Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Προϊόντα » Μηχάνημα εισπνοής υδρογόνου

Μηχανή εισπνοής υδρογόνου Olansi, μηχανή αναπνοής υδρογόνου

Μοντέλο Μηχανή: H300
Ονομαστική ισχύς: 140W
Τάση: AC220V / 50Hz
Πίεση εξόδου: 0,2mpah
Διαθέσιμο νερό: καθαρό νερό / αποσταγμένο νερό
Ροή υδρογόνου: 300ml / min ± 5%
Χρώμα: Χρυσή, Μπλε, Λευκό
Καθαρό βάρος: 3.5kg
Μέγεθος προϊόντος: 282x221x375mm

Γιατί η μηχανή εισπνοής του υδρογόνου Olansi

Olansi Healthcare Co, Ltd είναι ένα Premier υψηλής τεχνολογίας υγιεινό και περιβαλλοντικό φιλικό εργοστάσιο για καθαριστή.

Η Olansi έχει βρει το 2009, πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας OEM ODM, με ολοκληρωμένο πρόγραμμα έρευνας και ανάπτυξης. Οι δραστηριότητές μας περιλαμβάνουν έρευνα, ανάπτυξη, ένεση, συναρμολόγηση, πωλήσεις και μετά τις πωλήσεις. Είμαστε μια καθαρή πηγή ποιότητας λύσης καθαρισμού αέρα, καθαριστών νερού, κατασκευαστής υδρογόνου και άλλων προϊόντων φροντίδας υγείας. Έχουμε 25 ευρεσιτεχνίες σχεδιασμού. Τώρα η Olansi είναι ένα από τα κορυφαία 5 μεγαλύτερα εργοστάσια προϊόντων καθαρισμού OEM. Πωλούμε σε περισσότερες από 20 χώρες και οι βασικές αγορές και ο ετήσιος κύκλος εργασιών είναι πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια.

Τα οφέλη του υδρογόνου

1. Παρατείνεται η ζωή
Μελέτες έχουν βρει ότι το νερό υδρογόνου για μεγάλο χρονικό διάστημα θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

2. Λευκό και αφαιρέστε το φακίδα
Η μακροχρόνια αναπνοή υδρογόνου και κατανάλωσης υδρογονού νερού μπορεί να βελτιώσει αποτελεσματικά την ελαστικότητα του δέρματος να μειώσει τα σημεία και να κάνει το δέρμα φωτεινότερο και πιο προσφορά.

3. Βελτίωση της ανοσίας
Η αναπνοή υδρογόνου μπορεί να προωθήσει αποτελεσματικά τη σύνθεση του ανθρώπινου ινοβλαστικού κολλαγόνου, να αφαιρέσει τις επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες, να αναστέλλουν τον θάνατο κερατινοκυττάρων και να βελτιώσει την ανθρώπινη ανοσία.

4. Αντιοξείδωση
Η μακροχρόνια αναπνοή υδρογόνου μπορεί να αυξήσει τα αντιοξειδωτικά του σώματος, εξουδετερώντας έτσι το κακοήθη ενεργό οξυγόνο στο σώμα και βοηθώντας την επιδιόρθωση των ανθρώπινων κυττάρων.

5. Ανακουφίστε την κόπωση
Η μακροχρόνια αναπνοή υδρογόνου μπορεί να προωθήσει τον μεταβολισμό και να ανακουφίσει την κόπωση.

6. Βοηθήστε τον ύπνο
Η μακροχρόνια αναπνοή υδρογόνου μπορεί να ανακουφίσει την κόπωση και να βοηθήσει τον ύπνο.

Ασφάλεια μηχάνημα εισπνοής υδρογόνου Olansi

Μπορεί να είστε εξοικειωμένοι με το νερό υδρογόνου ή έχετε ακούσει γεννήτρια υδρογόνου νερού. Αν και το υδρογόνο νερό είναι απολύτως ένας κοινός τρόπος για να καταναλώσει υδρογόνο, χρησιμοποιώντας εισπνευστήρα υδρογόνου για να εισπνεύσει υδρογόνο είναι ένας άλλος κοινός μηχανισμός μεταφοράς. Το υδρογόνο είναι ένα ισχυρό μόριο σηματοδότησης κυττάρων με ισχυρές αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Η εισπνοή υδρογόνο με μηχάνημα υδρογόνου μπορεί να κάνει αυτό το ισχυρό μόριο να εξαπλωθεί γρήγορα σε ολόκληρο το σώμα σας γρήγορα και χρησιμοποιείται ευρέως για τη θεραπεία διαφόρων συνθηκών υγείας.

Η εισπνοή υδρογόνου έχει αποδειχθεί ότι έχει πολλά οφέλη για την υγεία και έχει αποδειχθεί γενικά ασφαλής σε μεγάλο αριθμό μελετών ανθρώπων και ζώων. Στην πραγματικότητα, η αμερικανική διατροφή και η διοίκηση φαρμάκων (FDA) ενέκρινε το GRAS (γενικά θεωρούμενο ασφαλές) κατάσταση υδρογόνου. Στη δεκαετία του 1940, δεν υπήρχε αναφορά σχετικά με τις τοξικές επιδράσεις της κατανάλωσης υδρογόνου.

Το υδρογόνο είναι όλα φυσικά - στην πραγματικότητα, δημιουργούμε μέχρι 10 λίτρα υδρογόνου την ημέρα στο παχύ έντερο (στην πραγματικότητα βακτήρια στο έντερο). Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους η θεραπεία με υδρογόνο είναι τόσο αποτελεσματική - το έχουμε αναγνωρίσει σε κυτταρικό επίπεδο.

Ωστόσο, δεν είναι ίσες όλες οι συσκευές απορρόφησης υδρογόνου. Είναι ασφαλής η γεννήτρια υδρογόνου σας;

Ένα από τα πράγματα που πραγματικά δημιουργεί τον κρίσιμο υδρογόνο αντίδρασης είναι η δέσμευσή μας για ασφάλεια.
Ο Όλανση είναι στην πραγματικότητα ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές εξοπλισμού απορρόφησης υδρογόνου στον κόσμο και η ζωτική αντίδραση είναι ο μόνος διανομέας τους στη Βόρεια Αμερική.
Η συσκευή εισπνοής υδρογόνου Olansy έχει βαθμολογηθεί προσεκτικά για να διατηρήσει μια σχετικά χαμηλή έξοδο υδρογόνου. Η μονάδα μας θα παράγει 2-6% υδρογόνο, ανάλογα με το μοντέλο. Αυτά τα μηχανήματα έχουν έναν εσωτερικό αισθητήρα που διατηρεί τη συγκέντρωση υδρογόνου κάτω από το 10%.

Το 10% είναι ένα πολύ σημαντικό όριο.

Μια πρόσφατη μελέτη στην Εφημερίδα της Ιατρικής Έρευνας Αερίου δείχνει ότι μια συσκευή εισπνοής υδρογόνου που παράγει περισσότερο από 10% υδρογόνο έχει σοβαρό κίνδυνο έκρηξης. Η έρευνα δείχνει ότι το υδρογόνο με συγκέντρωση άνω του 15% θα εκραγεί, προκαλώντας \"σοβαρό τραυματισμό \" στους χρήστες.

Η έρευνα δείχνει ότι περισσότερο υδρογόνο είναι καλύτερο από ένα συγκεκριμένο σημείο. Για παράδειγμα, η κατανάλωση 99% υδρογόνου και 5% υδρογόνο δεν είναι καλή. Αντίθετα, αυτό που έχει σημασία είναι η συχνότητα δόσης. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε χαμηλού ποσοστιαίου διατάξεις συχνότερα από τις υψηλές συσκευές εξόδου.

Το κλινικό μας μοντέλο κορυφώθηκε σε κορεσμό ιστού σε 30 λεπτά - μόλις ο ιστός ήταν κορεσμένος, προσθέτοντας περισσότερο υδρογόνο δεν θα έκανε κανένα καλό.

Ο πραγματικός λόγος αυτοί οι εταιρείες πωλούν υδρογόνο υψηλής απόδοσης είναι ότι είναι πολύ φθηνότερες να κάνουν. Πολλοί από αυτούς είναι πραγματικά ανακαινισμένο εξοπλισμό συγκόλλησης. δεν αστειεύομαι. Χρησιμοποιούν απλώς αναπνευστήρες αντί για ανάφλεξη.

Εάν αγοράζετε μία από αυτές τις υψηλές συσκευές υδρογόνου υψηλής απόδοσης για το σπίτι ή την κλινική σας, συμβουλευτείτε τον ασφαλιστήριο σας. Αυτά τα μηχανήματα είναι επικίνδυνα και έχουν υψηλό κίνδυνο ευθύνης.

Επιπροσθέτως, αυτές οι συσκευές εισπνοής υδρογόνου υψηλής απόδοσης μπορεί να πνιγούν λόγω έλλειψης οξυγόνου. Εάν αναπνέετε 99% υδρογόνο, αναπνέετε λιγότερο οξυγόνο στον αέρα. Αντίθετα, η ζωτικής σημασίας εισπνευστήρα υδρογόνου αντίδρασης αναμιγνύει το υδρογόνο που χρησιμοποιείται για εισπνοή με τον περιβάλλοντα αέρα, οπότε όταν χρησιμοποιεί το ζωτικό εισπνευστήρα υδρογόνου αντίδρασης, μπορείτε να πάρετε το 98% - 94% του κανονικού αέρα, ενώ σε μερικές άλλες επιλογές, μόνο 1%, μόνο 1% του κανονικού αέρα.
Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου