Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Προϊόντα » Απολυμαντικό μηχάνημα νερού

Κατάστημα ανά κατηγορία

Απολυμαντικό μηχάνημα νερού

Είδος  

Τι είναι η απολυμαντική γεννήτρια;

Αυτό είναι ένα είδος απολυμαντικής γεννήτριας. Χρησιμοποιεί το κοινό άλας για την παραγωγή απολυμαντικού ευρείας φάσματος πολλαπλών χρήσεων. Δεν χρησιμοποιεί επιβλαβείς χημικές ουσίες, χρησιμοποιεί μόνο εντελώς φυσικό ηλεκτρικό αλάτι. Πολύ προηγμένη τεχνολογία, τα κύρια μέρη είναι κατασκευασμένα από τιτάνιο. Η γεννήτρια μπορεί να παράγει απολυμαντικό όπως απαιτείται. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε όλα τα είδη καθαριστικών δαπέδων και απολυμαντικών, μόνο το συνηθισμένο άλας χρησιμοποιείται ως πρώτη ύλη για την παραγωγή κατ 'απαίτηση. Όχι μόνο εξοικονομείτε χρήματα, αλλά δεν έρχεστε σε επαφή με καμία επιβλαβή χημικά. Αυτό το πολύ αποτελεσματικό απολυμαντικό ευρέος φάσματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απολύμανση όλων των δεξαμενών αποθήκευσης νερού οικιακής χρήσης, πόσιμο νερό, καθαρισμό λαχανικών, κατοικίδιων ζώων, κουζίνα και δάπεδα μπάνιου. Απολυμάνσεις σχολικών και ψυχαγωγικών σχολικών εγκαταστάσεων, απολυμάνετε και απολυμαίνονται οι επιφάνειες των εστιατορίων και των κουζινών, απολύμανσαν τις επιφάνειες του νοσοκομειακού εξοπλισμού και των κλινικών, των διαγνωστικών κέντρων και άλλων ιατρικών εγκαταστάσεων και τον εξοπλισμό ασφαλείας και τον εξοπλισμό Spa.


Όλα τα μηχανή απολυμαντικού Olansi Προσφέρουμε:


Οικιακό απολυμαντικό μηχάνημα μηχάνημα νερού, άλατα απολυμαντικό μηχάνημα, απολυμαντικό υγρό κάνοντας μηχανή, απολυμαντικό κατασκευαστής ηλεκτρολύτης απολυμαντικό απολυμαντικό γεννήτρια διανομέα επιφάνειας απολυμαντικό, γεννήτρια ανθρακικού οξέος, γεννήτρια υποχλωριώδους νατρίου, παρηγοριά


Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου