Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Προϊόντα » Καθαριστής αέρα » PM2.5 καθαριστής αέρα

Κατάστημα ανά κατηγορία

PM2.5 καθαριστής αέρα

Είδος  

Olansi PM2.5 καθαριστής αέρα

Οι μετρήσεις του PM2.5 περιλαμβάνονται συνήθως στις εκθέσεις ποιότητας του αέρα των τμημάτων και των εταιρειών προστασίας του περιβάλλοντος. Μάθετε τι σημαίνουν και γιατί πρέπει να παρακολουθήσετε το επίπεδο τους.


Το PM2.5 αναφέρεται σε ατμοσφαιρικά σωματίδια με διάμετρο μικρότερη από 2,5 μικρά, η οποία είναι περίπου 3% της διαμέτρου των ανθρώπινων μαλλιών.


Υπάρχουν δεκάδες καθαριστές αέρα εκεί που πωλούν κάποια διαφορετικά ή άλλα. Κάθε εταιρεία θέτει τα προϊόντα της ως το καλύτερο. Αυτές οι προδιαγραφές μπορεί να φαίνονται αποθαρρυντικές και συγκεχυμένες, αλλά είναι σημαντικό να εξετάσουμε τις λεπτομέρειες, επειδή ας το αντιμετωπίσουμε, οι καθαριστές αέρα δεν είναι φτηνές.


Όλα τα PM 2.5 Air Pifiers Προσφέρουμε:

PM 2.5 Φίλτρο Coronavirus, PM 2.5 Καθαριστικό ατμοσφαιρικής ρύπανσης, Αεροπορικά καθαριστές Αφαιρέστε το PM2.5, καθαριστής αέρα για την αφαίρεση PM2.5, καθαρισμοί HEPA αφαιρέστε το PM2.5


Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου