Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Εργοστάσιο καθαρισμού αέρα » Τα πλεονεκτήματα και τα χρήστη

Τα πλεονεκτήματα και τα χρήστη

Προβολές:1     Συγγραφέας:Κίνα Κατασκευαστής καθαρισμού αέρα     Χρόνος δημοσίευσης: 2021-06-17      Προέλευση:https://www.olansichina.com/

Τα πλεονεκτήματα και τα χρήστη

Τα πλεονεκτήματα και τα χρήστη

Οι καλύτεροι καθαριστές αέρα είναι εκείνοι που δημιουργούνται από εταιρείες που επικεντρώνονται στην εξευγενισμό του αέρα. Δεν πρόκειται για τα ιδιαίτερα διαφημιζόμενα ή εμπορεύματα.Olansi Air PifiersΔημιουργούνται με τη σύγχρονη τεχνολογία και χαρακτηριστικά που υποστηρίζουν την υγεία, εξασφαλίζοντας ότι ο εσωτερικός αέρας φιλτράρεται στην καλύτερη δυνατότητα. Οι εσωτερικοί ατμοσφαιρικοί ρύποι αποτελούν μεγάλη ανησυχία σήμερα και γι 'αυτό οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν ότι λαμβάνουν καθαριστές αέρα για να αντιμετωπίσουν το ζήτημα. Οι καθαριστές εξαλείφουν και ελέγχουν τους ρύπους και συχνά συνδέονται με το σύστημα αέρα ή στα συστήματα κεντρικής θέρμανσης. Ο κύριος στόχος των καθαριστών είναι να φιλτράρει τον αέρα και στη συνέχεια να το περάσει πίσω στο σπίτι.

Προμηθευτής καθαρισμού αέρα Olansi (5)

Οι καθαριστές αέρα της Κίνας έρχονται σε διαφορετικά σχήματα, τύπους και μεγέθη. Υπάρχουν καθαριστές αέρα HEPA, καθαριστές αέρα UVC, PM2.5 καθαριστές αέρα, καθαριστές αεραγωγών επιφάνειας εργασίας και καθαριστές αέρος αρνητικών ιόντων. Η επιλογή HEPA αφαιρεί συχνά το 99 τοις εκατό των σωματιδίων του αέρα και χρειάζεται ισχυρούς φυσητήρες. Υπάρχουν επίσης ηλεκτρονικοί καθαριστές που ασχολούνται με μικροσκοπικά σωματίδια και σκόνη.


Οι ηλεκτροστατικοί καθαριστικοί αυτο-φόρτισης μπλοκάρουν περίπου το 35% των σωματιδίων εντός του αέρα. Χρησιμοποιούν συνθετικές ίνες για να προσελκύσουν στα σωματίδια στατικά.

Υπάρχουν επίσης καθαριστές UVC, αυτά είναι ικανά να αφαιρέσουν το καλούπι και τα βακτηρίδια. Αποστειρώστε τον αέρα που διέρχεται μέσω λαμπτήρων UV με φυσώντας αέρα.Αρνητικοί καθαριστές αέρος ιόντωνΦορτίστε τον αέρα με αρνητικά ιόντα και αυτά συνδέονται με διαφορετικά σωματίδια και να τα αναγκάσετε να πέσουν.


Υπέρ και κατά

Τα παραπάνω είναι μερικοί από τους βασικούς καθαριστές. Η επένδυση σε μια είναι μια καλή ιδέα. Όταν συνδέεται με το σύστημα αέρα ή θέρμανσης, η ποσότητα θορύβου που παράγεται από τον καθαριστή αέρα μειώνεται σημαντικά. Οι καθαριστές αέρα Olansi είναι μια εκπληκτική επιλογή για όσους είναι ασθματικοί.


Όταν κάποιος αγοράζει καθαριστές για ολόκληρο το σπίτι, απαιτεί εξειδικευμένους τεχνικούς να χειριστούν την εγκατάσταση. Τα φίλτρα πρέπει να ληφθούν υπόψη και να εξετάσουν πόσο συχνά μπορεί να χρειαστεί να αλλάξουν. Αυτό μπορεί να είναι δαπανηρό και πρέπει να θεωρείται ακόμη και πριν από έναΚίνα καθαριστής αέρααγοράζεται. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα συστήματα ψύξης και θέρμανσης δεν ρέουν με τον ίδιο ρυθμό μέσω του σπιτιού. Αυτό σημαίνει ότι ορισμένα δωμάτια ενδέχεται να μην έχουν την ίδια ροή αέρα και τα αλλεργιογόνα μπορούν να δημιουργήσουν σε ορισμένες περιοχές. Δεδομένου ότι ο καθαριστής αέρα πρέπει να συνεργαστεί με τα συστήματα μαγειρέματος ή θέρμανσης, μπορεί να υπάρχουν μεγάλοι λογαριασμοί.

Κατά την επιλογή ενός ολόκληρου καθαρισμού σπιτιών, ο αριθμός των επιλογών που θεωρείται είναι λίγο περιορισμένος. Υπάρχουν θέματα όπως το κόστος, την υγεία και τον τύπο για να αγοράσουν. Υπάρχουν τεχνικές εκτιμήσεις για να γίνει επίσης. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι κάθε μέρος των παροχών στο σπίτι. Εάν είναι δυνατόν, επιλέξτε καθαριστές αέρα με εύκολο να αντικαταστήσετε τα φίλτρα. Αυτό σημαίνει ότι η αντικατάσταση μπορεί να γίνει ένα έργο DIY χωρίς να εμπλέκονται τεχνικοί για να το χειριστούν.

Κίνα Olansi Κατασκευαστής καθαρισμού αέρα (24)

Οι καθαριστές αέρα Olansi δημιουργούνται για να προσφέρουν έναν εύκολο τρόπο καθαρισμού του αέρα. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές από αυτόν τον κατασκευαστή, καθιστώντας εύκολο να επιλέξετε ένα που είναι το πιο ιδανικό για συγκεκριμένες ανάγκες.

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου