Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ » Πιστοποιητικά

Ισχυρό κέντρο Ε & Α

Έχει τρεις πλατφόρμες επιστημονικής έρευνας,
και αναπτύσσει περισσότερα από 10 νέα προϊόντα
κάθε χρόνο.

Δύναμη R & D

Υπάρχουν τρία κέντρα Ε & Α για έρευνα και ανάπτυξη. Αυτό είναι το Ινστιτούτο Περιβάλλοντος, της Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου της Νότιας Κίνας, την επιστήμη και την τεχνολογία των Υλικών και της Τεχνολογίας Olansi του Πανεπιστημίου Zhongshan. Είναι αφιερωμένοι στον καθαρισμό του αέρα, τον καθαρισμό του νερού, την έρευνα μοριακής τεχνολογίας υδρογόνου και την εφαρμογή προηγμένων και ώριμων τεχνολογιών σε νέα προϊόντα.
Το κέντρο Ε & Α διαθέτει 15 επαγγελματίες ερευνητές, συμπεριλαμβανομένων 3 ανώτερων τίτλων, 2 καθηγητών, 2 ιατρών, 10 πλοίαρχοι, πτυχίο Bachelor ή παραπάνω. Περισσότερο από το 70% αυτών έχουν πάνω από τους ενδιάμεσους τεχνικούς τίτλους. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν εμπειρία από περισσότερες από 10 χρόνια στην βιομηχανία οικιακών συσκευών.

Ερευνητική διαδικασία

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου