Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Κίνα καθαριστής αέρα » Συμβουλές του καλύτερου Οδηγού αγοράς καθαρισμού αέρα της Κίνας όταν αγοράζετε τους καλύτερους καθαριστές αέρα της Κίνας

Συμβουλές του καλύτερου Οδηγού αγοράς καθαρισμού αέρα της Κίνας όταν αγοράζετε τους καλύτερους καθαριστές αέρα της Κίνας

Προβολές:0     Συγγραφέας:Κίνα Κατασκευαστής καθαριστή αέρα     Χρόνος δημοσίευσης: 2021-12-08      Προέλευση:https://www.olansichina.com/

Συμβουλές του καλύτερου Οδηγού αγοράς καθαρισμού αέρα της Κίνας όταν αγοράζετε τους καλύτερους καθαριστές αέρα της Κίνας

Συμβουλές του καλύτερου Οδηγού αγοράς καθαρισμού αέρα της Κίνας όταν αγοράζετε τους καλύτερους καθαριστές αέρα της Κίνας

Καθαρισμός αέραείναι τόσο σημαντικό στον παρόντα κόσμο. Ωστόσο, ανεξάρτητα από τη σημασία του, οι περισσότεροι άνθρωποι είναι πολύ διστακτικοί όταν αγοράζουν τον καλύτερο καθαριστή αέρα της Κίνας λόγω των πολλών μοντέλων που διατίθενται στην αγορά. Υπάρχουν πολλοί κατασκευαστές καθαρισμού αέρα σήμερα και αποφασίζοντας ποιος παράγει ανώτερα προϊόντα μπορεί να είναι δύσκολη. Υπάρχουν επίσης πολλές περιπτώσεις απάτες και ψεύτικα προϊόντα στην αγορά.

Προμηθευτής καθαρισμού αέρα Olansi (7)

Με τη σωστή ιδέα κατά νου, είναι δυνατό να προμηθευτείτε κάτι ασφαλές να καθαρίσετε τον εσωτερικό αέρα αποτελεσματικά. Οι καθαριστές αέρα Olansi θεωρούνται εξαιρετικά, και υπάρχει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων για να διαλέξετε από.


Παγίδες

HEPA διήθηση: Αυτή είναι η υψηλότερη τεχνολογία φιλτραρίσματος αέρα που είναι γνωστή σήμερα. Τα παραδοσιακά φίλτρα χρησιμοποιούν μικροσκοπικές ίνες στα εκατομμύρια τους για να συλλάβουν τα περισσότερα από όλα τα μολυσματικά μέσα στον αέρα. Οι ρύποι μπορούν να είναι τόσο μικρές όσο το μέγεθος 0,3 μικρών, το οποίο είναι αρκετά μικρό. Αυτό είναι ένα πολύ υψηλό ποσοστό φιλτραρίσματος. Ωστόσο, δεν είναι όλοι οι καθαριστές αέρα HEPA χρησιμοποιούν τα πραγματικά φίλτρα HEPA. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αγοράσετε έναν τέτοιο καθαριστή αλλά μόνο να καταλήξετε με πολύ βασική τεχνολογία HEPA.


Συντήρηση: Ορισμένοι κατασκευαστές καθαρισμού αέρα ισχυρίζονται ότι οι συσκευές τους είναι χαμηλή συντήρηση. Υπάρχουν επίσης ισχυρισμοί ότι το μόνο που χρειάζεστε είναι να αγοράσετε το φίλτρο αέρα και δεν μπορείτε ποτέ να χρησιμοποιήσετε ξανά τα χρήματα. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει. Ορισμένα μηχανήματα χρειάζονται κανονική αντικατάσταση φίλτρου. Κάποιος θα πρέπει να μάθει πόσο συχνά θα πρέπει να αλλάξουν φίλτρα πριν εγκατασταθούν για έναν καθαριστή αέρα.


Αξιώσεις: Πολλοί κατασκευαστές καθαρισμού αέρα τείνουν να κάνουν γενικές αξιώσεις σχετικά με τις συσκευές τους και τι μπορούν να κάνουν. Ωστόσο, δεν μπορούν ποτέ να δώσουν στους αριθμούς διαχωρισμού για να υποστηρίξουν τις αξιώσεις. Ορισμένοι ισχυρίζονται ότι ο καθαριστής μπορεί να χειριστεί ένα μεγάλο δωμάτιο χωρίς να λέει πόσο μεγάλο και πόσοι αλλαγές αέρα μπορεί να δώσει το μηχάνημα μέσα σε μία ώρα. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι το μηχάνημα λειτουργεί σε χαμηλή ενέργεια χωρίς να δώσει συγκεκριμένη ισχύ. Ωστόσο, άλλοι ισχυρίζονται ότι χρησιμοποιούν φίλτρα χαμηλής συντήρησης χωρίς να καθορίζουν το είδος της συντήρησης που θα χρειαστεί στο τέλος της ημέρας.


Συμβουλές

Είναι σημαντικό να ελέγξετε αν τοεργοστάσιο καθαρισμού αέραέχει οποιεσδήποτε πιστοποιήσεις ή βραβεία από διαπιστευμένους οργανισμούς. Ελέγξτε τις αξιολογήσεις ενέργειας εάν κάτι είναι ενεργειακά αποδοτικό είναι σημαντικό. Πάρτε χρόνο για να κατανοήσετε τις αξιολογήσεις CADR για να διασφαλίσετε ότι η παράδοση αέρα στο σπίτι είναι αποτελεσματική. Υπάρχουν πίνακες αξιολόγησης που δίνουν τους αριθμούς και κάποιος πρέπει να τους προσεγγίσει.

Η εγγύηση είναι ένα άλλο σημαντικό πράγμα. Η εγγύηση διασφαλίζει ότι ο καθαριστής προστατεύεται από ζημιές που θα μπορούσαν να εμφανιστούν στη διάρκεια της ζωής του. Μια μεγαλύτερη εγγύηση είναι πάντα ο λογικός τρόπος να πάτε.


Συγκρίσεις

Βοηθά να αφιερώσετε χρόνο για να κατανοήσετε τα διαφορετικά μοντέλα καθαρισμού αέρα που διατίθενται στην αγορά. Αυτό δίνει την ευκαιρία να δει το είδος της τεχνολογίας που χρησιμοποιείται και να καθορίσει το καλύτερο μηχάνημα για να επιλέξει.


Η Olansi δημιουργεί μερικούς από τους καλύτερους καθαριστές αέρα HEPA, καθαριστές αέρα UVC και άλλες επιλογές καθαρισμού αέρα.

Προμηθευτής καθαρισμού αέρα Olansi (4)

Αυτός ο κατασκευαστής καθαριστή αέρα της Κίνας ήταν εδώ και χρόνια και είναι καλά εξοπλισμένος για να χειριστεί τη δημιουργία διαφορετικών λύσεων στο σπίτι. Για περισσότερα σχετικά με τις άκρες τουΚαλύτερη Κίνα Οδηγός αγοράς καθαρισμού αέραΌταν αγοράζετε τους καλύτερους καθαριστές αέρα της Κίνας, μπορείτε να επισκεφθείτεΟΛΑΝΣΗ Κίναστοhttps://www.olansichina.com/china-air-purifier.htmlΓια περισσότερες πληροφορίες.

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου