Σπίτι

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ

OEM / ODM

Προϊόντα

Καθαριστές αέρα

Νέα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ελληνικά

English
العربية
Français
Pусский
Español
Português
Deutsch
Italiano
日本語
한국어
Nederlands
Tiếng Việt
ไทย
Polski
Türk dili
Melayu
Bahasa indonesia
svenska
Dansk
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Εργοστάσιο καθαρισμού αέρα » Ποιος είναι ο καλύτερος καθαριστής αέρα για αλλεργίες γύρης και Hayfever στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2021 και το 2022;

Ποιος είναι ο καλύτερος καθαριστής αέρα για αλλεργίες γύρης και Hayfever στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2021 και το 2022;

Χρόνος δημοσίευσης: 2021-07-27     Προέλευση: https://www.olansichina.com/

Ποιος είναι ο καλύτερος καθαριστής αέρα για αλλεργίες γύρης και Hayfever στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2021 και το 2022;

Η εμφάνιση του COVID-19 συνέβαλε στη δημιουργία πολέλς ευαισθητοποίησης σε όλο τον κόσμο το 2021 και το 2022. Για παράδειγμα, οι περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν πώς να εξασφαλίσουν ότι ο αέρας στα σπίτια τους καθαρίζεται για υγιεινή διαβίωση. Η αλήθεια είναι ότι όταν ο αέρας σας είναι μολυσμένος, υπάρχουν πολλές μη φυσιολογικές συνθήκες που μπορείτε να υποφέρετε από βραχυπρόθεσμο ή μακροχρόνιο. Αυτά θα μπορούσαν να είναι άσθμα, ασθένεια των πνευμόνων, δύσπνοια και πολλά άλλα. Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να ξεπεραστούν όλα αυτά τα προβλήματα. Αυτό παρέχει έναΚατασκευαστής καθαριστή αέρα.

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν είναι αυθεντικός κάθε κατασκευαστής καθαρισμού αέρα. Στην πραγματικότητα, ένας προμηθευτής καθαρισμού αέρα μπορεί να υπάρχει για να σας κάνει να ξοδεύετε τα χρήματα χωρίς λόγο προσφέροντας προϊόντα χαμηλής ποιότητας. Ο μόνος τρόπος για να γνωρίσετε τα οφέλη από την απόσβεση της απόστασης αυτής της συσκευής αγοράζουν από μια κορυφαία εταιρεία που έχει δοκιμαστεί και έχει αποδειχθεί υπερβολικά για τους πελάτες στο παρελθόν.


Το πρόβλημα είναι ότι η αγορά ενός αξιόπιστου καθαριστή αέρα δεν είναι εύκολη εργασία. Στην πραγματικότητα, θα μπορούσατε να καταλήξετε να καεί από τους πιο απελπισμένους πωλητές καθαρισμού αέρα στην αγορά. Ακόμη και αν σκοπεύετε να αγοράσετε έναν καθαριστή αέρα της Κίνας, υπάρχει κάθε ανάγκη να πραγματοποιήσετε μια διεξοδική έρευνα σχετικά με το προϊόν που σκοπεύετε να αγοράσετε.


Ελέγξτε μερικές από τις καλύτερες συσκευές καθαρισμού αέρα στην αγορά. Σίγουρα θα εκπλαγείτε από το τι πρέπει να προσφέρουν μόλις εγκατασταθεί.


Dyson tp04

Το Dyson TP04 είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους καθαριστές αέρα που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας χωρίς συμβιβασμό. ΑυτόΚατασκευαστής καθαριστή αέραΈχει όλα αυτά όταν πρόκειται για τον πλήρη καθαρισμό του αέρα. Το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε είναι η εντυπωσιακή εμφάνισή του. Αυτό δεν θα καθαρίσει μόνο τον αέρα αλλά θα βελτιώσει και τη συνολική εμφάνιση του χώρου σας. Οι περισσότεροι καθαριστές αέρα θα συναντήσετε τη χρήση του CADR. Ωστόσο, αυτό φαίνεται να είναι αρκετά μοναδικό σε πολλές απόψεις. Αυτό συμβαίνει επειδή έρχεται με μια άλλη τεχνολογία για καλύτερη και αποτελεσματικότερη διαδικασία καθαρισμού.


Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η Dyson TP04 θα ξεπεράσει τους περισσότερους από τους καθαριστές αέρα στην αγορά. Αυτό συμβαίνει επειδή έρχεται με σύγχρονα τεχνολογικά χαρακτηριστικά. Κάποιοι από αυτούς είναι:

• Αυτόματος αισθητήρας για τη σύλληψη ατμοσφαιρικών ρύπων

• Εφαρμογή συντροφιάς υψηλής ποιότητας

• Έξυπνη βοηθητική ολοκλήρωση

• Μπορεί να καθαρίσει έως και 800sqft χώρο

• Προηγμένη τεχνολογία φίλτρου HEPA

• Κι αλλα


Το μόνο μειονέκτημα για το Dyson TP04 είναι το γεγονός ότι είναι αρκετά ακριβό. Ωστόσο, δεδομένης όλων των χαρακτηριστικών του, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αξίζει την έντονη τιμή του.


Καθαριστής αέρα b400b1

Αυτό είναι ένα προϊόν από τον Austin Air και κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των τελικών χρηστών στο παρελθόν με μερικά εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Ένας από τους λόγους για τη δημοτικότητά του ήταν ο τρόπος με τον οποίο μπορούν να καθαριστούν οι αποτελεσματικοί χώροι μέσα σε λίγα λεπτά. Αυτό γίνεται πιθανό λόγω της διαδικασίας διήθησης 4 σταδίων. Στην πραγματικότητα, μπορεί να απομακρύνει έως και 99,97% επιβλαβή σωματίδια γύρω από το σπίτι ή το γραφείο σας. Σίγουρα πρέπει να κάνετε ερωτήσεις σχετικά με την ύπαρξή του την επόμενη φορά που θα επισκεφθείτε οποιοδήποτε εργοστάσιο καθαρισμού αέρα. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι μία από τις πιο ευέλικτες συσκευές.


Όταν πρόκειται για να σας βοηθήσει να πολεμήσετε εναντίον του ροχαλητού, φτάρνισμα, βήχα, τρέξιμο μύτης και ξηρού στόματος, ο καθαριστής αέρα B400B1 μπορεί να βοηθήσει. Είναι πολύ αποτελεσματικό ενάντια στον καπνό, τις οσμές και τα αέρια. Αυτό μπορεί να μην είναι ένας καθαριστής αέρα της Κίνας, αλλά μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα μόλις εγκατασταθεί. Ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του παρατίθενται παρακάτω:


• 4 Στάδια διήθησης - Μεγάλος προφίλτρο σωματιδίων, μεσαίου σωματιδίου Προ-φίλτρο, ενεργοποιημένο άνθρακα και φίλτρο HEPA

• Τα αέρια, οι οσμές και οι χημικές ουσίες μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν

• Το φίλτρο HEPA είναι ιατρικό βαθμό

• Ελάχιστη παραγωγή θορύβου

• Είναι ιδανικό για μεγάλους χώρους

• Κι αλλα


Levoit καθαριστής αέρα

Μπορείτε επίσης να βρείτε αυτήν την επιλογή ως καθαριστής αέρα της Κίνας. Το Levoit είναι ένας κατασκευαστής καθαριστή αέρα που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των τελικών χρηστών κατά τη διάρκεια των ετών. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι μπορεί να καθαρίσει το χώρο σας με τον πιο τέλειο τρόπο. Σε περίπτωση που πάσχετε από αλλεργίες, αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για να εξερευνήσετε. Με το CADR περίπου 221μ3, θα κάνει μια εξαιρετική δουλειά μόλις τοποθετηθεί στο χώρο σας σήμερα.


Επίσης, έρχεται με ένα πολύ συμπαγές σχέδιο. Αυτό διευκολύνει να μεταφέρετε από ένα σημείο στο άλλο μέσα σε ένα δωμάτιο. Επιπλέον, έρχεται με τη σύγχρονη τεχνολογία για να διασφαλιστεί ότι ο χώρος σας καθαρίζεται με τον ασφαλέστερο τρόπο. Για παράδειγμα, αυτό είναι 100% χωρίς όζον. Δεν χρησιμοποιεί τη μέθοδο καθαρισμού ανιόντων που έχει ανακαλυφθεί για να προκαλέσει βλάβη. Περισσότερα χαρακτηριστικά αυτού του καθαριστή αέρα είναι:


• Χαμηλή κατανάλωση ισχύος περίπου 55W

• Διαδικασία ταχείας καθαρισμού

• Έχει πλένεται προ-φίλτρο

• Μπορεί να καλύψει ένα χώρο που να μετρά γύρω από 500sqft μέσα σε 30 λεπτά

• Κι αλλα


Olansi καθαριστής αέρα

Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο γιαOlansi Air Pifiers. Αυτό είναι το γεγονός ότι δεν έχει σημασία το μοντέλο που αποφασίσατε να κάνετε χρήση καθώς θα ανταποκρίνονται πάντα στις ανάγκες σας. Ένας καθαριστής αέρα Olansi έχει κατασκευαστεί με σύγχρονη τεχνολογία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουν εξαιρετικά εξελιγμένα χαρακτηριστικά. Δεν είναι μόνο ένας κανονικός καθαριστής αέρα της Κίνας, θα βρείτε στην τουρκική αγορά. Αντ 'αυτού, έχουν παραχθεί για να εξασφαλίσουν επιβλαβή σωματίδια όπως πΟΕ, καπνός, οσμές, γύρη, βακτήρια και άλλοι που ξεφορτώνονται στο χώρο σας.


Για παράδειγμα, το KO6 του είναι πολύ τέλειο για ένα μικρό χώρο. Το καλύτερο μέρος είναι ότι η παραγωγή θορύβου είναι ελάχιστη. Αυτό θα σας εξασφαλίσει την άνεση στην καλύτερη περίπτωση. Ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του μπορούν να είναι:


• Κομψή σχεδίαση για να φτιάξετε το χώρο σας πιο όμορφο

• μπορεί να απαλλαγεί από το 99,9% των επιβλαβών σωματιδίων

• Έρχεται με αισθητήρα σκόνης

• 4 στάδια διήθησης - προφίλτρο, φίλτρο ενεργού άνθρακα, μη υφασμένο φίλτρο (αντιβακτηριακό) και φίλτρο HEPA

• Ελάχιστη παραγωγή ισχύος 50W

• Κι αλλα

συμπέρασμα

Με βάση τα παραπάνω, μπορείτε να δείτε ότι η επικοινωνία με τον σωστό εργοστάσιο καθαρισμού αέρα ή προμηθευτής καθαρισμού αέρα δεν είναι δύσκολο. Πριν από την επιλογή οποιασδήποτε από αυτές τις επιλογές, βεβαιωθείτε ότι οι ανάγκες σας έχουν αναγνωριστεί καλά. Για περισσότερα σχετικά με τον καλύτερο καθαριστή αέρα για τις αλλεργίες γύρης και το Hayfever στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2021 και το 2022, μπορείτε να επισκεφθείτε την Olansi China στοhttps://www.olansichina.com/air-puririifier-factory.htmlΓια περισσότερες πληροφορίες.

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Olansi Produts
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Πολιτική απορρήτου