Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Προϊόντα » Καθαριστής αέρα » Ο καθαριστής αέρα TVOC

Κατάστημα ανά κατηγορία

Ο καθαριστής αέρα TVOC

Είδος  

Olansi Punc καθαριστής αέρα

Εάν θέλετε να μάθετε πώς να αφαιρέσετε τις οσμές, τις πτητικές οργανικές ενώσεις ή τα αέρια από τα οικιακά χημικά και άλλες πηγές από το σπίτι σας, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε έναν καθαριστή αέρα με ένα φίλτρο ενεργού άνθρακα. Με λιγότερη έκθεση, το σπίτι σας θα μυρίσει τόσο φρέσκο ​​όσο φαίνεται, και ο αέρας θα είναι καθαρότερος και υγιέστερος.


Δεν είναι όλες οι οσμές είναι οι ίδιες. Ακριβώς όπως μπορούν να είναι ευχάριστα ή δυσάρεστα, μπορούν επίσης να είναι αβλαβείς ή επιβλαβείς για την υγεία σας. Οι περισσότεροι από τους χημικούς ρύπους προέρχονται από εσωτερικές πηγές, αλλά μπορούν επίσης να εισπνευσθούν από τον περιβάλλοντα υπαίθριο αέρα.


Καθαριστής αέρα για την αφαίρεση οσμής, VOC και φυσικού αερίου


Οι καθαριστές αέρα και τα ειδικά φίλτρα εξαλείφουν αποτελεσματικά τα επιβλαβή αέρια και τις περιττές οσμές από το εσωτερικό σας περιβάλλον. Τα τυποποιημένα φίλτρα σωματιδίων δεν έχουν σχεδιαστεί για να απομακρυνθούν τα αέρια και τις οσμές. Για την απομάκρυνση αερίου και οσμής, ο καθαριστής αέρα πρέπει να είναι εφοδιασμένος με ένα φίλτρο που περιλαμβάνει ενεργό άνθρακα. Φίλτρα όπως η Olansi αποδοτική σύλληψη καπνού, οσμής και άλλων επιβλαβών χημικών ουσιών αερίου.


Όλοι οι καθαριστές Air TVOC Προσφέρουμε:

Ο καλύτερος καθαριστής αέρα για να αφαιρέσει τοξίνες, τον καθαριστή αέρα VOC, τον καλύτερο καθαριστικό αέρα για το VOC, τον καλύτερο καθαριστικό αέρα για πτητικές οργανικές ενώσεις, καθαριστές αέρα για την απομάκρυνση οσμής, καθαριστές αέρα για την αφαίρεση του αερίου, καθαριστές αέρα για την αφαίρεση αερίου


Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου