Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Κίνα καθαριστής αέρα » Υπάρχει διαφορά μεταξύ της Κίνας καθαρισμού του αέρα και υγραντήρες εκεί;

Υπάρχει διαφορά μεταξύ της Κίνας καθαρισμού του αέρα και υγραντήρες εκεί;

Προβολές:6     Συγγραφέας:Κίνα καθαριστής αέρα Κατασκευαστής     Χρόνος δημοσίευσης: 2022-01-06      Προέλευση:https://www.olansichina.com/

Υπάρχει διαφορά μεταξύ της Κίνας καθαρισμού του αέρα και υγραντήρες εκεί;

Υπάρχει διαφορά μεταξύ της Κίνας καθαρισμού του αέρα και υγραντήρες εκεί;

Air καθαριστής

καθαρισμού του αέραείναι συσκευές που φιλτράρει τον αέρα απομάκρυνση ακαθαρσιών από το εσωτερικό προκαλούνται από τη ρύπανση. Με τη χρήση της Olansi καθαρισμού του αέρα, καθίσταται δυνατό να αναπνεύσει φρέσκο ​​και καθαρό αέρα. Ορισμένα συστήματα καθαρισμού του αέρα είναι ανώτερες από άλλες όσον αφορά διήθησης. Άλλοι έχουν κάποια μοναδικά χαρακτηριστικά και πιο πρόσφατη τεχνολογία από τους άλλους. Πολλά πράγματα πρέπει να ληφθούν υπόψη πριν να ξεχωρίσω μία.

Olansi καθαριστής αέρα Προμηθευτής (10)

Το κύριο καθήκον μιας καθαριστής αέρα είναι να χειριστεί αερομεταφερόμενα σωματίδια και άλλους ρύπους και να τους απομακρύνουν από τον αέρα. Αυτό γίνεται μέσω του αέρα το πιπίλισμα και σπρώχνοντας τον αέρα μέσα από φίλτρα για την απομάκρυνση των ρύπων.


Υγραντήρας

Ένας υγραντήρας δεν είναι το ίδιο ως καθαριστής αέρα. Ο κύριος σκοπός αυτής της μηχανής είναι να εξασφαλιστεί ότι τα επίπεδα υγρασίας εντός του αέρα είναι αποδεκτές. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ο αέρας στο εσωτερικό των δωματίων είναι στεγνώσει ως επί το πλείστον. Κατά τη διάρκεια αυτών φορά, οι θερμαντήρες χρησιμοποιούνται για τη θέρμανση του σπιτιού. Αυτό το είδος του αέρα μπορεί να προκαλέσει λοιμώξεις. Είναι, ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να διασφαλιστεί ότι τα επίπεδα υγρασίας διατηρούνται ιδανικά όλη την ώρα. Υγραντήρες μπορεί να είναι μεγάλη στην πρόληψη αναπνευστικά προβλήματα, όπως άσθμα.


Το έργο του υγραντήρα είναι να προσθέσετε κάποια υγρασία στον αέρα. Υπάρχουν διάφορα είδη υγραντήρες, με τα κυριότερα των οποίων είναι ζεστό ομίχλη και κρύο ομίχλη. Το κρύο ομίχλη χρησιμοποιεί κρύο νερό, το οποίο στη συνέχεια απελευθερώνεται μέσω κύματα υπερήχων και στον αέρα. Αυτό σημαίνει νερό απελευθερώνεται ως μικροσκοπικά σταγονίδια στον αέρα. Αυτές οι υγραντήρες χρησιμοποιούν διαφορετικές τεχνολογίες.


Ένα ζεστό υγραντήρα ομίχλη θερμαίνει το νερό, το οποίο προκαλεί την δημιουργία του ατμού. Αυτό είναι αυτό που απελευθερώνεται στον αέρα. Ενώ αυτό μπορεί να αντιμετωπιστεί ως ένα DIY, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε την επαγγελματική υγραντήρες για να κρατήσει τα επίπεδα υγρασίας ιδανικό.


Η διαφορά

Με την κατανόηση τι κάνει κάθε συσκευή, είναι πιο εύκολο να τα κατανοήσουν και να γνωρίζουν τις διαφορές. Για όποιον χρειάζεται φιλτράρισμα του αέρα, τότε ένακαθαριστής αέρα Κίναείναι η καλύτερη επιλογή. Αυτό μπορεί να χειριστεί τα ζητήματα της ρύπανσης και να κρατήσει τον αέρα καθαρό.


Όταν τα θέματα καλά κατανοητό, είναι εύκολο να προσδιοριστεί ποια συσκευή να πάρει. Εάν το πρόβλημα είναι η υγρασία, τότε η καλύτερη επιλογή είναι ένα υγραντήρα. Το είδος της συσκευής για να επιλέξετε εξαρτάται από τις ιδιαίτερες ανάγκες του νοικοκυριού.


Υπάρχουν πολλές συσκευές που διατίθενται σήμερα στην αγορά και υπάρχουν κάποιοι κατασκευαστές καθαρισμού αέρα που κάνουν ισχυρισμούς ότι δεν μπορούν να αποδείξουν. Ωστόσο, οι εταιρείες όπως η Olansi ήταν εδώ και δεκαετίες. Οι καθαριστές αέρα Olansi και οι υγραντήρες έχουν δοκιμαστεί και δοκιμάστηκαν και λειτουργούν καλά. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων για να διαλέξετε. Το καλύτερο είναι να καταλάβετε τι είναι πραγματικά απαραίτητο και να κάνετε μια επιλογή με βάση αυτό.


Ο καθαρός αέρας είναι ένα ουσιαστικό μέρος της ζωής, με βαριά ρύπανση σε διαφορετικά μέρη, ειδικά αστικές ρυθμίσεις. Το σύγχρονο σπίτι απαιτεί τα καλύτερα συστήματα καθαρισμού αέρα. Η Olansi κάνει όλα τα είδη καθαριστών αέρα, συμπεριλαμβανομένων των καθαριστών αέρα HEPA και των καθαριστών αέρα UVC.

Προμηθευτής καθαριστή Olansi αέρα (3)

Το καλύτερο εργοστάσιο καθαρισμού αέρα ακολουθεί αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές για τη δημιουργία των καλύτερων συσκευών για να υποστηρίξει την υγεία στα σπίτια. Για περισσότερα σχετικά με τη διαφορά μεταξύΚίνα καθαριστές αέρακαι υγραντήρες, μπορείτε να επισκεφθείτεΟΛΑΝΣΗ Κίναστοhttps://www.olansichina.com/china-air-purifier.htmlΓια περισσότερες πληροφορίες.

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου