Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Προϊόντα » Καθαριστής νερού

Κατάστημα ανά κατηγορία

Καθαριστής νερού

Είδος  

Προηγμένος καθαρισμός επιπέδου 9


RO + UV + UF + ATDS


Πίνετε καθαρό νερό. Ο καθαριστής νερού Olansi έχει πολλά στάδια καθαρισμού, συμπεριλαμβανομένων των ενισχυτικών ασβεστίου και της προστασίας των μικροκυμάτων, για την εξάλειψη των ακαθαρσιών.


Προσαρμοσμένη έξυπνη τεχνολογία


Το AI μικροεπεξεργαστές αισθάνονται τη σκληρότητα του νερού και να καθορίσουν την καλύτερη διαδικασία καθαρισμού που βασίζεται σε αυτό, η οποία όχι μόνο εξασφαλίζει το καθαρό νερό, αλλά βελτιώνει επίσης τη διάρκεια ζωής του φίλτρου και μειώνει τα απόβλητα νερού.


Έξυπνη τεχνολογία φιλτραρίσματος αντίστροφης όσμωσης επαγωγής


Δοκιμάστε την καινοτόμο τεχνολογία φιλτραρίσματος RO της έντασης, που υποστηρίζεται από τον διαισθητικό μικροεπεξεργαστή AI. Το προχωρημένο σύστημα καθαρισμού 9 σταδίων * - αναμνηστικό ασβέστιο, σχεδιασμός μπλοκ ενεργού άνθρακα, τεχνολογία μικρο-μπλοκ και η πρώτη τεχνολογία αντικατάστασης φίλτρου της Κίνας εξασφαλίζει ότι θα έχετε καθαρό και υγιές νερό.


Αναμνηστικό ασβέστιο


Ο μόνος καθαριστής νερού στην κατηγορία του αυξάνει το επίπεδο ασβεστίου και αυξάνει το επίπεδο ρΗ του νερού.


Καθώς η περιεκτικότητα σε ασβέστιο θα μειωθεί κατά τη διάρκεια της κανονικής διαδικασίας RO, ο ειδικός μας ενισχυτής ασβεστίου * * θα προσθέσει ασβέστιο στο καθαρό νερό για να εξασφαλίσει ότι η οικογένειά σας παραμένει ισχυρή από το εσωτερικό.

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου