Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Προϊόντα » Καθαριστικό φρούτων και λαχανικών

Κατάστημα ανά κατηγορία

Ευφυής μηχανή πλυντηρίου λαχανικών - αυτόματη οικιακή υπερηχητική μηχανή καθαρισμού, μηχανή καθαρισμού θαλασσινών


  • Στη ζωή, μπορείτε να αφαιρέσετε εντελώς τις βλαβερές ουσίες από φρούτα, λαχανικά, ψάρια, κρέας και τουρσιά. Χρησιμοποιώντας το όζον για να παγώσει θαλασσινά και προϊόντα κρέατος έχει ισχυρή λειτουργία συντήρησης.

  • Ορμόνη υποβάθμισης:Το όζον είναι εξαιρετικά οξειδωμένο, το οποίο θα οξειδώνει γρήγορα και θα μειώσει. Είναι μια σταθερή ανόργανη ουσία.

  • Διατήρηση τροφίμων:Τα θαλασσινά, το κρέας και τα φρούτα και τα λαχανικά μπορούν να υποβληθούν σε επεξεργασία με μηχανή οξυγόνου για να παρατείνει τον χρόνο αποθήκευσης, ειδικά θαλασσινά και κρέας. Το νερό του όζοντος και το νερό του όζοντος μπορούν να καταψυχθούν μαζί, η επίδραση είναι καλύτερη.


Οξειδωμένα ιόντα βαρέως μετάλλου: Τα άτομα οξυγόνου σε οξυγόνο μπορούν να οξειδώσουν τα βαρέα μέταλλα σε νερό για να σχηματίσουν μη τοξικές και υψηλές ενώσεις αλεξίπτωτους αδιάλυτα στο νερό και να τα διαχωρίζουν από καθίζηση. Το επεξεργασμένο νερό μπορεί να χρησιμοποιηθεί απευθείας σε 20 λεπτά και η ποιότητα του νερού είναι καθαρή.


Εκτός από τη μυρωδιά και το επιβλαβές φυσικό αέριο, μπορεί επίσης να εξαλείψει τον εσωτερικό καπνό, το χρώμα και το επιβλαβές αέριο που προκαλείται από το χρώμα.


Olansi Φρούτα και λαχανικά Χαρακτηριστικά:

1. Μην τρίβετε! Χρησιμοποιώντας την αρχή του υπερηχητικού και του ενεργού οξυγόνου, η υπερηχητική μηχανή καθαρισμού τροφίμων μπορεί να απομακρύνει το 98,9% φυτοφάρμακο από φρούτα και λαχανικά βολικά και αποτελεσματικά


2. Το όζον μπορεί να εξαλείψει τις οσμές, το χλώριο και άλλα χημικά, τους ιούς και τα βακτηρίδια. Για φρούτα, λαχανικά, σκεύη κουζίνας, παιδικά παιχνίδια, κλπ


3. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία σιωπηλής δόνησης, χωρίς splash στο χείλος. Αυτή η συσκευή βρίσκεται στην κορυφή του μετρητή ή απευθείας σε οποιοδήποτε νεροχύτη κουζίνας


4. Επαναχρησιμοποίηση Samson πολλαπλών λειτουργιών υπερηχητική μηχανή καθαρισμού, θα κάνει τα πιάτα και τα σκεύη κουζίνας σας για να αποκαταστήσει το αρχικό χρώμα


Εφαρμογές μηχανών καθαρισμού φρούτων Olansi και λαχανικών:

  • Λαχανικά και φρούτα - για να απομακρυνθούν τα 98,9% φυτοφάρμακα.

  • Ρύζι-αφαιρέστε τα φυτοφάρμακα και την απολύμανση.

  • Κρέατα-αφαίρεση κλενβουτερόλη.

  • Ψάρια-αποστείρωση και καθαρισμός.

  • Καθαρισμός μαγειρέματος κουζίνας: κοπής, μαχαίρι, πιρούνι

  • Άλλο καθαρισμό: Κοσμήματα, μέταλλο, αλυσίδα ρολογιών, γυαλιά, ξυριστική μηχανή, οδοντοστοιχία, είδη μωρών


Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου