Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Εργοστάσιο καθαρισμού αέρα » Βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού αέρα από τον καθαριστή αέρα φίλτρου H14 HEPA και εάν εργάζονται οι καθαριστές αεραγωγών στο σπίτι

Βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού αέρα από τον καθαριστή αέρα φίλτρου H14 HEPA και εάν εργάζονται οι καθαριστές αεραγωγών στο σπίτι

Προβολές:1     Συγγραφέας:Κίνα Κατασκευαστής καθαρισμού αέρα     Χρόνος δημοσίευσης: 2021-08-18      Προέλευση:https://www.olansichina.com/

Βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού αέρα από τον καθαριστή αέρα φίλτρου H14 HEPA και εάν εργάζονται οι καθαριστές αεραγωγών στο σπίτι

Βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού αέρα από τον καθαριστή αέρα φίλτρου H14 HEPA και εάν εργάζονται οι καθαριστές αεραγωγών στο σπίτι

Ανεξάρτητα από τον τύπο του καθαριστή αέρα που επιλέγεται για το σπίτι, η τακτική συντήρηση είναι σημαντική. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για καθαριστές αέρα φίλτρου H14 HEPA, καθαριστές αέρα UVC, PM2.5 καθαριστές αέρα, καθαριστές αέρος αρνητικού ιόντος, ήΕπιτραπέζια καθαριστές αέρα, υπάρχουν διαφορετικά πράγματα που πρέπει να γίνουν για να εξασφαλιστεί ότι παραμένει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση λειτουργίας.


Υπάρχουν ορισμένοι καθαριστές αεραγωγών στο σπίτι που έχουν μόνιμα φίλτρα ή αντικαταστάσιμα φίλτρα. Ακόλοι άλλοι φέρουν ένα συνδυασμό των δύο φίλτρων και πρέπει να διατηρούν τακτικά. Αυτό εξασφαλίζει ότι ο καθαριστής αέρα στο σπίτι παραμένει στην καλύτερη κατάσταση λειτουργίας ανά πάσα στιγμή.

Προμηθευτής καθαρισμού αέρα Olansi (16)

Βελτίωση της ποιότητας του αέρα

Ανεξάρτητα από το αν το νοικοκυριό έχει καθαριστές αέρα ή όχι, είναι σημαντικό να χρησιμοποιηθούν διαφορετικές μεθόδους που βελτιώνουν την ποιότητα του αέρα. Κάποιος πρέπει να:

• Το κενό τακτικά: Οι περισσότεροι καθαριστές αέρα δεν μπορούν να χειριστούν μεγάλα αλλεργιογόνα. Αυτό περιλαμβάνει τα μαλλιά κατοικίδιων ζώων και τα ακάρεα σκόνης. Αυτά τα εγκαταλείψουν τα χαλιά και τα έπιπλα, εκτός εάν ανακατανεμηθούν στον αέρα όταν διαταράσσονται. Ορισμένα κενά είναι HEPA πιστοποιημένα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε έπιπλα και δάπεδα για λεπτομερή καθαρισμό.

• Εγκαταστήστε τους ανεμιστήρες εξαγωγής στις περιοχές της κουζίνας. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για την εξάλειψη διαφορετικών οσμών και καπνού. Αυτοί οι οπαδοί πρέπει να εισαχθούν και στα δωμάτια πλυντηρίων και τα μπάνια.

• Μην καπνίζετε σε εσωτερικούς χώρους. Αυτό μειώνει τη ρύπανση του καπνού. Κάποιος πρέπει να αποφύγει τις πυρκαγιές ξύλου και να καίει κεριά σε εσωτερικούς χώρους. Κάνοντας αυτό εξαλείφει πολλούς ρύπους μέσα στα σπίτια.

• Εξαερισμός: Αυτό περιλαμβάνει ανοίγοντας πόρτες και παράθυρα όταν ο αέρας είναι ωραίος και καθαρό. Όταν ο εξωτερικός αέρας είναι στεγνός και καθαρός, μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα του αέρα του εσωτερικού χώρου. Όταν οι αλλεργίες, όπως η γύρη, είναι ένα ζήτημα, βοηθάει την εκτέλεση του κλιματισμού ή να χρησιμοποιήσει το αναγκαστικό σύστημα ψύξης αέρα μαζί με τα φίλτρα αέρα για να αντιμετωπίσουν το ζήτημα.

• Μειώστε τη χρήση χημικής χρήσης: Είναι σημαντικό να μειωθεί η χημική χρήση, ειδικά τα βαρέα χημικά προϊόντα. Αποφύγετε την αποθήκευση πραγμάτων όπως τα εντομοκτόνα, τα κόλλες και τα χρώματα μέσα ή κοντά στα κατοικίδια ζώα.


Οι καθαριστές εργάζονται

Αρχική καθαρισμό αέραΚάνετε μεγάλες υποσχέσεις, και αυτό είναι αυτό το όροφο που χρησιμοποιεί στην αγορά τους. Αυτές είναι οι συσκευές που έχουν σχεδιαστεί για να καθαρίζουν τον αέρα μέσα στο σπίτι και να εξαλείψουν διαφορετικές ακαθαρσίες όπως ο Pet dander, η σκόνη, ο καπνός και η οσμή. Ο εσωτερικός αέρας μπορεί να έχει διαφορετικά επίπεδα ρύπων. Μερικές φορές, αυτό μπορεί να είναι υψηλότερο, όπως και η περίπτωση σε εξωτερικούς χώρους. Όταν μια φυσική καταστροφή χτυπά ή μια περιοχή έχει υψηλά επίπεδα ρύπανσης, ορισμένοι καθαριστές αέρα στο σπίτι μπορούν να είναι πολύ χρήσιμοι για την αποτελεσματική εκκαθάριση του αέρα.

Όταν η ρύπανση είναι έξω, δεν υπάρχει πολλά να ανησυχούμε για το γεγονός ότι αυτό το διαχέεται με το χρόνο. Είναι δυνατόν να έχουμε συμπτώματα άσθματος ή ιγμορίτιδα και αλλεργίες. Οι βήχοι και τα κρυολογήματα είναι κοινά με την εξωτερική ρύπανση. Είναι δυνατόν να πάρετε πονοκεφάλους επίσης ειδικά αν υπάρχει πυκνός καπνός. Σε τέτοιες περιπτώσεις, τα άτομα με ΧΑΠ και άσθμα ενδέχεται να έχουν περισσότερες επιπτώσεις από τις υγιείς.

Προμηθευτής καθαρισμού αέρα Olansi (17)

Με τη συλλογή τουΚαλύτεροι καθαριστές αέρα της Κίνας, γίνεται δυνατή η εξουδετέρωση των διαφόρων απειλών που προκαλούν εσωτερικές δραστηριότητες και ατμοσφαιρική ρύπανση. Οι καθαριστές αέρα Olansi τυχαίνει να είναι μερικοί από τους καλύτερους καθαριστές αεραγωγών στο σπίτι που διατίθενται σήμερα στην αγορά. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον καθαριστή αέρα φίλτρου H14 HEPA, μπορείτε να επισκεφθείτεΟΛΑΝΣΗ Κίναστοhttps://www.olansipl.com/Για περισσότερες πληροφορίες.


Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου