Σπίτι

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ

OEM / ODM

Προϊόντα

Καθαριστές αέρα

Νέα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ελληνικά

English
العربية
Français
Pусский
Español
Português
Deutsch
Italiano
日本語
한국어
Nederlands
Tiếng Việt
ไทย
Polski
Türk dili
Melayu
Bahasa indonesia
svenska
Dansk
  • Πλούσια εμπειρία
    Η Olansi ιδρύθηκε το 2009, ο καλύτερος κατασκευαστής καθαρισμού αέρα με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας.
  • Ικανοποιητική υπηρεσία
    Γρήγορη παράδοση, ανταγωνιστική τιμή, υψηλή ποιότητα και μακροχρόνια εξυπηρέτηση στους πελάτες μας.
  • OEM / ODM
    Όλες οι οικιακές συσκευές μας και οι συσκευασίες μπορεί να είναι ιδιωτική ετικέτα, OEM και ODM, να ανταποκριθούν στην ειδική σας ανάγκη.

Olansi, Best-in-class εργοστάσιο υγειονομικής περίθαλψης εργοστάσιο από την Κίνα

Olansi Healthcare Co, Ltd βρίσκεται στο Guangzhou της Κίνας.
Η Εταιρεία Olansi είναι ένας επαγγελματίας καθαριστής αέρα OEM κατασκευαστής, τα προϊόντα περιέχουν Κίνα καθαριστής αέρα, καθαριστής αέρα, καθαριστής αέρα HEPA, καθαριστής αέρος αρνητικού ιόντος, καθαριστής αέρα ιονιστή, PM2.5 καθαριστής αέρα, καθαριστής αέρα, καθαριστής αέρα, καθαριστής αέρα και ούτω καθεξής.
Πάνω από τα πάστα 10 χρόνια, η Olansi επικεντρώνεται στην έρευνα και την ανάπτυξη, το σχεδιασμό, την παραγωγή και τις πωλήσεις εξοπλισμού υγείας και προστασίας του περιβάλλοντος του καθαρισμού των νοικοκυριών, καθαριστών νερού, πλούσια σε υδρογόνο μηχάνημα νερού, υγραντήρα και προϊόντα υγιούς φροντίδας ομορφιάς.

Ας δουλέψουμε μαζί!

Η πηγή σας για χονδρική καθαριστή νερού, καθαριστής αέρα, μηχάνημα υδρογόνου σε ανταγωνιστική τιμή.
Καθαριστής αέρα για το σπίτι, καθαρισμός αέρα και κρατήστε μακριά από το πούλμαν, την ήσυχη λειτουργία, άνετο ύπνο, φίλτρο υψηλής απόδοσης HEPA, αφαιρέστε το PM2.5
Με την αποδεδειγμένη ικανότητα να σκοτώνει ιούς και βακτήρια και να φιλτράρει τους ρύπους, ο καθαριστής νερού Olansi παρέχει την καλύτερη πηγή νερού στο σπίτι σας.
RO υδρογόνου Strontium νερό 3s Ταχεία διανομέα θερμικού νερού, τεχνολογία διαχωρισμού υδρογόνου και οξυγόνου για την παραγωγή υδρογόνου υψηλότερη.

12 χρόνια OEM ODM κατασκευαστής

Καθαριστής αέρα, γεννήτρια υδρογόνου και καθαριστής νερού
CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: Πιστοποιητικό 2008
Που κατέχουν 65 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και 49 βραβεία
12 μήνες εγγύηση

Τι είναι ο καθαριστής αέρα Olansi / Air Cleaner;

Ο καθαριστής αέρα Olansi, επίσης γνωστός ως καθαρότερο αέρα και καθαριστής αέρα, είναι ένα προϊόν που μπορεί να φιλτράρει ή να σκοτώσει τους ατμοσφαιρικούς ρύπους και να βελτιώσει αποτελεσματικά την καθαριότητα του αέρα. Ορισμένα κλιματιστικά, θερμαντήρες και άλλοι εξοπλισμοί κλιματισμού έχουν επίσης περιορισμένο βαθμό λειτουργίας καθαρισμού αέρα.

Ο καθαριστής αέρα Olansi σας προστατεύει από τον ιό και τα βακτηριακά

Εάν χρησιμοποιηθεί σωστά, τα φίλτρα πορτοκαλί αέρα μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση των ατμοσφαιρικών ρύπων, συμπεριλαμβανομένων των ιών σε κτίρια ή σε μικρούς χώρους. Ο καθαριστής αέρα ή η διήθηση μόνο δεν αρκούν για να προστατεύσουν τους ανθρώπους από την εισβολή του Cowid-19.

Ο καθαριστής αέρα Olansi έχει σχεδιαστεί για να φιλτράρουν ρύπους ή ρύπους στον αέρα μέσω αυτών. Ο καθαρισμός του αέρα και η διήθηση συμβάλλουν στη μείωση των ρύπων στον αέρα, συμπεριλαμβανομένων των σωματιδίων που περιέχουν ιούς. Οι φορητοί καθαριστές αέρα (επίσης γνωστοί ως καθαριστές αέρα) μπορούν να είναι ιδιαίτερα χρήσιμοι σε καταστάσεις όπου δεν επηρεάζεται η εσωτερική άνεση (θερμοκρασία ή υγρασία), ή όταν η εξωτερική ατμοσφαιρική ρύπανση είναι σοβαρή.

Αρχή εργασίας και τύποι καθαρισμού αέρα Olansi

Ο καθαριστής αέρα Olansi αποτελείται συνήθως από σύστημα φίλτρου ανεμιστήρα και αέρα. Η αρχή εργασίας του είναι: Ο ανεμιστήρας στο μηχάνημα (επίσης γνωστός ως ανεμιστήρας) κυκλοφορεί τον εσωτερικό αέρα και ο μολυσμένος αέρας θα απομακρύνει ή απορροφήσει διάφορους ρύπους μέσω του φίλτρου στο μηχάνημα, έτσι ώστε να επιτευχθεί ο σκοπός του καθαρισμού και καθαρισμού του αέρα .

Οι καθαριστές αέρα είναι γενικά τοποθετημένοι τοίχος, αιωρούμενοι, οροφής τοποθετημένοι και τοποθετημένοι δαπέδου. Σύμφωνα με την τεχνολογία καθαρισμού αέρα, χωρίζεται σε: καθαριστή αέρα HEPA, καθαριστής αέρα ενεργού άνθρακα, ηλεκτρονικός καθαριστής αέρα, καθαριστής υπεριώδους αέρα, καθαριστής αέρα καθαρισμού αέρα, καθαριστής αέρος αρνητικού ιόντος, καθαριστής αέρα, καθαριστής αέρα, καθαριστής αέρα,

Κύρια τεχνολογία του καθαριστή αέρα Olansi

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές τεχνολογίες και μέσα ενημέρωσης στον καθαριστή αέρα, οι οποίες την επιτρέπει να παρέχει στους χρήστες καθαρό και ασφαλή αέρα. Οι κοινές τεχνολογίες καθαρισμού αέρα περιλαμβάνουν τεχνολογία φιλτραρίσματος υψηλής απόδοσης HEPA, τεχνολογία φωτοβολταϊκών, τεχνολογία προσρόφησης, τεχνολογία αρνητικού ιόντος, τεχνολογία αρνητικού οξυγόνου, τεχνολογία μοριακής συμπλοκοποίησης, τεχνολογία μοριακής συμπλοκοποίησης, τεχνολογία φωτοκαταλύτη διοξειδίου του τιτανίου, τεχνολογία ηλεκτροστατικής σκόνης, τεχνολογία ηλεκτροστατικής σκόνης, ενεργό τεχνολογία συλλογής σκόνης, ενεργό τεχνολογία συλλογής σκόνης, ενεργό τεχνολογία συλλογής σκόνης, ενεργό τεχνολογία συλλογής σκόνης, ενεργό τεχνολογία συλλογής σκόνης, ενεργό τεχνολογία συλλογής σκόνης, ενεργό τεχνολογία συλλογής σκόνης, ενεργό τεχνολογία συλλογής σκόνης, ενεργό τεχνολογία συλλογής σκόνης, ενεργό τεχνολογία συλλογής σκόνης, ενεργή τεχνολογία συλλογής σκόνης, ενεργό τεχνολογία συλλογής σκόνης, ενεργό τεχνολογία συλλογής σκόνης, ενεργό τεχνολογία συλλογής σκόνης, ενεργό τεχνολογία συλλογής σκόνης, ενεργό τεχνολογία συλλογής σκόνης, ενεργό τεχνολογία συλλογής σκόνης, ενεργή τεχνολογία οξυγόνου, Η τεχνολογία υλικών περιλαμβάνει κυρίως: φωτοκαταλύτη, ενεργοποιημένο άνθρακα, συνθετικές ίνες, αποτελεσματικό υλικό HEPA, γεννήτρια αρνητικού ιόντων κλπ. Οι περισσότεροι από τους υπάρχοντες καθαριστές αέρα είναι σύνθετο τύπου, δηλαδή, μια ποικιλία τεχνολογιών καθαρισμού και υλικά χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα ταυτόχρονα .

Οθόνη φίλτρου HEPA

Ο αέρας σωματιδίων υψηλής απόδοσης (HEPA) είναι η πιο δημοφιλής τεχνολογία που χρησιμοποιείται στον καθαριστή αέρα και είναι επίσης η πιο σταθερή και καμία φυσική μέθοδος φιλτραρίσματος. Η οθόνη φίλτρου HEPA μπορεί να απορροφήσει 99,7% 0,3 μΜ αιωρούμενα σωματίδια (0,3 μ Μ είναι το πιο δύσκολο μέγεθος για να φιλτράρει), καθιστώντας τον εισπνεόμενο αέρα πιο φρέσκο ​​και καθαρό. Γενικά, το φίλτρο HEPA μπορεί να απορροφήσει το χημικό νέφος, τα βακτηρίδια, τα σωματίδια σκόνης και τη γύρη. Το πλεονέκτημα του φίλτρου HEPA είναι αποτελεσματικό και ασφαλές. Η χωρητικότητα φιλτραρίσματος είναι υψηλότερη από αυτή της τεχνολογίας συλλογής ηλεκτροστατικών σκόνης, αλλά δεν μπορεί να αφαιρέσει τα επιβλαβή αέρια.

Με τη βελτίωση του επιπέδου HEPA (κυρίως H11 ~ H13 στην αγορά), τόσο μεγαλύτερη είναι η αντίσταση του ανέμου, όσο περισσότερο ο θόρυβος. Επιλέξτε την σχετική οθόνη φίλτρου σύμφωνα με το συγκεκριμένο περιβάλλον (δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε το H12 και την παραπάνω οθόνη φίλτρου στο βαριά μολυσμένο περιβάλλον). Επιπλέον, η οθόνη φίλτρου που δεν μπορεί να αντικατασταθεί εγκαίρως είναι επίσης εύκολο να γίνει μια εστία για αναπαραγωγή βακτηρίων, προκαλώντας δευτερεύουσα ρύπανση. Οι χρήστες πρέπει να ελέγχουν τακτικά ή να χρησιμοποιούν τον καθαριστή αέρα με την έξυπνη τεχνολογία διαχείρισης φίλτρου. Ο καθαριστής αέρα χρησιμοποιώντας το HEPA θα πρέπει να έχει ένα καλό αεροστεγές σχεδιασμό, διαφορετικά ο αέρας θα μεταβεί γύρω από την οθόνη φίλτρου και θα χάσει το φαινόμενο φιλτραρίσματος.

Φωτοβολταϊκός

Τα μόρια O2 και H2O στον αέρα ακτινορίζονται με ειδικό νανοσωλήνα μήκους κύματος και αποσυντίθεται σε ρεύματα πλάσματος με φωτοβολταϊκά υψηλής οξείδωσης. Αυτά τα ρεύματα φωτοβολταμάτων με μεγάλο αριθμό ηλεκτρονικών δεσμών έχουν την ικανότητα να καταστρέφουν οργανικά μόρια. Μπορούν να εξουδετερώσουν γρήγορα την πτητική φορμαλδεΰδη, το τολουόλιο, το WOC και άλλα μόρια αερίου στον αέρα και να τους αποσυντεθούν σε νερό και διοξείδιο του άνθρακα, η ίδια η τεχνολογία δεν θα παράγει άλλες επιβλαβείς ουσίες. Τα μόρια νερού που σχηματίζονται με εξουδετερωτικά μόρια φορμαλδεΰδης μπορούν να συνεχίσουν να δρουν ξανά διαμέσου του νανοσούβου και οι ρύποι μπορούν να αποσυντίθενται εντελώς μέσω μιας τέτοιας αλυσιδωτής αντίδρασης.

Φωτοκαταλύτης

Κάτω από το υπεριώδες φως, ο φωτοκαταλύτης μπορεί να αποσυντεθεί πολλά επιβλαβή αέρια και απολύμανση.

Ενεργοποιημένο φίλτρο άνθρακα

Η οθόνη του φίλτρου ενεργού άνθρακα έχει σημαντική επίδραση στην αποσμητοποίηση και την απορρόφηση επιβλαβών αερίων. Ωστόσο, για τη διήθηση των αιωρούμενων σωματιδίων, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε το HEPA και άλλα είδη φίλτρων. Το πλεονέκτημα είναι ασφαλές και αποτελεσματικό, το μειονέκτημα είναι υψηλό κόστος αντικατάστασης.
Αντιβατικά / αντιβακτηριακά αναπνευστικά φίλτρα

Η πιο αποτελεσματική, ασφαλής και προσιτή λύση για την πρόληψη της διασταυρούμενης μόλυνσης του ιού και των βακτηρίων

Τα αντιιικά και τα αντιβακτηριακά αναπνευστικά φίλτρα παρέχουν έναν απλό τρόπο ώστε να αποφευχθεί η διασταυρούμενη μόλυνση, εξασφαλίζοντας έτσι την ασφάλεια των ασθενών και του χειριστή χωρίς να επηρεάζουν την απόδοση του συστήματος.

Η χρήση φίλτρων σε πνευμονικές λειτουργίες και δοκιμές μεταβολισμού μπορεί επίσης να μειώσει τη διάχυση των σταγονιδίων αεροζόλ στον αέρα και να μειώσει τη ρύπανση της περιβαλλοντικής ρύπανσης που προκαλείται από αναγκαστικό εκπροσωπικό και υπεραερισμό κατά τη διάρκεια της δοκιμής. Η πρόληψη της διάχυσης αερολύματος είναι το κλειδί για τη μείωση της εξάπλωσης μολυσματικών ασθενειών.

UVC καθαριστής αέρα / καθαριστής ελαφρού αέρα UV-C

Αυτό δεν είναι σύμπτωση, επειδή το φίλτρο αέρα HEPA είναι το θεμέλιο του καθαρισμού του αέρα ποιότητας. Το υπεριώδες φως είναι ένα από τα τρία είδη υπεριώδους φωτός, το οποίο χρησιμοποιείται συχνά στον καθαρισμό του αέρα. Εάν χρησιμοποιηθεί σωστά, αυτό το αόρατο φως μπορεί να σκοτώσει με ασφάλεια τα βακτηρίδια, τα καλούπια και ακόμη και τα βακτηρίδια και τους ιούς σε ορισμένες περιπτώσεις.

Η Olansi έχει έναν κορυφαίο καθαριστή αέρα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μείωση των σπόρων, γύρης, σκόνης και οσμής. Εάν χρειάζεστε βοήθεια για την επιλογή του σωστού καθαριστή αέρα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα σωστά προϊόντα σύμφωνα με τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Από την κρεβατοκάμαρα στο γραφείο των επιχειρήσεων, όλοι έχουμε τον σωστό καθαριστή αέρα για να δημιουργήσουμε έναν υγιεινό χώρο για όλους!

Αποτελεσματικότητα του καθαριστή αέρα Olansi

Ο καθαριστής αέρα Olansi δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα της αύξησης της συγκέντρωσης του διοξειδίου του άνθρακα, εκτός εάν ο αέρας εισάγεται από το εξωτερικό. Ορισμένα μοντέλα στερεώνονται στο παράθυρο για να φιλτράρουν άμεσα τον υπαίθριο αέρα στο δωμάτιο. Ο καθαριστής αέρα έχει κακή επίδραση στον καπνό του δεύτερου χεριού και η ικανότητα εξαερισμού να επιβραδύνει τη βλάβη του καπνού δεύτερης χεριού είναι εξαιρετικά υψηλή και η ταχύτητα κατανάλωσης της οθόνης φίλτρου είναι εξαιρετικά γρήγορη, οπότε είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε μια ισχυρή εξάτμιση Ο ανεμιστήρας για να εξαγάγει τον ελεύθερο καπνό από το δωμάτιο από το δωμάτιο (αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η λογική πράξη κατά του καπνίσματος απαιτεί συνολική απαγόρευση του καπνίσματος σε εσωτερικούς χώρους και σε μια ορισμένη απόσταση από τις πόρτες και τα παράθυρα). Ακριβώς όπως η κουζίνα είναι η χρήση της φάσπης για τη μείωση της βλάβης του καπνού. Με τον ίδιο τρόπο, είναι επίσης κατάλληλο για τη ρύπανση που προκαλείται από χρυσό χαρτί.
Τι κάναμε
ΟΛΑΝΣΗ Νέα & Εκδηλώσεις
Οι καλύτεροι κορυφαίοι 10 κατασκευαστές και εταιρείες καθαρισμού αέρα του φίλτρου HEPA στην Ταϊλάνδη για το PM 25

Οι καλύτεροι κορυφαίοι κατασκευαστές και εταιρείες καθαρισμού του φίλτρου HEPA και εταιρείες στην Ταϊλάνδη για PM 25in στον κόσμο της καταπολέμησης της μόλυνσης από τον αέρα και της ενίσχυσης της κορυφαίης ποιότητας του αέρα, τα καθαριστικά αέρα στέκονται ως βασικοί κηδεμόνες. Στην Ταϊλάνδη, όπου η αστικοποίηση και η αυτοματοποίηση συνήθως οδηγούν σε εμπόδια ασφαλίστρου αέρα,

Οι καλύτερες 10 κορυφαίες εταιρείες διανομέα νερού και αφρώδεις μάρκες κατασκευαστών νερού στις Ηνωμένες Πολιτείες

Οι καλύτερες 10 κορυφαίες εταιρείες διανομέα νερού και τα αφρώδη σήματα κατασκευαστών νερού στον σημερινό κόσμο που συνειδητοποιούν την υγεία, η ζήτηση για αφρώδες νερό έχει αναρριχηθεί και με αυτό έχει αυξηθεί η δημοτικότητα των αφρώδων διανομέων νερού. Αυτά τα προηγμένα gadgets παρέχουν μια μέθοδο χωρίς προβλήματα

Ανακαλύψτε την άνεση του πάγκου και τα αφρώδη διανομείς νερού με αφρώδες λύσεις νερού για εταιρείες τεχνολογίας

Ανακαλύψτε την άνεση του πάγκου και τα αφρώδη διανομείς νερού με αφρώδη διαλύματα νερού για τεχνολογία Companiesstill και αφρώδες μηχανήματα νερού είναι εξαιρετικά δροσερά και μοντέρνα. Σας δίνουν φρέσκο, κρύο νερό όποτε θέλετε. Προτιμούν την πιο αποτελεσματική μέθοδο για να παραμείνουν ενυδατωμένοι επειδή το

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Olansi Produts
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Πολιτική απορρήτου