Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Προϊόντα » Υδρογόνο

Κατάστημα ανά κατηγορία

Υδρογόνο

Είδος  

Τι είναι το νερό υδρογόνου;

Το υδρογόνο νερό είναι απλά καθαρό νερό, καθώς και επιπλέον μόρια υδρογόνου.


Το υδρογόνο είναι ένα άχρωμο, άγευστο, μη τοξικό αέριο, το οποίο συνδυάζεται με οξυγόνο, άζωτο, άνθρακα και άλλα στοιχεία για να σχηματίσουν διάφορες ενώσεις, όπως ζάχαρη και νερό (αξιόπιστη πηγή).


Τα μόρια νερού αποτελούνται από δύο άτομα υδρογόνου και ένα άτομο οξυγόνου, αλλά μερικοί άνθρωποι ασκούν ότι η έγχυση επιπλέον υδρογόνου σε νερό μπορεί να παράγει οφέλη που δεν μπορεί να παράσχει το συνηθισμένο νερό.


Πιθανά οφέλη για την υγεία του νερού υδρογόνου


Οι ειδικοί πιστεύουν ότι το πόσιμο νερό που περιέχει υδρογόνο μπορεί να έχει ορισμένα οφέλη. Αλλά πολλοί άνθρωποι δεν είναι σίγουροι αν είναι μεγαλύτερα από το συνηθισμένο νερό. Σε γενικές γραμμές, η διατήρηση του νερού είναι ένας καλός τρόπος για να διατηρηθεί υγιής.


Πολλοί ιατρικοί εμπειρογνώμονες συμφωνούν ότι χρειάζεται περισσότερη έρευνα για να ανακαλύψει ή να επαληθεύσει τα πλεονεκτήματα του υδρογόνου νερού. Σύμφωνα με προκαταρκτικές μελέτες, τα ακόλουθα είναι πιθανά οφέλη για την υγεία:


  • Μειώστε τις παρενέργειες από την ακτινοθεραπεία

  • Βελτιώστε την αθλητική απόδοση

  • Πρόληψη ασθενείας


Το νερό υδρογόνου αναφέρεται στο συμβατικό νερό στο οποίο προστίθεται υδρογόνο. Σύμφωνα με ορισμένους πόρους, η προσθήκη υδρογόνου στο νερό μπορεί να βελτιώσει τις αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητές της. Είναι τεντωμένο για την ικανότητά του να αυξάνει την ενέργεια, να επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης και να βελτιώσει την ανάκαμψη των μυών μετά την άσκηση.


ΟΛΑΝΣΗ υδρογόνου μηχάνημα νερού


Η μηχανή υδρογόνου Olansi είναι ένας νέος τρόπος για να επιτευχθούν πολύ υψηλά επίπεδα μοριακού υδρογόνου στο πόσιμο νερό μας. Εάν το σώμα σας δεν φαίνεται να χρειάζεται τα οφέλη αλκαλοποίησης ενός ιονομερούς νερού, απλά ενίοντας μοριακό υδρογόνο στο νερό και / ή εισπνοή μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Η μηχανή νερού υδρογόνου παρέχει τα θεραπευτικά οφέλη του μοριακού υδρογόνου χωρίς να αλλάζει το ρΗ του νερού.


Χαρακτηριστικά γεννήτριας υδρογόνου Olansi υδρογόνου:


Γεννήτρια υδρογόνου υψηλής συγκέντρωσης υδρογόνου.

Το μοριακό υδρογόνο καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες στο σώμα σας και προστατεύει τα κύτταρα σας από τις επιδράσεις του οξειδωτικού στρες.

Να δημιουργεί αμέσως νερό υδρογόνου.

Λειτουργία αυτόματης καθαρισμού, διατηρούν την υγιεινή της γεννήτριας υδρογόνου νερού.

Μοτοσικλέτα μαλακού εκκίνησης που επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του συστήματος.

Λειτουργία αυτόματου καθαρισμού ηλεκτρολύσεως νερού.

Αμφίδρομη κάλυψη μαγνητικού κλεισίματος, εύκολο να ανοίξει για συντήρηση.

Αυτόματη ανίχνευση νερού ηλεκτρολύσεως νερού από μη φυσιολογική λειτουργία.

Γυαλιστερό σχεδιασμό πίνακα, περισσότερο deluxe.

Έξυπνος καλλιτεχνικός δείκτης LED.

Ευφυής έλεγχος, 4 λειτουργίες σε 1 προαιρετικό: Ειδοποίηση αλλαγής φίλτρου, ανιχνευτής ποιότητας νερού, αισθητήρα διαρροής, αυτόματη έκπλυση.


Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου