Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Προϊόντα » Καθαριστής αέρα » PM1.0 καθαριστής αέρα

Κατάστημα ανά κατηγορία

PM1.0 καθαριστής αέρα

Είδος  

Olansi PM1.0 καθαριστής αέρα

Αγοράζετε καθαριστή αέρα για τη ρύπανση, για σωματίδια, PM2.5, PM10; Ποια είναι η ρύπανση στο σπίτι; Δεν είναι ρυπογόνος σωματιδίων η λεγόμενη σκόνη στο σπίτι; Ας δούμε πρώτα εάν θέλετε να φιλτράρετε τον αέρα με τον καθαριστή του αέρα στο σπίτι σας - Ας υποθέσουμε ότι αναζητάτε έναν καθαριστή αέρα για το PM2.5, PM10, κλπ.


Βελτίωση της ποιότητας του αέρα με τον καθαριστή αέρα

  • Οι περισσότεροι καθαριστές αέρα είναι εξοπλισμένοι με

  • Φίλτρο άνθρακα για διήθηση αερίου


Ξεχωριστό φίλτρο HEPA για φιλτράρισμα σωματιδίων

Τα σωματίδια - PM2.5, PM10 και PM10 + - αποτελούνται από στερεά (και υγρά) σωματίδια. Επομένως, το φίλτρο HEPA του καθαριστή αέρα είναι το μόνο φίλτρο που κάνει οτιδήποτε για να μειώσει τη συγκέντρωση σωματιδίων σε ένα δωμάτιο. Τα φίλτρα άνθρακα μπορούν να μειώσουν μόνο τη συγκέντρωση επιβλαβών αερίων, όπως πτητικές οργανικές ενώσεις ή οσμές.


Οι περισσότεροι καθαριστές αέρα στην αγορά είναι εξοπλισμένα με φίλτρα αέρα υψηλής απόδοσης. Επομένως, οι περισσότεροι από τους καθαριστές αέρα είναι πλήρως εξοπλισμένοι, οι οποίοι μπορούν να μειώσουν τη συγκέντρωση εσωτερικού PM.


Όλα τα PM1.0 Air Pifiers Προσφέρουμε:

Xiaomi καθαριστής αέρα PM10, MI καθαριστής αέρα 3H PM10, PM1.0 καθαριστής αέρα, PM1.0 καθαριστής αέρα, καθαριστής αέρα για απομάκρυνση PM1.0, καθαριστής αέρα για την αφαίρεση PM1.0

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου