Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Εργοστάσιο καθαρισμού αέρα » Τους καλύτερους τρόπους για να διατηρήσετε την Κίνα Οι καθαριστές αέρα HEPA που εργάζονται αποτελεσματικά

Τους καλύτερους τρόπους για να διατηρήσετε την Κίνα Οι καθαριστές αέρα HEPA που εργάζονται αποτελεσματικά

Προβολές:0     Συγγραφέας:Κίνα Κατασκευαστής καθαρισμού αέρα     Χρόνος δημοσίευσης: 2021-06-16      Προέλευση:https://www.olansichina.com/

Τους καλύτερους τρόπους για να διατηρήσετε την Κίνα Οι καθαριστές αέρα HEPA που εργάζονται αποτελεσματικά

Τους καλύτερους τρόπους για να διατηρήσετε την Κίνα Οι καθαριστές αέρα HEPA που εργάζονται αποτελεσματικά

Όταν έναΚίνα καθαριστής αέραΠροστίθεται σε ένα σπίτι, βοηθάει στην εξασφάλιση ότι οι οικιακοί επιβάτες είναι στο πιο υγιεινό και καθαρότερο περιβάλλον. Το είδος του επιλεγμένου καθαριστή καθορίζει το είδος των αλλεργιογόνων που θα εξαλειφθούν από τον αέρα. Οι διαφορετικοί καθαριστές έχουν διαφορετικές λειτουργίες. Κάποιοι μπορούν να απαλλαγούν από τον Dander, τη γύρη, τη σκόνη και ούτω καθεξής. Άλλοι είναι ικανοί να χειριστούν ήπια σπόρια, βακτηρίδια και μικρόβια.

Κίνα Κατασκευαστής καθαρισμού αέρα Olansi (65)

Όταν κάποιος παίρνει έναν καθαριστή αέρα Olansi, το πιο κρίσιμο πράγμα είναι να διασφαλιστεί ότι ο καθαριστής λειτουργεί όπως υποτίθεται ότι. Οι περισσότεροι καθαριστές αέρα HEPA είναι αρκετά ευαίσθητοι και πρέπει να ληφθούν καλά. Χωρίς την καλύτερη φροντίδα, ο καθαριστής αέρα στο σπίτι δεν μπορεί να λειτουργήσει με τον επιθυμητό τρόπο. Αυτό μπορεί να προκαλέσει εύκολες βλάβες και ανεπιθύμητα αποτελέσματα.


1. Φίλτρα

Οι καθαριστές αέρα HEPA και άλλοι τύποι καθαριστών έχουν φίλτρα μέσα για να γίνει η δουλειά. Παρόλο που η αλλαγή των φίλτρων μπορεί να φαίνεται σαν ένα προφανές πράγμα, πολλοί άνθρωποι δεν αλλάζουν φίλτρα τη στιγμή που υποτίθεται ότι. Όταν η βρωμιά συσσωρεύεται μέσα στα φίλτρα, μπορεί να συμβεί απόφραξη και να προκαλέσει βλάβη. Επίσης, ένα βρώμικο φίλτρο δεν μπορεί να καθαρίσει τον αέρα αποτελεσματικά. Δεν θα προστεθεί καμία τιμή στο περιβάλλον.

Υπάρχουν καθαριστές αέρα της Κίνας που δείχνουν πότε είναι καιρός να αλλάξουν φίλτρα. Άλλοι πρέπει να ελέγχονται χειροκίνητα.Καθαριστές αέρα HEPAΕλάτε με οδηγίες που μπορούν να ακολουθηθούν για να βεβαιωθείτε ότι ο καθαριστής παραμένει λειτουργικός με την καλύτερη δυναμικότητα.


2. Καθαρισμός

Εκτός από τα μεταβαλλόμενα φίλτρα, οι καθαριστές αέρα Olansi θα πρέπει να καθαρίζονται στην επιφάνεια τακτικά, το βρωμιά σκόνης, η βρωμιά και η σκόνη είναι σημαντική. Αυτά είναι πράγματα που μπορούν να επηρεάσουν τους καθαριστές του αέρα και πρέπει να γίνουν τακτικά. Ένα υγρό πανί θα πρέπει να είναι αρκετό για να κάνει έναν λεπτομερή καθαρισμό.


3. κενό

Ακόμη και όταν εγκαθίσταται ένας καθαριστής PM2.5, η ηλεκτρική σκούπα εξακολουθεί να είναι πολύ σημαντική. Εάν δεν είναι κενό, το δωμάτιο θα έχει πάρα πολλούς ρύπους και ο καθαριστής στο σπίτι θα έχει έναν δύσκολο χρόνο να εργάζεται στην καλύτερη δυναμικότητα. Βοηθά στην εξάλειψη των μολυντών από όλες τις επιφάνειες μέσα στο δωμάτιο. Αυτό διευκολύνει τον καθαριστή αέρα της Κίνας να λειτουργήσει στο βέλτιστο επίπεδο.


4. Κρατήστε τα παράθυρα κλειστά

Όταν χρησιμοποιείτε τοΑρνητικός καθαριστής αέρα ιόντων, σε κάποιο σημείο, ίσως χρειαστεί να ανοίξετε τα παράθυρα και αφήστε λίγο τον καθαρό αέρα μέσα. Ωστόσο, ο καθαριστής αέρα δεν λειτουργεί πάρα πολύ καλά με τα παράθυρα ανοιχτά. Όταν χρειάζεται να ανοίξουν, είναι καλύτερο να απενεργοποιηθεί ο καθαριστής αέρα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι θα υπάρξει πάρα πολύς αέρα που ρέει μέσα και έξω από το δωμάτιο που ο καθαριστής αέρα μπορεί να μην λειτουργεί καλά. Είναι επίσης σημαντικό να προσδιοριστεί η ποιότητα του αέρα έξω. Μερικές φορές το άνοιγμα των παραθύρων ενδέχεται να θέσει σε κίνδυνο την καθαρότητα του εσωτερικού περιβάλλοντος. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι ο εξωτερικός αέρας μπορεί να περιέχει πολλά αλλεργιογόνα όπως η γύρη και τη σκόνη.

Προμηθευτής καθαρισμού αέρα Olansi (17)

Οι καθαριστές αέρα Olansi θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ανάλογα με τις ανάγκες. Όταν δεν χρησιμοποιείται, είναι καλύτερο να απενεργοποιήσετε τον καθαριστή για τη διατήρηση της ζωής και της ηλεκτρικής ενέργειας. Olansi κατασκευάζει μερικούς από τους πιο πολύτιμους καθαριστές αέρα για να αντιμετωπίσουν τον μολυσμένο εσωτερικό αέρα.


Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου