Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Προϊόντα » Καθαριστής αέρα » UVC καθαριστής αέρα

Κατάστημα ανά κατηγορία

UVC καθαριστής αέρα

Είδος  

Olansi UVC καθαριστής αέρα

UV-C φως - καθαριστές αέρα καθαριστές αέρα ιονιστές


Ο καθαριστής αέρα αντιπροσωπεύει τον τέλειο τρόπο για να αφαιρέσετε τα αλλεργιογόνα που επιπλέουν στο σπίτι σας, καθοδηγώντας τον αέρα μέσω του φίλτρου και στη συνέχεια να την κυκλοφορήσετε σε εσάς σε μια πολύ καθαρή μορφή.


Ένας πιο προηγμένος καθαριστής αέρα υπεριώδους αέρα οδηγεί αυτή τη διαδικασία, θανάτωση ιών και βακτηρίων μέσω υπεριώδους και βακτηριοκτόνου ακτινοβολίας.


Επειδή υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι αντιμετώπισης των ακαθαρσιών στον αέρα, οι σύγχρονοι καθαριστές είναι συχνά έτοιμοι να πολλαπλασιάζονται με πολλαπλά συστήματα, μόνο ένα από τα οποία είναι το φως UV-C.


Οι μέθοδοι καθαρισμού είναι πολύπλοκες και τα σχέδια ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό, οπότε είναι δύσκολο να επιλέξετε μεταξύ τους και να καθορίσετε πόσα αποδίδετε σημασία στον αέρα που είναι όσο το δυνατόν πιο καθαρό.


Όλοι οι καθαριστές αέρα UVC που προσφέρουμε:

UVC καθαριστής αέρα Covid, καθαριστής αέρα με υπεριώδες φως, ο καλύτερος καθαριστής αέρα UV για ιούς, εμπορικός καθαριστής αέρα UV, UVC καθαριστής αέρα Amazon, φορητός καθαριστής αέρα UVC, UVC ελαφρύς καθαριστής αέρα Covid, υπεριώδεις καθαριστές αέρα


Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου