Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Αλκαλικό καθαριστικό νερού αντίστροφης όσμωσης » Τι είναι το υδρογόνο Alaline RO Reverse Osmosis καθαριστής διανομής νερού με φίλτρο και πώς λειτουργεί;

Τι είναι το υδρογόνο Alaline RO Reverse Osmosis καθαριστής διανομής νερού με φίλτρο και πώς λειτουργεί;

Προβολές:1     Συγγραφέας:Κίνα Κατασκευαστής καθαριστή αέρα     Χρόνος δημοσίευσης: 2021-11-19      Προέλευση:https://www.olansichina.com/

Τι είναι το υδρογόνο Alaline RO Reverse Osmosis καθαριστής διανομής νερού με φίλτρο και πώς λειτουργεί;

Τι είναι το υδρογόνο Alaline RO Reverse Osmosis καθαριστής διανομής νερού με φίλτρο και πώς λειτουργεί;

ΥδρογόνοΑλκαλικό RO Αντίστροφη όσμωση νερού καθαριστής διανομής νερούβελτιώνει αποτελεσματικά την ποιότητα και τη γεύση του νερού, καθιστώντας έτσι ασφαλές και υγιές για να πιει. Είναι χρήσιμο σε εμπορικές, βιομηχανικές και οικιακές εφαρμογές και διαθέτει ένα ευρύ φάσμα πλεονεκτημάτων. Λόγω των αυξημένων επιπέδων ρύπανσης και του αυξανόμενου ρυθμού ασθενειών που προκαλούνται από μολυσμένο νερό, ο καθαριστής διανομής νερού αντίστροφης όσμωσης είναι απαραίτητος για κάθε σπίτι. Χρησιμοποιεί τη διαδικασία αντίστροφης όσμωσης (RO) για να παράγει ασφαλές και υγιές πόσιμο νερό.


Υπάρχουν πολλές μέθοδοι καθαρισμού νερού, ωστόσο, η αντίστροφη όσμωση είναι επί του παρόντος μεταξύ των πιο ευρέως χρησιμοποιούμενων και προηγμένων τεχνολογιών στη διήθηση του νερού και της θεραπείας. Για τους σκοπούς αυτού του άρθρου, το RO REVERST OSMOSIS DESSIVES PUSPIRISE DESTIVESS και πώς θα συζητηθεί λειτουργεί.

Olansi Κίνα εργοστάσιο καθαρισμού αέρα (12)

Τι είναι ο καθαριστής διανομής νερού RO RE REVERSE.

RO Ο καθαριστής διανομής νερού αντίστροφης όσμωσης χρησιμοποιεί τη διαδικασία της αντίστροφης όσμωσης για καθαρισμό νερού. Η αντίστροφη όσμωση (RO) είναι μια διαδικασία επεξεργασίας νερού που αναγκάζει το καθαρό νερό (νερό βρύσης, όμως υδάτων και φυσικό άνοιγμα) μέσω μιας μεμβράνης με μικροσκοπικούς πόρους υπό υψηλή πίεση για να φιλτράρει ανεπιθύμητα σωματίδια (ρύποι) και υπολείμματα όπως Αλάτι, βρωμιά και χλώριο από πόσιμο νερό. Παράλληλα με την απομάκρυνση των υπολειμμάτων και των μολυσματικών ουσιών, ένας καθαριστής διανομής νερού αντίστροφης όσμωσης μπορεί επιπλέον να απομακρύνει τους μικροοργανισμούς, να παράγει νερό που είναι καθαρό και υγιές για το ποτό.


Οι μικροσκοπικοί πόροι στη μεμβράνη ενός καθαριστή διανομής νερού αντίστροφης οσμοποίησης RO είναι περίπου 0,0005 μm (μικρόμετρα) ή λιγότερο. Αυτό καθιστά δύσκολο για τους περισσότερους ρύπους (με μεγαλύτερα μεγέθη) να φιλτράρονται. Ωστόσο, λόγω του μεγέθους των μορίων νερού, μπορούν να περάσουν από τους πόρους της μεμβράνης. Αυτά τα σωματίδια (ακαθαρσίες) μεγάλου μεγέθους διαχωρίζονται και πλένονται συνεχώς η αποστράγγιση.


Ποιες είναι οι μολυσματικές ουσίες που απομακρύνονται από τον καθαριστή διανομής νερού αντίστροφης όσμωσης;

RO Ο καθαριστής διανομής νερού αντίστροφης όσμωσης αφαιρεί περίπου το 99,9% των συνολικά διαλελυμένων στερεών (TDS) από πηγές νερού. Το TDS αντιπροσωπεύει τη συγκέντρωση όλων των ουσιών που διαλύονται σε νερό. Αποτελείται από οργανική ύλη σε μικρές ποσότητες και ανόργανα άλατα.


Τα ανόργανα άλατα που βρίσκονται συνήθως στο νερό περιλαμβάνουν κάλιο, νάτριο, μαγνήσιο, ασβέστιο, ανθρακικά, διττανθρακικά, θειικά άλατα, φθορίδια και νιτρικά. Αυτά τα ορυκτά θα μπορούσαν να προέρχονται από διαφορετικές πηγές, τόσο ανθρώπινες όσο και σε φυσικές δραστηριότητες.


Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι ρύποι που η διαδικασία αντίστροφης όσμωσης δεν είναι σε θέση να καταργηθεί εντελώς. Αυτοί οι μολυσματικοί παράγοντες περιλαμβάνουν φυτοφάρμακα, υδρογόνο, ζιζανιοκτόνα και μερικές οργανικές ενώσεις.


Πώς RO Αντίστροφη Osmosis Εργαστείτε το καθαριστήριο νερού.

Το νερό που παράγεται από έναRO Αντίστροφη όσμωση νερού καθαριστής διανομής νερούπερνά μέσα από τέσσερα στάδια για να γίνει κατάλληλη για κατανάλωση:


• Προ-φίλτρο άνθρακα

• Μεμβράνη αντίστροφης όσμωσης

• Φίλτρο άνθρακα


1. Προ-φίλτρο άνθρακα

Όταν το νερό (από τη βρύση, το ρεύμα, το ποτάμι ή το φυσικό ελατήριο) εισέρχεται στον καθαριστή διανομής νερού RO αντίστροφης όσμωσης μέσω ενός σωλήνα συνδεδεμένης στον καθαριστή, πηγαίνει πάνω σε ένα ενεργοποιημένο άνθρακα ή ένα προ-φίλτρο άνθρακα. Ενεργοποιημένος άνθρακας, γνωστός και ως ενεργοποιημένος άνθρακας, επεξεργάζεται άνθρακα ή εξευγενισμένο να έχει μικροσκοπικούς πόρους χαμηλού όγκου. Αυτοί οι μικροσκοπικοί πόροι χαμηλού όγκου αυξάνουν την επιφάνεια του προ-φίλτρου άνθρακα που χρησιμοποιείται για προσρόφηση.


Το ενεργό φιλτραρίσματος άνθρακα ή άνθρακα είναι μεταξύ των πολυάριθμων διεργασιών που χρησιμοποιούνται ευρέως στη θεραπεία νερού για να απομακρυνθούν οι μολύνσεις σε μορφή οργανικών υλικών. Και επειδή μπορεί επίσης να αφαιρέσει τις μολυσματικές ουσίες που προκαλούν μυρωδιά, χρησιμοποιείται πάντα για να κάνει το νερό πιο νόστιμο για το ποτό.


Μέσα από την προσρόφηση, τα υπολείμματα όπως το μόλυβδο, το χλώριο, πτητικές οργανικές ενώσεις (VOC) είναι επίσης γνωστό ότι είναι ρητορόμενες ύδατα, και προκαλούν ρύπους που προκαλούν οσμή να κολλήσουν στο ενεργοποιημένο άνθρακα ή το προ-φίλτρο άνθρακα. Αυτές οι μολυσματικές ουσίες ή ρύποι παγιδεύονται και δεν μπορούν να μετακινηθούν στο επόμενο στάδιο διήθησης νερού.


2. Μεμβράνη αντίστροφης όσμωσης

Αν και τα προ-φίλτρα άνθρακα παρέχουν αποτελεσματική διήθηση του νερού που τροφοδοτείταιRO Αντίστροφη όσμωση νερού καθαριστής διανομής νερού, τα ενεργοποιημένα φίλτρα μεταλλεύματος άνθρακα δεν είναι σε θέση να απομακρύνουν τα διαλελυμένα ορυκτά ή τα άλατα από το νερό. Σε αυτή την περίπτωση, μια μεμβράνη αντίστροφης όσμωσης γίνεται πιο αποτελεσματική. Μια αποτελεσματική ημι-διαπερατή μεμβράνη μπορεί να απομακρυνθεί περίπου το 99% των ανόργανων υλικών. Ωστόσο, υπάρχουν επίσης μερικές ακαθαρσίες (πολύ μικροσκοπικές) που μπορούν να ταξιδεύουν μέσα από τους πόρους της μεμβράνης αντίστροφης όσμωσης.


3. Φίλτρο άνθρακα

Όπως είπε νωρίτερα, ορισμένοι ρύποι είναι πολύ μικροσκοπικοί και ταξιδεύουν μέσω της μεμβράνης αντίστροφης όσμωσης. Αυτοί οι μολυσματικοί παράγοντες απομακρύνονται από το φίλτρο άνθρακα. Το φίλτρο άνθρακα παγιδεύει ορισμένες υπολειμματικές χημικές ουσίες σε αυτό το στάδιο της διήθησης νερού.


4. Ανταπόκριση του νερού μετά την αντίστροφη όσμωση

Ro Αντίστροφη όσμωση Ο καθαριστής διανομής νερού περιέχει ένα φίλτρο αποστράγγισης. Από τα πρώτα έως τα τρίτα στάδια της διαδικασίας διήθησης νερού που συζητήθηκαν σε αυτό το άρθρο, TDS ή διαλυμένα ανόργανα άλατα όπως το μαγνήσιο, το κάλιο και το ασβέστιο απομακρύνονται μέσω της διαδικασίας αντίστροφης όσμωσης. Η διαδικασία απομάκρυνσης του νερού που παράγεται με αντίστροφη όσμωση προσθέτει πίσω αυτά τα περιεχόμενα των ορυκτών.


Το νερό με ελάχιστη συγκέντρωση αυτών των διαλυμένων στερεών ή ανόργανων αλάτων έχει μια επίπεδη γεύση. Για πολλούς ανθρώπους, αυτή η επίπεδη γεύση είναι ανεπιθύμητη. Η εναρτομότητα βελτιώνει τη γεύση και την αλκαλικότητα του νερού.


Προ-θεραπεία για τον καθαριστή διανομής νερού RO αντίστροφης όσμωσης

Η μεμβράνη και τα φίλτρα που περιέχονται σε έναν καθαριστή διανομής νερού αντίστροφης όσμωσης RO μπορεί να γίνει κακή νωρίτερα από την αναμενόμενη από ορισμένους ρύπους. Αυτό μειώνει τη χρησιμότητα της μεμβράνης και των φίλτρων. Η προεπεξεργασία βοηθά στην πρόληψη της ρύπανσης, της χημικής βλάβης, της κλιμάκωσης και των μηχανικών αποτυχιών.


Οικονομικά, η προεπεξεργασία του νερού πριν από την αντίστροφη όσμωση είναι πλέον βιώσιμη. Ως εκ τούτου, η προεπεξεργασία νερού είναι πιο χρήσιμη εμπορικά από ό, τι στα σπίτια.


Υπάρχουν γενικά τέσσερα στάδια προεπεξεργασίας νερού για έναRO Αντίστροφη όσμωση νερού καθαριστής διανομής νερού.


1. Διαφάνεια στερεών ουσιών

Πρώτον, οι στερεές ουσίες εξαλείφονται από το νερό. Αυτό εμποδίζει τη ρύπανση της μεμβράνης Ro ως αποτέλεσμα της βιολογικής ανάπτυξης. Ελαχίζει επίσης πιθανή ζημιά σε μια αντλία νερού.


2. Διήθηση κασέτας

Οι ακαθαρσίες μεγέθους μεταξύ 3 και 5 μm απομακρύνονται μέσω φίλτρου κασέτας, κατασκευασμένο από πολυπροπυλένιο.


3. Δοσοποίηση

Τα βακτηρίδια και οι διάφορες μικροοργανισμοί που προκαλούν ασθένειες απομακρύνονται μέσω ενός οξειδωτικού παράγοντα που μπορεί να δράσει ως βιοκτόνο, για παράδειγμα, χλώριο. Αυτό εμποδίζει τα βακτήρια να συγκεντρώνουν την επιφάνεια της μεμβράνης


4. Ρύθμιση του pH

Η αλκαλικότητα, το ρΗ και η σκληρότητα του νερού μπορεί να προκαλέσει κλιμάκωση σε έναν καθαριστή διανομής νερού αντίστροφης οσμοποίησης. Αυτή η φάση προεπεξεργασίας τροποποίησε το ρΗ του νερού και ελαχιστοποιεί την κλιμάκωση που προκαλείται από ανθρακικό ασβέστιο. Οι αναστολείς κλίμακας μπορούν επίσης να προστεθούν για να επιβραδυνθούν ή να αποτρέψουν οποιοδήποτε τύπο κλιμάκωσης στο σύστημα νερού αντίστροφης όσμωσης.

Olansi Κίνα εργοστάσιο καθαρισμού αέρα (14)

συμπέρασμα

Αν θέλετε ένα σύστημα φιλτραρίσματος νερού που θα προσφέρει φρέσκο ​​και ασφαλές πόσιμο νερό με εξαιρετική γεύση, για το νοικοκυριό ή το γραφείο σας, ο καθαριστής διανομής νερού αντίστροφης όσμωσης είναι μια κοινή και οικονομικά αποδοτική μέθοδος καθαρισμού νερού. Ο καθαριστής χρησιμοποιεί τα διάφορα στάδια που συζητούνται σε αυτό το άρθρο για να παράγει ξεχωριστό νερό με νόστιμο γεύση που είναι ασφαλές για να πιει κάτι περισσότεροΥδρογόνο αλκαλικό RO Αντίστροφη όσμωση νερού καθαριστής διανομής νερούμε φίλτρο και πώς λειτουργεί, μπορείτε να επισκεφθείτε την Olansi China στοhttps://www.olansichina.com/alkaline-reverse-osmosis-water-purifier.htmlΓια περισσότερες πληροφορίες.

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου