Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Προϊόντα » Καθαριστής αέρα » Αρνητικός καθαριστής αέρα ιόντων

Κατάστημα ανά κατηγορία

Αρνητικός καθαριστής αέρα ιόντων

Είδος  

Olansi αρνητικός ιόντος καθαριστής αέρα

Τι είναι τα αρνητικά ιόντα;

Με έναν καθαριστή αέρος αρνητικού ιόντος, ο καθαριστής παράγει αρνητικά άτομα οξυγόνου, τα οποία ονομάζονται ιόντα. Ο καθαριστής αέρα απελευθερώνει τα ιόντα στην γύρω ατμόσφαιρα. Τα αρνητικά ιόντα εμφανίζονται φυσικά γύρω από τα ρέοντα υδάτινα σώματα, όπως καταρράκτες και ποτάμια. Είναι επίσης δημοφιλές μετά τη βροχή.


Τα αρνητικά ιόντα είναι αόρατα, άγευστα, άγευστα. Αλλά το σώμα σας μπορεί να αισθάνεται όταν είναι πλούσιο. Όταν φτάσετε στην παραλία ή στον καταρράκτη, αυτό το συναίσθημα είναι λόγω των αρνητικών ιόντων. Είναι αναζωογονητικό και δυναμικό.


Ωστόσο, τα εσωτερικά επίπεδα ανιόντων είναι συχνά χαμηλότερες από το εξωτερικό. Αυτό είναι όπου οι καθαριστές των νοικοκυριών έρχονται σε χρήσιμες! Ο καθαριστής αέρα ιόντων αναπαράγει την αίσθηση της ζωτικότητας κοντά στον καταρράκτη στο σπίτι. Εδώ είναι πέντε λόγοι για τους οποίους ο αρνητικός ιόντος πορτοκαλίος καθαριστής αέρα είναι καλός για την υγεία σας.


Όλοι οι αρνητικοί καθαριστής αέρα Ion που προσφέρουμε:

Αρνητικό ιόντος καθαριστής αέρα Covid, φορητός καθαριστής αέρος αρνητικού ιόντος, καθαρό καθαριστικό αέρα ιόντων αρνητικού ιόντος, υγραντήρας αέρα αρνητικός ιόντος καθαριστής αέρα, αρνητικός ιόντος καθαριστής αέρα Covid, προσωπικός καθαριστής αέρος αέρος, αρνητικός ιόντος καθαριστής αέρα Amazon

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου