Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας

ΟΛΑΝΣΗ

Δεσμευόμαστε να γίνουμε οι κορυφαίοι που παράγονται στον κόσμο
των φιλικών προς το περιβάλλον οικιακών συσκευών.

Ιδέες για την υγεία

Olansi Healthcare Co, Ltd (Guangzhou Olansi Εξοπλισμός Επεξεργασίας Water Co. Ltd) είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας καινοτομίας, που ιδρύθηκε το 2009, εστιάζοντας στην έρευνα και την ανάπτυξη, την παραγωγή, τις πωλήσεις και την εξυπηρέτηση των υγιεινών προϊόντων οικιακής συσκευής, συμπεριλαμβανομένου του αέρα καθαριστές, καθαριστές νερού, μηχανές υδρογόνου και ούτω καθεξής. Η Olansi δεσμεύεται να χρησιμοποιεί την επιστήμη και την τεχνολογία για να δημιουργήσει μια υγιή, όμορφη και υψηλής ποιότητας ζωή για τους καταναλωτές. Η εταιρεία μας κέρδισε τον τίτλο της επιχείρησης υψηλής τεχνολογίας της επαρχίας Guangdong και πολλά βραβεία, όπως τα κορυφαία 10 επαγγελματικά εμπορικά σήματα της Κίνας περιβαλλοντικών ηλεκτρικών συσκευών (καθαριστής αέρα) το 2017. Το 2020, το βιομηχανικό πάρκο 40000 τετραγωνικών μέτρων που χτίστηκε από την Olansi Η πόλη Lanhe, Nansha District Guangzhou, τέθηκε σε χρήση.

Η συμμόρφωση προς την έννοια της πράσινης τεχνολογίας, η Olansi έχει δεσμευτεί να προωθήσει την επανάληψη και την εφαρμογή της τεχνολογίας του περιβάλλοντος και της υγείας. Επί του παρόντος, διαθέτει περισσότερα από 100 τεχνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας, τρεις μεγάλες πλατφόρμες επιστημονικής έρευνας και περισσότερα από 60.000 τετραγωνικά μέτρα σύγχρονων παραγωγικών βάσεων γραφείων επιχειρήσεων.

Τα ανεξάρτητα προϊόντα της έρευνας και ανάπτυξης περιλαμβάνουν σειρά καθαρισμού αέρα, σειρές καθαρισμού νερού, πλούσια σε υδρογόνο σειρές νερού, σειρές μηχανών αποστείρωσης φρούτων και λαχανικών, και σειρά ομορφιάς φυσιοθεραπείας σειράς. Με τη διαδικασία παραγωγής Excelsior, δημιουργούμε προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας.

Με μια ομάδα R & D Stronp, ο Olansi αναπτύσσει περισσότερες από 10 νέες γραμμές προϊόντων κάθε χρόνο. Τα προϊόντα συνεχίζουν να επεκτείνονται, τα οποία θα καλύπτουν την προστασία του περιβάλλοντος, την ιατρική περίθαλψη, την ομορφιά, την υγεία, το έξυπνο σπίτι και άλλα πεδία υγιεινής συσκευής.

Η επιχείρησή μας καλύπτει σε όλο τον κόσμο και τα προϊόντα μας πωλούνται στις πόλεις της Ευρώπης, της Νότιας Αμερικής, της Νοτιοανατολικής Ασίας και περισσότερες από 30 επαρχίες της Κίνας. Έχουμε δημιουργήσει σχέσεις συνεργασίας με πολλές επιχειρήσεις.

Αναφορές προσόντων

Κέντρο αξιολόγησης

Το Κέντρο Αξιολόγησης είναι μια πλατφόρμα έρευνας και αξιολόγησης απόδοσης που χτίζεται από την Olansi, καλύπτοντας έκταση 450 τ.μ., με 11 εργαστήρια και περισσότερα από 100 όργανα και εξοπλισμό. Η ικανότητα δοκιμής προϊόντων συμμορφώνεται με τα πρότυπα των οργάνων αξιόπιστων δοκιμών. Εξασφαλίστε την ποιότητα και την απόδοση του προϊόντος.

Κέντρο αξιολόγησης

Υπάρχουν 12 μηχανήματα χύτευσης με έγχυση στο εργαστήριο ένεσης, με το μεγαλύτερο 780T. Όλα τα μέρη χύτευσης έγχυσης παράγονται από τους εαυτούς μας, έτσι ώστε τα δομικά μέρη των προϊόντων να μπορούν να παρακολουθούνται και να ελέγχονται και η ποιότητα του προϊόντος μπορεί να διασφαλιστεί από την πηγή. Έχουμε ανεξάρτητα πλεονεκτήματα της διαδικασίας χύτευσης και πλούσια εμπειρία για να εξασφαλίσουμε την ποιότητα, την ακρίβεια και τη ζωή του καλουπιού. Από το σχεδιασμό, την κατασκευή, τη δοκιμή, την εντοπισμό της συστηματικής λειτουργίας, παρέχουμε ολόκληρες υπηρεσίες βιομηχανικής αλυσίδας για πελάτες OEM / IDM.

Εργαστήριο συναρμολόγησης

Ο Όλανση εισάγει διεθνή προηγμένο εξοπλισμό παραγωγής, δημιουργώντας εργαστήριο παραγωγής χωρίς σκόνη, καθαρό περιβάλλον τροφίμων και προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας της Olansi.

Παρακολούθηση ποιότητας

Εφαρμόζουμε αυστηρά την πιστοποίηση του συστήματος διαχείρισης ποιότητας Olansi ISO9001: 2015. Με αυτόματο σύστημα διαχείρισης παραγωγής ERP και τυποποιημένη διαδικασία παραγωγής, μπορούμε να εφαρμόσουμε την παρακολούθηση ολόκληρης της διαδικασίας στην ποιότητα των πρώτων υλών, τη διαχείριση της παραγωγής και την ποιότητα των προϊόντων. Εφαρμόζουμε μετρήσιμη και ελεγχόμενη διαχείριση σε κάθε διαδικασία και αφήστε τα επιστημονικά δεδομένα να τυποποιούν τη διαδικασία, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η εξαιρετική ποιότητα κάθε προϊόντος.

Εξωχηματισμός

Κατασκευαστές συνεργασίας

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου