Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Εργοστάσιο καθαρισμού αέρα » Πρέπει ο Olansi Hepa φίλτρου υπνοδωμάτιο υπνοδωμάτιο αέρα παραμένουν σε όλο το καθ 'όλη τη διάρκεια;

Πρέπει ο Olansi Hepa φίλτρου υπνοδωμάτιο υπνοδωμάτιο αέρα παραμένουν σε όλο το καθ 'όλη τη διάρκεια;

Προβολές:0     Συγγραφέας:Κίνα Κατασκευαστής καθαρισμού αέρα     Χρόνος δημοσίευσης: 2021-06-04      Προέλευση:https://www.olansichina.com/

Πρέπει ο Olansi Hepa φίλτρου υπνοδωμάτιο υπνοδωμάτιο αέρα παραμένουν σε όλο το καθ 'όλη τη διάρκεια;

Πρέπει ο Olansi Hepa φίλτρου υπνοδωμάτιο υπνοδωμάτιο αέρα παραμένουν σε όλο το καθ 'όλη τη διάρκεια;

Όλοι γίνονται όλο και περισσότερο ενήμεροι για το τι συνεπάγεται ένα υγιές περιβάλλον διαβίωσης. Υπάρχει επίσης μια μεγάλη βελτίωση που σχετίζεται με το βιοτικό επίπεδο και τα πράγματα έχουν αλλάξει από αυτό που ήταν όπως πριν. Αυτό έχει δει την αύξηση τουκαθαριστές αέραπου χρησιμοποιούνται σε εσωτερικές ρυθμίσεις. Οι οικογένειες υιοθετούν όλο και περισσότερο τη χρήση καθαριστών αέρα για εσωτερικές περιοχές.


Η δημοτικότητα των καθαριστών της Κίνας της Κίνας οδήγησε σε πολλές ερωτήσεις σχετικά με το πώς χρησιμοποιούνται και αν πρέπει να παραμείνουν ανά πάσα στιγμή για να εργαστούν όπως υποτίθεται ότι.

Κίνα Olansi Κατασκευαστής καθαρισμού αέρα (78)

PM2.5 Οι καθαριστές αέρα ασχολούνται με τη σκόνη και τα αλλεργιογόνα που βρέθηκαν σε εσωτερικούς χώρους. ΥπάρχουνΑρχική καθαρισμό αέραπου έρχονται με ειδικές λειτουργίες για αποστείρωση και υπάρχουν μερικοί που απευθύνονται ειδικά για την καταπολέμηση ορισμένων συγκεκριμένων ρύπων στο σπίτι. Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που πιστεύουν ότι οι καθαριστές αέρα της Κίνας θα πρέπει να αφήνονται να λειτουργούν με όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας για να εξασφαλίσουν ότι ο αέρας είναι στην καλύτερη κατάσταση του.


Στην ίδια αναπνοή, εκείνοι που αισθάνονται αφήνουν τους καθαριστές αέρα HEPA σε όλα μέσω των αποβλήτων ενέργειας και η κατανάλωση του φίλτρου είναι πολύ γρήγορα. Αυτό οδηγεί σε υψηλό κόστος αντικατάστασης, δημιουργώντας μια οικονομική επιβάρυνση που οι άνθρωποι μπορεί να μην είναι πρόθυμοι να αντιμετωπίσουν.


Ο καθαριστής αέρα μπορεί να μην παραμείνει ανά πάσα στιγμή επειδή:

1.Οι καθαριστές αέρα χρησιμοποιούνται σε κλειστούς χώρους.Η βασική αρχή βελτιώνει τον εσωτερικό κορεσμό και καθαρίζει τον αέρα μέσα.Olansi Air PifiersΑνασηκώστε τον αέρα, το φίλτρο και καθαρίστε και, στη συνέχεια, αφήστε τον καθαρισμένο αέρα. Αυτό μειώνει τις επιβλαβείς ουσίες και ασχολείται με ιδιόμορφες μυρωδιές. Αυτό βελτιώνει τον αέρα. Η ροή αέρα είναι εσωτερική σε εσωτερική. Όταν ο καθαρισμός γίνεται για μεγάλο χρονικό διάστημα, η συγκέντρωση διοξειδίου του άνθρακα μέσα σε ένα δωμάτιο είναι υποχρεωμένη να αυξηθεί και ο χαλαρός αέρας δεν είναι καλός για την υγεία. Σε κάποιο σημείο, είναι σημαντικό να αερίσετε και να αφήσετε τον υπαίθριο αέρα μέσα. Πόσο καιρό οι πόρτες και τα παράθυρα παραμένουν ανοιχτά εξαρτώνται από την ποιότητα του περιβάλλοντος αέρα.


2.Όταν αερίζετε ένα δωμάτιο, ο καθαριστής αέρος αρνητικού ιόντος δεν λειτουργεί στο μέγιστο και είναι καλύτερο να το απενεργοποιήσετε.Σε μια τέτοια ώρα, η ανταλλαγή αέρα είναι υπαίθρια, εσωτερική, και στη συνέχεια υπαίθρια. Με την εξαερισμό όταν ο υπαίθριος αέρας είναι φρέσκος, δημιουργείται ένα θετικό είδος περιβάλλοντος πίεσης μέσα στο σπίτι. Ο βρώμικος αέρας και ο αέρας κορεσμένος με διοξείδιο του άνθρακα αφήνονται από το δωμάτιο και εισάγεται ο καθαρός αέρας. Αφού κλείσουν οι πόρτες και τα παράθυρα, ο καθαριστής αέρα επιφάνειας εργασίας ή οποιοδήποτε άλλο είδος καθαριστή που χρησιμοποιείται γύρω από το σπίτι μπορεί να γίνει επανεκκίνηση και το πλήρες αποτέλεσμα απολαμβάνει.

Κίνα Κατασκευαστής καθαρισμού αέρα Olansi (39)

Οι καθαριστές αέρα Olansi είναι πολύ δημοφιλείς λόγω της υψηλής ποιότητας και των αποτελεσμάτων που βοηθούν στην επίτευξη στο σπίτι. Olansi είναι ένας μεγάλος κατασκευαστής του αέρα της Κίνας καθαρισμού. Η εταιρεία ασχολείται μεΕπιτραπέζια καθαριστές αέρα, PM2.5, UVC και καθαριστές αέρα HEPA. Η Εταιρεία έχει την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνολογική ικανότητα να δημιουργήσει μερικούς από τους καλύτερους καθαριστές κατοικίας για τη βελτίωση της ανθρώπινης υγείας με τρόπους που μπορεί να φαινόταν αδύνατο στο παρελθόν.


Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου