Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Banner12-min
Banner8-min
shoujibanner
shoujibanner3
baths phone banner
shoujibanner4

Γιατί οι καθαριστές της Olansi Air

Θέλετε καθαριστικό αέρα στο σπίτι σας; Επιλέξτε έναν καθαριστή ποιότητας αέρα που λειτουργεί για την αφαίρεση επιβλαβών αερομεταφερόμενων σωματιδίων όπως σκόνη, γύρη και βακτήρια, επιτρέποντάς σας να αναπνεύσετε υγιείς, καθαρό αέρα.
1.Air καθαριστής + σχεδιασμός ιονιστή (2 σε 1)
2.Quality: Το κορυφαίο χαρακτηριστικό φίλτρο HEPA παράγει καθαρό αέρα
3.Επιστερίδα: Ιαπωνικός προσαρμοσμένος κινητήρας, ήσυχος, εξοικονόμηση ενέργειας
4.Quiet: 18dB ~ 55dB, δεν θα ενοχλήσει τον ύπνο σας
Αισθητήρας ποιότητας 5.air: Από το Shinyei Kaisha (Ιαπωνία)
6. Εφαρμογή σώματος, υψηλό χαμηλό θόρυβο CADR, πολλαπλούς ισχυρούς καθαρισμούς, αισθητήρος υπερύθρων ακριβής, έλεγχος WiFi, λειτουργία Humane
7.CE, CB, CQC, 3C, ROHS, ERP, έγκριση SGS

Καθαριστής αέρα OEM

30+ χρόνια κατασκευής εμπειριών προέρχεται από την υψηλής ποιότητας της Κίνας ODM και τους καθαριστές αέρα OEM.
έξυπνος καθαριστής αέρα
Καθαριστές έξυπνων αέρα
Οι καθαριστές Smart Air είναι εύκολο στη χρήση, παρέχουν τον πιο φρέσκο ​​και πιο φυσικό αέρα και αφαιρέστε τα ισχυρότερα αλλεργιογόνα. Έξυπνος καθαριστής αέρα WiFi για το σπίτι.
PM1.0 καθαριστής αέρα
PM1.0 καθαριστές αέρα
Ένας καθαριστής αέρα PM1.0 σας δίνει την καλύτερη προστασία από την Finedust. Θυμηθείτε ότι όσο μικρότερα είναι τα σωματίδια, τόσο πιο επικίνδυνα είναι επίσης.
PM 2.5 καθαριστής αέρα
PM2.5 καθαριστές αέρα
PM2.5 Φίλτρο αέρα για το σπίτι Ταξίδι στο σπίτι, USB Προσωπικός αέρας Ιονιστής Μικρό και Air Cleaner για καπνιστές, αφαιρέστε το PM2.5, σας δίνει την καλύτερη προστασία από την Finedust.
καθαριστής αέρα αυτοκινήτου
Καθαρισμητές αέρα αυτοκινήτου
Οι καθαριστές αέρα αυτοκινήτων Olansi διαθέτουν ένα ισχυρό, αποτελεσματικό και γρήγορο σύστημα φιλτραρίσματος αέρα. Καθαριστής αέρα αυτοκινήτου USB, φίλτρο HEPA φίλτρου υψηλής απόδοσης 3 σε 1.
καθαριστής αέρα destop
Επιτραπέζια καθαριστές αέρα
Οι καθαριστές αέρα επιφάνειας εργασίας για το γραφείο σας και άλλοι μικροί χώροι χρησιμοποιούν φίλτρα HEPA, έχουν πολλές ρυθμίσεις ταχύτητας και είναι αρκετά μικρά ώστε να ταιριάζουν στον χώρο εργασίας σας.
Καθαρισμός αέρα υγραντήρα
Καθαριστές αέρα υγραντήρων
Οι υγραντήρες προσθέτουν υγρασία στον αέρα και βοηθήστε να αποτρέψετε την ξηρότητα που μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό στο σώμα. Ολόκληρος ο καθαριστής αέρα και ο υγραντήρας αέρα.
Αρνητικοί καθαριστές αέρος ιόντων
Αρνητικοί καθαριστές αέρος ιόντων
Αρνητικός καθαριστής αέρα οξυγόνου: Είναι ένα είδος ηλεκτρικής συσκευής βελτιστοποίησης περιβαλλοντικής βελτιστοποίησης που χρησιμοποιεί τα αρνητικά ιόντα που παράγονται από μόνη της για τον καθαρισμό, τη σκόνη, την αποσύνθεση και την αποστείρωση του αέρα.
Μικρός καθαριστής αέρα
Μικρούς καθαριστές αέρα
Οι καθαριστές μίνι αέρα αφαιρούν κοινά οικιακά αλλεργιογόνα όπως ακάρεα σκόνης, κατοικίδιων ζώων, σπόρια μούχλας και καπνός τσιγάρων. Μικρός φορητός καθαριστής αέρα για υπνοδωμάτιο, γραφείο
Ο καθαριστής αέρα TVOC
Οι καθαριστές αέρα TVOC
Ο καλύτερος τρόπος για να μειώσετε το επίπεδο VOCAs από το σπίτι είναι μέσω του εξαερισμού και του ελέγχου του πηγαίου. Όταν αυτές οι επιλογές είναι περιορισμένες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν καθαριστή αέρα με μια ενεργή τεχνολογία ελέγχου αερίου και οσμής.
Καθαριστής αέρα HEPA
Καθαριστές αέρα HEPA
Ο καλύτερος καθαριστής αέρα στην αγορά είναι ο καθαριστής αέρα με φίλτρο υψηλής απόδοσης σωματιδιακού αέρα (HEPA). Η αποτελεσματικότητα της αφαίρεσης σωματιδίων με διάμετρο μικρότερη από 0,3 μικρά είναι 99,97%.
Αρχική καθαριστής αέρα
Αρχική καθαρισμό αέρα
Για να σας βοηθήσει να αναπνέετε ασφαλέστερα και υγιέστερα στο σπίτι, επιλέξτε καθαριστές αέρα Olansi που θα κρατήσουν το εσωτερικό σας αέρα καθαρό. Ολόκληρος ο καθαριστής αέρα, μπορεί να απομακρύνει τη σκόνη, την οσμή, το κατοικίδιο ζώο, τη γύρη στον αέρα.
UVC καθαριστής αέρα
UVC αέρος καθαριστές
Ο υπεριώδης καθαριστής αέρα είναι η χρήση υπεριώδους μικρού κύματος (φωτός UV-C) για απενεργοποίηση παθογόνων και μικροοργανισμών στον αέρα, όπως μούχλα, βακτήρια και ιούς.

Κατασκευαστής καθαριστή αέρα

Olansi παρέχει όλα τα είδη προϊόντων βελτίωσης της ποιότητας του εσωτερικού αέρα,
Δεν έχει σημασία γραφείο, σπίτι ή όχημα, έχουμε την καλύτερη λύση.
Τεχνολογία καθαρισμού περιβαλλοντικής προστασίας του περιβάλλοντος
Επαγγελματικός καθαριστής αέρα, επιλεγμένος από μεγάλους ιδρύματα και οργανισμούς

Σχετικά με τον καθαριστή αέρα

Σήμερα, ξοδεύουμε το 90% του χρόνου μας σε εσωτερικούς χώρους. Σύμφωνα με την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (ΠΟΥ), το επίπεδο ρύπανσης του εσωτερικού αέρα είναι 2-5 φορές εκείνο του υπαίθριου αέρα. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και σε κλειστό χώρο, η ατμοσφαιρική ρύπανση θα προκαλέσει τεράστιο βάρος στο ανθρώπινο σώμα. Τα συμπτώματα του πυρετού του Hay, η αλλεργία σκόνης ή η αλλεργία ακάρεων σκόνης μπορεί να μετριαστεί με φάρμακα ή με εναλλακτικές λύσεις όπως καθαριστές αέρα.

Υψηλής ποιότητας αέρα για αλλεργικούς ασθενείς

Άτομα με αλλεργίες, ειδικά κακή ποιότητα του αέρα. Αλλά τα παιδιά, οι έγκυες γυναίκες, οι ηλικιωμένοι, οι άνθρωποι με καρδιακές παθήσεις και άτομα με αναπνευστικές ασθένειες. Τυπικά συμπτώματα περιλαμβάνουν: κόπωση, κνησμώδη μύτη, φτέρνισμα, δάκρυα στα μάτια, φαγούρα λαιμό και πρήξιμο, βήχας και συριγμό, σφίξιμο στο στήθος, κνίδωση, εξάνθημα και επίθεση άσθματος.

Οι φυσικές αντιδράσεις συνήθως προκαλούνται από την εισπνοή γύρης, σκόνης, μαλλιών ζώων, ακάρεων σκόνης ή άλλων ρύπων στον αέρα. Αυτά τα συμπτώματα μπορούν να αντιμετωπιστούν με φάρμακα και υπάρχουν πολλοί τρόποι θεραπείας: από ρινικό σπρέι και σταγόνες ματιών σε αντιισταμίνη ή ψεκασμό άσθματος.

Ωστόσο, τα ναρκωτικά συχνά έχουν παρενέργειες, γι 'αυτό συνιστάται - ανάλογα με τη σοβαρότητα της αλλεργίας - να χρησιμοποιούν οικιακές θεραπείες και εσωτερικές εναλλακτικές λύσεις, όπως καθαριστές αέρα, για να ανακουφίσει το πρόβλημα.

Βελτίωση της ποιότητας ζωής

Εκτός από τη φαρμακευτική θεραπεία, υπάρχουν οικογενειακές θεραπείες όπως το πικάντικο νερό τζίντζερ, η βιταμίνη C, ο αλατούχο ρινικό σπρέι και τα ομοιοπαθητικά φάρμακα. Για εσωτερικούς χώρους, υπάρχει μια άλλη συνιστώμενη αποτελεσματική λύση: καθαριστής αέρα. Ο καθαριστής αέρα είναι ένα είδος συσκευής για την εισπνοή μολυσμένου αέρα, με ένα σύστημα φιλτραρίσματος για τη διήθηση σωματιδίων, γύρης, αλλεργιογόνα, οσμές και πτητικές οργανικές ενώσεις στον αέρα. Ο καθαρισμένος αέρας εκκενώνεται πίσω στο δωμάτιο. Με τη μορφή του καθαριστή αέρα του αέρα, μπορείτε να δείτε μια διαρκή βελτίωση της ποιότητας ζωής σας και να αρχίσετε να αναπνέετε εύκολα.

Πλεονεκτήματα του καλύτερου καθαρισμένου αέρα

 • Μια καλύτερη αίσθηση ευτυχίας- Αφαίρεση ρύπων από τον αέρα, μειώνοντας την επιβάρυνση του ανθρώπινου σώματος - οδηγεί σε μεγαλύτερη αίσθηση ευτυχίας στην καθημερινή ζωή.
 • Λιγότερες αλλεργίες- μειωμένη ή πλήρως αποφυγή - ασθενείς με άσθμα ή αλλεργίες μπορούν εύκολα να αναπνεύσουν.
 • Φρέσκο ​​εσωτερικό αέρα- Ο εσωτερικός αέρας φαίνεται πιο φρέσκο, καθαρότερο και πιο ευχάριστο για να αναπνεύσει - φρέσκο ​​αέρα για μια υγιή ζωή.
 • Να είναι ενεργός και αποτελεσματικός- Μείωση των σημείων κόπωσης και απροσδόκησης - βελτίωση της αποτελεσματικότητας στην εργασία και στην επιδίωξη χόμπι.
 • Απομάκρυνση οσμής- Οι οσμές μαγειρέματος και οι οσμές από άλλες πηγές μπορούν να αφαιρεθούν γρήγορα και αποτελεσματικά.
 • Ελεύθερη αναπνοή- ανακούφιση των συμπτωμάτων των αναπνευστικών ασθενειών.

Πρόσθετη προστασία από ιούς

Η πανηγία Coronavirus έχει αποδείξει και πάλι ότι η ποιότητα του αέρα είναι πολύ σημαντική για την υγεία μας. Οι ιούς όπως το SARS-COV-2 συνδέονται με σωματίδια και παραμένουν στον αέρα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο καθαριστής αέρα μπορεί να βοηθήσει στη διήθηση της συσκευασίας σωματιδίων του ιού στον αέρα, μειώνοντας έτσι το φορτίο του ιού. Είναι πολύ σημαντικό να αλλάξετε τακτικά το φίλτρο καθαρισμού αέρα για να αποκτήσετε την καλύτερη απόδοση διήθησης. Ωστόσο, οι καθαριστές αέρα δεν παρέχουν 100% προστασία από ιούς. Οι κοινές κανόνες όπως το συχνό πλύσιμο των χεριών ή η κοινωνική απόσταση εξακολουθούν να είναι υποχρεωτικά και οι μάσκες έχουν νόημα.

Τι φιλτράρεται από τον αέρα;

 • Βακτήρια και ιούς
 • Καπνός και καπνός
 • Φορμαλδευγή
 • Οζο
 • Ακάρεα σκόνης
 • Κακές μυρωδιές
 • Ζώα ζώων
 • Σκόνη
 • Πτητικές οργανικές ενώσεις (VOC)
 • Μούχλα
 • Γύρη

4 συμβουλές για την αγορά ενός καθαριστή αέρα

Ξέρω το μέγεθος του δωματίου σας

Όχι κάθε συσκευή είναι κατάλληλη για οποιοδήποτε μέγεθος δωματίου, γι 'αυτό είναι σημαντικό να γνωρίζετε το μέγεθος του δωματίου, ο καθαριστής αέρα θα χρησιμοποιηθεί. Όσο μεγαλύτερο είναι το δωμάτιο, τόσο πιο ισχυρό ο εξοπλισμός σας πρέπει να είναι. Ένας τρόπος για να προσδιοριστεί πόσο ισχυρή μια συσκευή είναι η παρατήρηση της τιμής CADR: αυτό αντιπροσωπεύει την ποσότητα του καθαρού αέρα που παράγεται. Όσο μεγαλύτερο είναι το δωμάτιο, τόσο υψηλότερη είναι η τιμή CADR. Πολλοί κατασκευαστές υποδεικνύουν επίσης τον κατάλληλο αριθμό M2.

2 Επιλέξτε την αγαπημένη σας τεχνολογία

Υπάρχουν δύο διαφορετικοί τύποι τεχνολογίας για να διαλέξετε: φίλτρα αέρα υψηλής απόδοσης και ηλεκτροστατικά φίλτρα. Αν και αυτά τα δύο φίλτρα μπορούν να φιλτράρουν σωματίδια, ιούς, γύρη κλπ. Στον αέρα, η διαφορά μεταξύ τους έγκειται στον τρόπο που διατηρείται. Τα φίλτρα HEPA πρέπει να αντικατασταθούν τακτικά, τα οποία μπορούν να γίνουν γρήγορα και εύκολα με λίγη προσπάθεια. Το ίδιο το ηλεκτροστατικό φίλτρο μπορεί να καθαριστεί, το οποίο πρέπει να διεξαχθεί τακτικά. Ως αποτέλεσμα, παράγει λιγότερα απόβλητα, αλλά απαιτεί κάποια προσπάθεια.

Τρία. Χρειάζομαι ένα φίλτρο ενεργού άνθρακα;

Μόνο το ενεργοποιημένο φίλτρο άνθρακα μπορεί να απομακρύνει δυσάρεστη οσμή και αέριο στον αέρα. Ο καθαριστής αέρα χωρίς το φίλτρο ενεργού άνθρακα δεν μπορεί να απομακρυνθεί η δυσάρεστη οσμή και το αέριο στον αέρα αξιόπιστα και αποτελεσματικά. Όσο πιο ενεργοποιημένο άνθρακα στο φίλτρο, τόσο πιο αποτελεσματικά μπορεί να απομακρύνει την οσμή και το αέριο στον αέρα. Το βαρύτερο το φίλτρο ενεργού άνθρακα είναι, τόσο πιο ενεργοποιημένο άνθρακα περιέχει, όσο περισσότερα αέρια και οσμές απορροφά.

Κοιτάξτε το επίπεδο θορύβου

Ένας άλλος σημαντικός δείκτης είναι το επίπεδο θορύβου. Κανείς δεν αρέσει ο θορυβώδης εξοπλισμός, ειδικά αν ο καθαριστής του αέρα θα χρησιμοποιηθεί στο σαλόνι ή στο υπνοδωμάτιο, αξίζει να ρίξετε μια ματιά στα ντεσιμπέλ που θα δημιουργηθούν. Είναι σημαντικό η συσκευή να λειτουργεί ήσυχα σε χαμηλές ρυθμίσεις. Ο καθαριστής αέρα πρέπει να είναι ανά πάσα στιγμή, επειδή αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να καθαρίσετε τον αέρα αποτελεσματικά. Έτσι, το πιο σημαντικό είναι ότι λειτουργούν ήσυχα σε χαμηλή ρύθμιση, ώστε να μην σας ενοχλήσουν ή να σας εμποδίσουν να πάρετε έναν καλό ύπνο.
Τι κάναμε
Ειδήσεις και εκδηλώσεις καθαρισμού αέρα
Olansi china air purifier factory (1).jpg
Πώς να επιλέξετε τον καλύτερο φορητό προμηθευτή φορητού αερίου Φιλιππίνες

Πώς να επιλέξετε τον καλύτερο φορητό προμηθευτή φορητού προμηθευτή Philippinesthe Οφέλη ότι μια συσκευή καθαρισμού αέρα μπορεί να σας επιτρέψει η εμπειρία σας είναι πολύ δύσκολο να αγνοήσετε. Αυτά θα μπορούσαν να απαλλαγούν από τη σκόνη, τον καπνό, τη μυρωδιά των κατοικίδιων ζώων, του dander, τους ιούς, το VOC και πολλούς άλλους επιβλαβείς ρύπους στον αέρα σας. Γενικά spea

READ MORE
2022-04-13
Εργοστάσιο καθαρισμού αέρα
Olansi Air Purifier Supplier (15).jpg
Καλύτερο Κριτικές φορητό καθαριστής αέρα με ρόδες και υγραντήρα για διαμέρισμα

Καλύτερος φορητός καθαριστής αέρα με ρόδες και υγραντήρα κριτικές για ApartmentIt έχει ανακαλυφθεί ότι πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι είναι δυνατή η χρήση καθαρισμού του αέρα με υγραντήρες μαζί. Ορισμένοι μάλιστα πιστεύουν ότι τόσο εκτέλεση παρόμοιων λειτουργιών. Αυτό δεν είναι αλήθεια με κάθε τρόπο. Εάν είστε πραγματικά seriou

READ MORE
2022-03-14
Εργοστάσιο καθαρισμού αέρα
China Olansi Air Purifier Manufacturer (40).jpg
Ποιο μικρό έξυπνο καθαριστικό αέρα αυτοκινήτου HEPA είναι το καλύτερο για το αυτοκίνητο με αρνητικό ιόν;

Ποιο μικρό έξυπνο καθαριστικό αέρα HEPA Automotive είναι το καλύτερο για το αυτοκίνητο με αρνητικό ιόν; Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι ειδικοί έχουν συνιστά τους αρνητικούς καθαριστές αέρα ιόντων τους τελευταίους χρόνους. Στην πραγματικότητα, η προσπάθεια να αγνοήσει αυτά τα οφέλη μπορεί να επιστρέψει για να σας στοιχειώσει αργότερα. Εάν είστε πραγματικά σοβαροί για την αντιμετώπιση

READ MORE
2022-03-09
Καθαρισμός αέρα
Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου