μικρή μεταβλητή ανάλογα με το μοντέλο που δημιουργήθηκε. Με αυτό το είδος καθαριστή αέρα, είναι καλύτερο να έχουμε υψηλή ισοτιμία αέρα ανεξάρτητα από το μέγεθος του δωματίου. Όταν ο καθαριστής αέρα είναι μικρό, σημαίνει ότι η ισοτιμία του αέρα θα είναι τόσο μικρή. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσε να είναι ανεπαρκές για να καθαρίσετε ικανοποιητικά τον αέρα.


Olansi Air PifiersΕίναι οι καλύτεροι στην αγορά και έχουν μεγάλες επιλογές εντός της αγοράς. Είναι σημαντικό να βρείτε έναν αρχικό καθαριστή αέρα HEPA για να ζήσει μέχρι τις δυνατότητές του για τον καθαρισμό του αέρα. Είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζετε ότι υπάρχουν πολλές κατώτερες μάρκες καθαρισμού αέρα στην αγορά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η αγορά από γνωστές μάρκες είναι μια μεγάλη ανάγκη σήμερα και δεν πρέπει να ληφθεί ελαφρά.


Ζεόλιθος και ενεργό άνθρακα σε καθαριστές αέρα HEPA

Τα καθαριστικά αέρα HEPA έχουν συνήθως ένα επίπεδο ενεργού άνθρακα εντός του συστήματος. Αυτός ο ενεργός άνθρακας έχει σκοπό να απομακρύνει τις οσμές και να απαλλαγεί από τα χημικά μέσα στις εσωτερικές περιοχές. Ορισμένα φίλτρα άνθρακα έχουν επίσης ζεόλιθο, ένα άλλο ορυκτό. Ο ζεόλιθος είναι εξαιρετικός στην απορρόφηση των οσμών ούρων και αμμωνίας. Πόσο καλά οι συμφωνίες καθαρισμού αέρα HEPA με χημικές ουσίες αερίου και οσμές εξαρτώνται από τη συμπερίληψη των δύο ορυκτών και σε ποιο βαθμό.

Ο ζεόλιθος και ο ενεργός άνθρακας μπορεί να φροντίσει πολλές χημικές ουσίες από διαφορετικά πράγματα όπως δομικά υλικά, προϊόντα καθαρισμού, χρώματα, φυτοφάρμακα, έπιπλα και χαλιά.


Για να διασφαλιστεί ότι ο καθαριστής αέρα HEPA λειτουργεί καλά, στην περίπτωση αυτή, αντικαταστήστε το φίλτρο άνθρακα σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχουν τεθεί. Αυτά τα είδη φίλτρων δεν είναι τόσο δύσκολο να αντικατασταθούν.

Κίνα Κατασκευαστής καθαρισμού αέρα Olansi (49)

Υπάρχουν άλλοι καθαριστές αέρα στην αγορά περιλαμβάνουν PM2.5 καθαριστές αέρα, καθαριστές αέρος αρνητικών ιόντων και καθαριστές αέρα UVC για να επιλέξουν από. Για περισσότερα σχετικά με τον καθαριστή αέρα HEPA από προμηθευτές ή διανομείς, μπορείτε να επισκεφθείτε την Olansi China στοhttps://www.olansiru.com/Για περισσότερες πληροφορίες.


Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου