Σπίτι

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ

OEM / ODM

Προϊόντα

Καθαριστές αέρα

Νέα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ελληνικά

English
العربية
Français
Pусский
Español
Português
Deutsch
Italiano
日本語
한국어
Nederlands
Tiếng Việt
ไทย
Polski
Türk dili
Melayu
Bahasa indonesia
svenska
Dansk
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Καθαρισμός αέρα » Ο καλύτερος αθόρυβος καθαριστής αέρα Hepa προορίζεται για τον χειρισμό της εκβιομηχάνισης και της αστικής ατμοσφαιρικής ρύπανσης

Ο καλύτερος αθόρυβος καθαριστής αέρα Hepa προορίζεται για τον χειρισμό της εκβιομηχάνισης και της αστικής ατμοσφαιρικής ρύπανσης

Χρόνος δημοσίευσης: 2021-10-11     Προέλευση: https://www.olansichina.com/

Ο καλύτερος αθόρυβος καθαριστής αέρα Hepa προορίζεται για τον χειρισμό της εκβιομηχάνισης και της αστικής ατμοσφαιρικής ρύπανσης

Η ατμοσφαιρική ρύπανση δεν μπορεί πλέον να αγνοηθεί, ειδικά λόγω των πολλών αρνητικών επιπτώσεων που έχει σε όλο τον κόσμο.Μέσα στα σπίτια, υπάρχουν τόσες τοξίνες και υπάρχουν αέρια και τοξικές χημικές ουσίες που μπορεί να προκύψουν ως αποτέλεσμα συνθηκών, υλικών και αντικειμένων γύρω από το σπίτι.Η τοποθεσία μπορεί να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό το επίπεδο και τον τύπο της ατμοσφαιρικής ρύπανσης που διατίθεται σε κάθε δεδομένο χώρο.


Σε περιοχές με μεγάλη κυκλοφορία και αστικές περιοχές, η βροχή και η εξάτμιση των οχημάτων μπορούν να επιδεινώσουν την ποιότητα του αέρα εσωτερικών χώρων οδηγώντας σε πλήθος αναπνευστικών παθήσεων.Η συγκέντρωση διαφορετικών τύπων ρύπων μπορεί επίσης να διαφέρει πολύ.Ο πιο ευρέως διαδεδομένος τύπος κινδύνων είναι τα σωματίδια καύσης και το όζον στο έδαφος.

Κοινοί ρύποι

Σε αστικά περιβάλλοντα, ορισμένοι ρύποι είναι πιο συνηθισμένοι από άλλους.Μερικοί από τους ρύπους που συναντώνται σε τέτοιες περιοχές περιλαμβάνουν μόλυβδο, μονοξείδιο του άνθρακα, διοξείδιο του θείου και οξείδια του αζώτου.


Οι αστικοί ρύποι από βιομηχανικές εργασίες και κινητήρες καύσης αυξάνουν τις περιπτώσεις ανωμαλιών κατά την κανονική ανάπτυξη.Οι περιπτώσεις αναπνευστικών προβλημάτων είναι επίσης πολύ υψηλές σε τέτοιες περιπτώσεις.Είναι σαφές ότι όταν κάποιος ζει σε περιοχές με μεγάλη κίνηση, υπάρχει πιθανότητα η υγεία να επηρεαστεί αρνητικά.Αυτό συμβαίνει σε άτομα κάθε ηλικίας και κυρίως στους ηλικιωμένους και τα παιδιά.


Επιπτώσεις στην υγεία που θα μπορούσαν να έχουν οι άνθρωποι

Ορισμένες κοινές πιθανές επιπτώσεις στην υγεία μπορεί να προκύψουν ως αποτέλεσμα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης.Περιλαμβάνουν υψηλότερο κίνδυνο καρδιακών παθήσεων, μειωμένο μέγεθος πνευμόνων, πνευμονική λειτουργία, ειδικά σε παιδιά, χαμηλό ποσοστό γεννήσεων και πρόωρους τοκετούς και πρόωρους θανάτους λόγω κυκλοφορικών παθήσεων.


Πολλά άλλα ζητήματα θα μπορούσαν να προκύψουν, γεγονός που δείχνει πόσο σημαντική είναι η διατήρηση της καθαρότητας του εσωτερικού αέρα.


Ποιος είναι πιο ευάλωτος;

Olansi καθαριστές αέραέχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν την υγεία και τη ζωή.Τα μωρά και τα παιδιά είναι πολύ ευάλωτα όσον αφορά τους ρύπους.Είναι ευάλωτα σε εσωτερικούς και εξωτερικούς ρύπους.


Τα παιδιά και τα βρέφη έχουν μεγαλύτερο ποσοστό κυτταρικής διαίρεσης και το ανοσοποιητικό τους σύστημα δεν είναι καλά ανεπτυγμένο.Αυτό σημαίνει ότι οποιαδήποτε κυτταρική βλάβη που προκαλείται από ρύπανση δεν μπορεί να προληφθεί ή να αποκατασταθεί επαρκώς.Αυτό είναι που προκαλεί ανώμαλη ανάπτυξη.


Το ανοσοποιητικό σύστημα, το αναπνευστικό σύστημα και το νευρολογικό σύστημα αναπτύσσονται ακόμη σε μικρά παιδιά και βρέφη.Αυτό σημαίνει ότι είναι ευαίσθητα σε ζημιές που θα μπορούσαν να είναι ισόβια λόγω εισπνοής μολυσμένου αέρα.


Τα παιδιά έχουν υψηλότερο ρυθμό αναπνοής και μικρή μάζα σώματος.Αυτό καθιστά την εισπνοή τοξινών ένα σοβαρό πράγμα με σοβαρές συνέπειες.

Για να προστατεύσετε τη ζωή των παιδιών και όλων των άλλων στο νοικοκυριό, είναι απαραίτητο να βρείτε τον καλύτερο καθαριστή αέρα HEPA ή καθαριστή αέρα UVC.Αυτό πρέπει να προέρχεται από μερικούς από τους μεγαλύτερους παίκτες της αγοράς όπως η Olansi.Αυτή η εταιρεία υπάρχει εδώ και πολύ καιρό και τα προϊόντα που προσφέρονται είναι αξιόπιστα και ανθεκτικά.

Το εργοστάσιο καθαρισμού αέρα ακολουθεί ορισμένους αυστηρούς κανονισμούς και διαθέτει τον καλύτερο εξοπλισμό και τεχνογνωσία για να δημιουργήσει τους καλύτερους καθαριστές αέρα.Εάν κάποιος έχει βρέφη ή παιδιά μέσα στο σπίτι, είναι σημαντικό να εξαλειφθεί η πηγή, έτσι οι ρύποι απομακρύνονται με επαρκή καθαρισμό. Για περισσότερα σχετικά με το καλύτερο ήσυχο Hepaκαθαριστής αέραγια τον χειρισμό της εκβιομηχάνισης και της αστικής ατμοσφαιρικής ρύπανσης, μπορείτε να επισκεφθείτεOlansi Κίνα https://www.olansichina.com/air-purification.htmlγια περισσότερες πληροφορίες.

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Olansi Produts
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Πολιτική απορρήτου