Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Προϊόντα » Καθαριστής αέρα » Μικρός καθαριστής αέρα

Κατάστημα ανά κατηγορία

Μικρός καθαριστής αέρα

Είδος  

Olansi μικρός καθαριστής αέρα

Όταν η ροή αέρα είναι περιορισμένη, τα κρυολογήματα, η γρίπη και άλλοι ιοί μπορούν εύκολα να συμβούν στο σπίτι, προκαλώντας αερομεταφερόμενα βακτήρια και ιούς να εξαπλωθούν σε εσωτερικούς χώρους. Ο καλύτερος καθαριστής αέρα στην αγορά είναι ο καθαριστής αέρα με φίλτρο υψηλής απόδοσης σωματιδιακού αέρα (HEPA).

Σύμφωνα με το γενικό πρότυπο, η αποτελεσματικότητα της αφαίρεσης σωματιδίων με διάμετρο μικρότερη από 0,3 μικρά είναι 99,97%, συμπεριλαμβανομένων των ΡΜ2,5, ΡΜ0,5 και άλλων θανατηφόρων σωματιδίων.


Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ακόμη και το καλύτερο μικρό φίλτρο HEPA δεν μπορεί να σκοτώσει τον ιό, επειδή ο ιός είναι υπομικρό και δύσκολο να συλλάβει. Ωστόσο, ο καθαριστής αέρα με φίλτρο αέρα υψηλής απόδοσης μπορεί να εξαλείψει τους επιβλαβείς μικροοργανισμούς αέρα στον αέρα, καθώς και αλλεργιογόνα όπως σκόνη και γύρη στον αέρα. Για να κάνετε την αναπνοή σας ασφαλέστερη και υγιέστερη στο σπίτι, έχουμε επιλέξει 10 καθαριστές αέρα υψηλής απόδοσης για να διατηρήσουν τον εσωτερικό αέρα καθαρό.


Όλος ο μικρός καθαριστής αέρα προσφέρει:

Μικρός φορητός καθαριστής αέρα, καθαριστής μίνι αέρα για γραφείο, προσωπικός καθαριστής μίνι αέρα, φορητός καθαριστής αέρα, μικρός καθαριστής αέρα Amazon, μικρός καθαριστής αέρα για το γραφείο, ο καλύτερος καθαριστής μικρού αέρα για τον Covid, μικρός καθαριστής αέρα για το μπάνιο, μικρός καθαριστής αέρα για μπάνιο , μικρός καθαριστής αέρα για καπνό, μικρό καθαρισμό αέρα αέρα, μικρός καθαριστής αέρα HEPA, μικρός ήσυχος καθαριστής αέρα.

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου