Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Προϊόντα » Καθαριστής αέρα » Αρχική καθαριστής αέρα

Κατάστημα ανά κατηγορία

Αρχική καθαριστής αέρα

Είδος  

Olansi Air Pifiers

Οι καθαριστές αέρα Olansi παγιδεύουν και αφαιρέστε τα αλλεργιογόνα από τον αέρα στο σπίτι σας. Ο αέρας σχεδιάζεται μέσω της μονάδας και διέρχεται από ένα φίλτρο που καταγράφει τη σκόνη, τα βακτηρίδια, τα ακάρεα και πολλά άλλα.


Ο ρυθμός παράδοσης καθαρισμού αέρα του καθαριστή αέρα (CADR) υποδεικνύει πόσο γρήγορα ο καθαριστής μπορεί να καθαρίσει τον αέρα του καπνού, της γύρης και της σκόνης. Μια βαθμολογία άνω των 300 υποδεικνύει ένα μοντέλο υψηλής απόδοσης.


Για μεγαλύτερο έλεγχο της ποιότητας του αέρα στο σπίτι σας, αναζητήστε έναν καθαριστή αέρα με ρυθμιζόμενες ρυθμίσεις ταχύτητας.


Οι περισσότεροι καθαριστές αέρα είναι εφοδιασμένοι με ένα αντικαταστάσιμο φίλτρο HEPA. Τα μοντέλα με ένδειξη φίλτρου θα σας ενημερώσουν όταν το φίλτρο αυτό πρέπει να καθαριστεί ή να αντικατασταθεί.


Όλοι οι καθαριστές αέρα Προσφέρουμε:

Αρχική Αέρας Καθαριστής Covid, Καθαριστής αέρα για καπνό, καθαριστής αέρα με φίλτρο HEPA, Εύκολος καθαριστής αέρα, Καθαριστής αέρα, καθαριστής αέρα με φίλτρο HEPA.

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου