Σπίτι

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ

OEM / ODM

Προϊόντα

Καθαριστές αέρα

Νέα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ελληνικά

English
العربية
Français
Pусский
Español
Português
Deutsch
Italiano
日本語
한국어
Nederlands
Tiếng Việt
ไทย
Polski
Türk dili
Melayu
Bahasa indonesia
svenska
Dansk
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Εργοστάσιο καθαρισμού αέρα » H14 Αληθινή συγκρίσεις καθαρισμού αέρα HEPA που καθορίζουν πόσο καλή ή κακή μονάδα είναι μια μονάδα

H14 Αληθινή συγκρίσεις καθαρισμού αέρα HEPA που καθορίζουν πόσο καλή ή κακή μονάδα είναι μια μονάδα

Χρόνος δημοσίευσης: 2021-08-13     Προέλευση: https://www.olansichina.com/

H14 Αληθινή συγκρίσεις καθαρισμού αέρα HEPA που καθορίζουν πόσο καλή ή κακή μονάδα είναι μια μονάδα

Λαμβάνοντας χρόνο για να κάνετε συγκρίσεις μεταξύ διαφορετικών τύπωνΑρχική καθαρισμό αέραμπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στη λειτουργικότητα και τα χαρακτηριστικά στο τέλος. Κατανόηση των πραγματικών στοιχείων του τρόπου με τον οποίο ένα έργο καθαριστής είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε το ταξίδι για να βρείτε τον τέλειο αγώνα. Οι καλύτεροι καθαριστές αέρα Olansi λειτουργούν εξαιρετικά και δημιουργούνται με την πιο σύγχρονη και αποτελεσματική τεχνολογία για την αποτελεσματικότητα.

Φίλτρο HEPA έναντι του φίλτρου τύπου HEPA ή 99% HEPA:Καθαριστές αέρα HEPAΕίναι μερικά από τα καλύτερα στην αγορά, και είναι πολύ δημοφιλείς. Η ικανότητα καθαρισμού μεταξύ των δύο εργαζόμενων φίλτρων είναι πολύ διαφορετική. Το πρώτο μπορεί να χειριστεί τα σωματίδια που είναι 0,3 μικρά ή λιγότερο. Το άλλο μπορεί να χειριστεί έως και 2 μικρά σε μέγεθος. Όποιος καταλαβαίνει ότι ένα μικρο είναι ίσο με 1 / 25.000 ίντσες μπορεί να εκτιμήσει τη μεγάλη διαφορά μεταξύ αυτών των δύο.


Λεπτό ή μικρό φίλτρο άνθρακα έναντι του αεροσκάφους 6LB αεροστεγές αέριο άνθρακα είδος φίλτρου: Υπάρχει επίσης μια μεγάλη διαφορά όσον αφορά την ικανότητα καθαρισμού. Είναι δυνατόν να απαλλαγούμε από διάφορα σωματίδια οσμής και στη συνέχεια να επιτρέψετε σε όλους τους άλλους να περάσουν. Η δεύτερη επιλογή παγιδεύει ένα μεγάλο ποσοστό σωματιδίων οσμής και αερίου που περνούν μέσα από αυτό. Αυτό σημαίνει ότι η δεύτερη επιλογή λειτουργεί πολύ καλύτερα σε σύγκριση.


Οι λαμπτήρες UV έναντι του προηγμένου συνδυασμού της τεχνολογίας UV κυττάρων: Υπάρχει μια πολύ μεγάλη διαφορά εδώ όσον αφορά τη λειτουργικότητα και τον καθαρισμό. Ο πρώτος επηρεάζει τους πλωτούς μικροοργανισμούς που έρχονται κοντά στη λάμπα. Το δεύτερο παράγει οξειδωτικά που καθαρίζουν γύρω από ολόκληρο το σπίτι ενεργά. Αυτό σημαίνει προστασία όπου ανέρχεται. Αυτή είναι η κατηγορία όπουUVC αέρος καθαριστέςπέφτω μέσα. Η επιλογή του καλύτερου από την Olansi μπορεί να δώσει εξαιρετικά αποτελέσματα.


Κάνοντας αυτά τα είδη συγκρίσεων, κάποιος καταλαβαίνει σαφώς ότι η σωστή επιλογή δεν είναι τόσο εύκολη όσο πολλοί άνθρωποι υποθέτουν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο σημαντικό να παύση και να εξετάσουμε όλα τα διαθέσιμα προϊόντα μετά από σαφή αξιολόγηση των αναγκών μέσα σε ένα σπίτι.


Γνωρίζοντας ότι υπάρχουν πολλές επιλογές που διατίθενται στην αγορά μπορεί να ζητήσουν πολλές ερωτήσεις, ενώ άλλοι μπορούν να εγκαταλείψουν εντελώς την αναζήτηση να πάρει έναν καθαριστή αέρα στο σπίτι. Σε μια τέτοια περίπτωση και με βάση τη μεγάλη ανάγκη αντιμετώπισης της ρύπανσης, είναι πάντα σοφό να ζητήσουμε από όσες ερωτήσεις πιθανόν. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν πολλές εξαιρετικές επιλογές εκεί έξω. Είναι σημαντικό να σκεφτούμε τους καθαριστές αέρα ως επένδυση ζωής. Εξετάστε όλα τα πράγματα που σχετίζονται με τη μονάδα που σκοπεύετε να επιλέξετε.


Μια άλλη σύγκριση για να γίνει η τιμή. Υπάρχουν τόσα πολλά μοντέλα στην αγορά σήμερα σε διαφορετικές σειρές. Ενώ υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις, οι περισσότερες από αυτές τις μονάδες που πηγαίνουν για λιγότερο από 200 δολάρια δεν μπορούν να αξίζουν την επένδυση. Οι πιο φτηνές επιλογές στην αγορά μπορεί να σημαίνουν πιο ακριβούς λογαριασμούς, ακριβά φίλτρα ή κακή απόδοση. Ωστόσο, οι καθαριστές αέρα επιφάνειας εργασίας και οι καθαριστές ειδικότητας μέσα σε αυτό το εύρος τιμών μπορεί να είναι μια καλή ιδέα.

Ενώ μια υψηλή τιμή δεν είναι απαραίτητα ίση ποιότητα, οι περισσότερες επιλογές εντός του εύρους τιμών των 500 έως 1000 δολαρίων είναι καλές. Ωστόσο, η υψηλή τιμή δεν σημαίνει απαραίτητα υψηλή ποιότητα. Υπάρχει ανάγκη να αξιολογηθεί η λειτουργικότητα των οχυρών καθαρισμού αέρα της Κίνας πριν από οτιδήποτε άλλο. Το είδος της τεχνολογίας που προτιμά μπορεί να είναι ένα μεγάλο πράγμα όταν κάνουμε τη σωστή επιλογή. Για περισσότεραH14 αληθινός καθαριστής αέρα φίλτρου HEPA, μπορείτε να επισκεφθείτεΟΛΑΝΣΗ Κίναστοhttps://www.olansichina.com/hepa-air-purifier.htmlΓια περισσότερες πληροφορίες.

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Olansi Produts
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Πολιτική απορρήτου