Σπίτι

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ

OEM / ODM

Προϊόντα

Καθαριστές αέρα

Νέα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ελληνικά

English
العربية
Français
Pусский
Español
Português
Deutsch
Italiano
日本語
한국어
Nederlands
Tiếng Việt
ไทย
Polski
Türk dili
Melayu
Bahasa indonesia
svenska
Dansk
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Εργοστάσιο καθαρισμού αέρα » Ποιος είναι ο καλύτερος μεγάλος καθαριστής αέρος στο σπίτι στην αγορά του Καναδά το 2021 και το 2022;

Ποιος είναι ο καλύτερος μεγάλος καθαριστής αέρος στο σπίτι στην αγορά του Καναδά το 2021 και το 2022;

Χρόνος δημοσίευσης: 2021-07-16     Προέλευση: https://www.olansichina.com/

Ποιος είναι ο καλύτερος μεγάλος καθαριστής αέρος στο σπίτι στην αγορά του Καναδά το 2021 και το 2022;

Στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι οι περισσότεροι από τους καθαριστές αέρα στον Καναδά δεν είναι αρκετά καλά όταν πρόκειται για την αφαίρεση επιβλαβών ρύπων από τον αέρα. Αυτό συμβαίνει επειδή πολλοί χρήστες έχουν διαμαρτυρηθεί ότι τέτοιες συσκευές δεν είναι αποτελεσματικές για να απαλλαγούν από τον καπνό, τη σκόνη, τη γύρη, τα αλλεργιογόνα και πολλούς άλλους. Η αλήθεια είναι ότι η επιλογή του σωστούΚατασκευαστής καθαριστή αέραείναι κάτι που απαιτεί χρόνο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι θα πρέπει να αναζητήσετε όλες τις διάφορες επιλογές στην αγορά. Ακόμα κι αν σκοπεύετε να αγοράσετε έναν καθαριστή αέρα της Κίνας, εξακολουθεί να είναι η ίδια διαδικασία.


Ψάχνουμε για τον καλύτερο προμηθευτή καθαριστή αέρα για να παραχωρήσετε στον Καναδά; Γνωρίζετε ότι οι περισσότερες από τις διαθέσιμες επιλογές δεν είναι αρκετά καλές όταν πρόκειται να συναντήσουμε τις ανάγκες σας; Ο κύριος στόχος αυτής της ανάρτησης είναι να αποκαλύψει μερικές από τις καλύτερες συσκευές καθαρισμού αέρα για τους Καναδούς. Κάθε φορά που επιλέγετε οποιαδήποτε από αυτές τις παρακάτω επιλογές, περιμένετε πάντα τη σκόνη, τον καπνό, την οσμή, τα βακτηρίδια, τους ιούς και άλλους επιβλαβείς ρύπους που πρέπει να ξεφορτωθούν.

Εδώ είναι το καλύτερο μέρος

Αφού ελέγξετε τις λεπτομέρειες αυτού του άρθρου παρακάτω, θα γνωρίζετε το σωστό εργοστάσιο καθαρισμού αέρα για να αντιμετωπίσετε. Αυτό συμβαίνει επειδή οι επιλογές θα βγάλουν κάθε εικασία από το δρόμο.


Μπλε καθαρό 211+

Υπάρχει κάτι που οι περισσότεροι Καναδοί είναι ακόμα να καταλάβουν για το Blue Pure 211+. Αυτό είναι το γεγονός ότι είναι ένας από τους πιο υψηλής απόδοσης αέρα καθαρισμού αέρα. Όταν πρόκειται για χαρακτηριστικά premium, δεν είναι καθόλου. Με τα χρόνια, αυτός ο κατασκευαστής καθαριστή αέρα έχει αφιερωθεί στη βοήθεια των ανθρώπων να ζουν πολύ υγιείς όχι μόνο στον Καναδά αλλά και σε άλλα μέρη του κόσμου. Πρόκειται για μια πιστοποιημένη συσκευή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο χώρο σας με το υπόλοιπο μυαλό. Φανταστείτε έναν καθαριστή αέρα που μπορεί να καθαρίσει το δωμάτιό σας μέχρι τουλάχιστον πέντε φορές.


Αυτό είναι που το Blue Pure 211+ μπορεί να σας επιτρέψει να δοκιμάσετε από πρώτο χέρι. Είναι πιθανώς ένας από τους πιο αποτελεσματικούς καθαριστές αέρα. Αυτό οφείλεται στο σχεδιασμό του που επιτρέπει το 3600. Με τη διαδικασία διήθησης 3stage, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κανένα επιβλαβές σωματίδιο δεν θα μείνει στο δωμάτιό σας. Η εμπειρία της αληθινής άνεσης δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκη ή δύσκολη. Αυτός ο κατασκευαστής καθαριστή αέρα καθιστά δυνατή αυτή. Τα χαρακτηριστικά του είναι αρκετά παρόμοια με αυτά ενός αξιόπιστουΚίνα καθαριστής αέρα. Ορισμένα από αυτά είναι:


• Μπορεί να καθαρίσει ένα χώρο που να μετρά γύρω στο 540sqft

• Το CADR του είναι 340m3 / ώρα

• Η διαδικασία διήθησης τρίτας περιλαμβάνει προφίλτρο, ενεργοποιημένο άνθρακα και προηγμένο φίλτρο

• Δημιουργία χαμηλού θορύβου (32dB-56 dB)

• Κι αλλα


Levoit Core 300

Ο πυρήνας Levoit είναι προμηθευτής καθαριστή αέρα που κατάφερε να πάρει αρκετό έπαινο από τους Καναδούς με τα χρόνια. Μερικοί έχουν συγκρίνει ακόμη και την απόδοση και την αξιοπιστία τους με αυτό που έχει προσφερθεί ο καθαριστής αέρα Olansi. Η αλήθεια είναι ότι και οι δύο (Levoit και Olansi Air Curperifier) ​​είναι διαφορετικοί με πολλούς τρόπους. Έχοντας πει όλα αυτά, είναι ζωτικής σημασίας να γνωρίζουμε ότι ο Levoit Core 300 τείνει να ξεχωρίζει ανάμεσα σε διάφορους καθαριστές αέρα που θα συναντήσετε στην αγορά.


Για παράδειγμα, εάν πάσχετε από αλλεργίες, αυτή είναι μια από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να εξερευνήσετε. Επομένως, προτείνεται να μάθετε αν ένας προμηθευτής καθαριστή αέρα το έχει πριν επιλέξει οποιαδήποτε άλλη μάρκα. Είναι πολύ αποτελεσματικό για να απαλλαγείτε από οσμές, καπνό, σκόνη και πολλά άλλα. Με το Levoit Core 300, σίγουρα θα έχετε τον ύπνο ποιότητας κάθε βράδυ. Επίσης, η ταχύτητα 3-ανεμιστήρων της καθιστά μια από τις πιο ευέλικτες επιλογές στην αγορά. Περισσότερα από τα χαρακτηριστικά του είναι:


• Το 99,97% των επικίνδυνων και επιβλαβών ρύπων θα παγιδευτεί

• Έχει βαθμολογία CADR 250m3 / ώρα

• Με το χαμηλότερο θόρυβο είναι 24dB, είστε εγγυημένος αδιάλειπτης ύπνου

• Έρχεται με χρονοδιακόπτη για αυτόματο καθαρισμό

• Η διαδικασία διήθησης 3 σταδίων περιλαμβάνει προφίλτρο, ενεργοποιημένο άνθρακα και φίλτρο HEPA

• Και άλλοι


Winix 5500-2

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το γεγονός ότι το Winix 5500-2 είναι πολύ αποτελεσματικό όταν πρόκειται για τον καθαρισμό ενός χώρου. Για παράδειγμα, έρχεται με μια ρύθμιση Turbo που μπορεί να φτάσει περίπου 250cfm. Επίσης, είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι αυτή η συσκευή χρησιμοποιεί μια μοναδική τεχνολογία. Ορισμένα τυπικά παραδείγματα αυτού είναι οι έξυπνοι αισθητήρες που παρακολουθούν αυτόματα την ποιότητα του αέρα στο δωμάτιό σας. Επίσης, υπάρχει η τεχνολογία PlasmaVave. Όλα αυτά είναι να εξασφαλίσουν μια τέλεια διαδικασία καθαρισμού.


Επιπλέον, έρχεται με ένα φως που μπορεί να βοηθήσει στην ανίχνευση της ποιότητας του αέρα. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να μαντέψετε για τον αέρα που έχετε μολυνθεί ή όχι. Κατά τον ύπνο, μπορείτε να το ρυθμίσετε για να κοιμηθείτε. Αυτό θα κάνει τη δημιουργία της παραγωγής του θορύβου. Παρακάτω είναι περισσότερα από τα χαρακτηριστικά του:


• Η διαδικασία καθαρισμού του είναι πιο ισχυρή από οποιαδήποτε κανονικήκαθαριστής αέρα

• Η τεχνολογία PlasmaVave είναι αποτελεσματική στην αφαίρεση χημικών ατμών, γύρης, αλλεργιογόνων, οσμών και περισσότερων

• Για μια αποτελεσματική διαδικασία καθαρισμού, έρχεται επίσης με προηγμένη τεχνολογία φίλτρου HEPA

• Μπορεί να καθαρίσει ένα δωμάτιο που να έχει 350sqft


GLOGGUARDIAN AC4300

Germguardian AC4300 είναι μια πολύ δημοφιλής συσκευή που μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα μικρόβια στο δωμάτιό σας. Η διαδικασία καθαρισμού του είναι αρκετά αποτελεσματική λόγω της διαδικασίας 3 στρώσεων. Αυτά θα μπορούσαν να είναι προφίλτρο που εξασφαλίζει ότι παγιδεύονται μεγάλα σωματίδια. Αυτό θα επιτρέψει το φίλτρο HEPA να διαρκέσει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα πριν από την αντικατάσταση. Το ενεργοποιημένο φίλτρο άνθρακα μπορεί να απαλλαγεί από οσμές από το δωμάτιό σας.


Μεταξύ των διαφόρων επιλογών που αναφέρονται εδώ, το GLOGGUARDIAN AC4300 φαίνεται να δημιουργεί το χαμηλότερο θόρυβο κατά τη λειτουργία Sleep. Έρχεται με ένα UV-C το οποίο μπορεί να βοηθήσει στη θανάτωση των αερομεταφερόμενων αλλεργιογόνων και των ιών. Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους καθαριστές αέρα που οι Καναδοί μπορούν να κάνουν χρήση χωρίς ταλαιπωρία. Το μόνο snag είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε μικρούς χώρους σε αντίθεση με τις επιλογές που αναφέρονται παραπάνω.


Olansi καθαριστής αέρα (K15B)

Όταν πρόκειται για τον καθαρισμό του αέρα στο δωμάτιό σας, ένας καθαριστής αέρα Olansi έχει πολλά να προσφέρει. Με τα χρόνια, αυτός είναι ένας καθαριστής αέρα της Κίνας ο οποίος κατάφερε να προσελκύσει πολλές θετικές κριτικές από τους χρήστες. Τα χαρακτηριστικά που φέρνει είναι μια τυπική απόδειξη του γεγονότος ότι η τεχνολογία καθαρισμού αέρα έχει προχωρήσει πέρα ​​από αυτό που οι άνθρωποι τους γνωρίζουν στο παρελθόν.


Ακριβώς όπως η επιλογή που έχει εξηγηθεί παραπάνωOlansi καθαριστής αέραΤο K15B προορίζεται για εμπορικούς χώρους. Για παράδειγμα, το CADR του είναι περίπου 800. Επίσης, το διπλό φίλτρο του θα εξασφαλίσει τον καθαρό αέρα. Άλλα χαρακτηριστικά που θα ανακαλύψετε είναι:

• Δείκτες για την ατμοσφαιρική ρύπανση

• Δημιουργεί χαμηλό θόρυβο

• Η κατανάλωση ενέργειας είναι αρκετά ελάχιστη

• Είναι πολύ αποτελεσματικό στην απομάκρυνση των επιβλαβών αερίων από το χώρο σας

• Είναι εξαιρετικά ανθεκτικό

• Μπορεί να μετακινηθεί εύκολα από το ένα μέρος στο άλλο μέσα σε ένα χώρο λόγω του κατώτατου σχεδιασμού του τροχού

συμπέρασμα

Είναι προφανές ότι η επιλογή του σωστού εργοστασίου καθαρισμού αέρα δεν χρειάζεται να είναι δύσκολη ή περίπλοκη. Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις προαναφερθείσες επιλογές, μπορείτε να δείτε ότι υπάρχουν διαφορετικοί καθαριστές αέρα υψηλής ποιότητας που οι Καναδοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυτά είναι δοκιμασμένα και αποδεδειγμένα συστήματα. Για περισσότερα σχετικά με τον καλύτερο μεγάλο καθαρισμό αέρα στο σπίτι στην αγορά του Καναδά το 2021 και το 2022, μπορείτε να επισκεφθείτεΟΛΑΝΣΗ Κίναστοhttps://www.olansifr.com/Για περισσότερες πληροφορίες.


Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Olansi Produts
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Πολιτική απορρήτου