Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Προϊόντα » Υδρογόνο » Υδρογόνο

Κατάστημα ανά κατηγορία

Υδρογόνο

Είδος  

Olansi Φορητό υδρογόνο πλούσιο νερό γεννήτρια νερού - το νερό της ενέργειας είναι πλούσιο σε υδρογόνο, το οποίο μπορεί να απομακρύνει τα αντιδραστικά είδη οξυγόνου και να αποτρέψει μια ποικιλία ασθενειών.


Η γεννήτρια νερού πλούσια σε υδρογόνους μπορεί να μετατρέψει άμεσα οποιοδήποτε πόσιμο νερό σε πλούσιο σε υδρογόνο νερό μέσα σε 5 λεπτά. Το φορητό υδρογόνον πλούσιο νερό νερού έχει χωρητικότητα 500ml. Είναι εύκολο στη χρήση και τη μεταφορά, ώστε να μπορείτε να πίνετε μαγεία και υγιή νερό οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε.


Αιτίες ενεργού παραγωγής οξυγόνου


Σύμφωνα με την έρευνα, το οξυγόνο 2-5% μπορεί να παράγει ελεύθερες ρίζες υπεροξειδίου με ισχυρή καταστροφική ισχύ αφού εισπνεύεται από το ανθρώπινο σώμα. Τα φυσιολογικά κύτταρα καταστρέφονται από τα αντιδραστικά είδη οξυγόνου, επιταχύνοντας έτσι τη διαδικασία γήρανσης.


Χαρακτηριστικά του υδρογόνου


  • Τα αντιοξειδωτικά μπορούν να καθαριστούν μόνο αντιδραστικά είδη οξυγόνου που παράγονται σε κύτταρα μέσω της κυτταρικής μεμβράνης.

  • Είναι το μικρότερο στοιχείο και το μόνο που μπορεί να καθαρίσει τα αντιδραστικά είδη οξυγόνου που παράγονται στον εγκέφαλο μέσω του φραγμού του αίματος-εγκεφάλου.

  • Εάν καταπιεί το υδρογόνο νερό, θα απορροφηθεί από το έντερο σε ένα λεπτό και διαρκεί περίπου 10 λεπτά για να τροφοδοτήσει το υδρογόνο σε κύτταρα σε όλα τα μέρη του σώματος.


Olansi φορητή γεννήτρια πλούσια σε υδρογόνο


Το υδρογόνο είναι ένα από τα καλύτερα φυσικά αντιοξειδωτικά. Εξουδετερώνει τα αντιδραστικά είδη οξυγόνου (ελεύθερες ρίζες) στο αίμα και τα κύτταρα.


Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η πιθανή αντιοξειδωτική ικανότητα του πλούσιου νερού υδρογόνου από το Sugawa είναι - 300 έως 500 mV, δηλ. 0 είναι το μέσο. Όσο μεγαλύτερη είναι η αρνητική τιμή, τόσο ισχυρότερη είναι η αντιοξειδωτική ικανότητα.


Olansi φορητούς υδρογόνους πλούσιες κατασκευαστές νερού


  • Οι τιμές ρΗ του ακατέργαστου νερού (ουδέτερο νερό), καθαρό νερό (όξινο νερό), εμφιαλωμένο νερό (μερικώς όξινο νερό) και άλλα ύδατα άλλαξαν σε ασθενές αλκαλικό.

  • Γυρίστε το ακατέργαστο νερό σε ένα ενεργό, μικρό μόριο, ισχυρό αντιοξειδωτικό.

  • Το συμβατικό δυναμικό οξειδοαναγωγής ακατέργαστου νερού είναι + 400 MV (με μέθοδο χημικής οξείδωσης). Αφού ενεργοποιηθεί η κινητή μονάδα, η τάση του μειώνεται σε περίπου - 300 mV. Έχει ισχυρή αντιοξειδωτική ικανότητα και βοηθά στην απομάκρυνση των υπερβολικών ελεύθερων ριζών στο σώμα.


Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου