Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Προϊόντα » Καθαριστής νερού » UF καθαριστής νερού

Κατάστημα ανά κατηγορία

UF καθαριστής νερού

Είδος  

Τι είναι ο καθαριστής νερού UF;


Η διαφορά μεταξύ UV και UF είναι ότι η τεχνολογία UF λειτουργεί χωρίς ηλεκτρική ενέργεια. Αφαιρεί τα αιωρούμενα στερεά, μεγαλύτερα σωματίδια και μόρια από το νερό μέσω μιας κοίλης μεμβράνης. Ο καθαριστής νερού μπορεί να σκοτώσει τα βακτηρίδια και τους μικροοργανισμούς, αλλά δεν απομακρύνει τα διαλελυμένα στερεά. Σε αντίθεση με τον καθαριστή RO, δεν μπορεί να μετατρέψει το σκληρό νερό σε μαλακό νερό. Η καλύτερη εμπειρία κατανάλωσης είναι να χρησιμοποιήσετε έναν καθαριστή υπεριώδους νερού αντίστροφης όσμωσης με υπερδιήθηση, ειδικά όταν δεν είστε σίγουροι για το επίπεδο TDS στο νερό.


Είναι ασφαλές ο καθαριστής νερού UF;


Η μεμβράνη υπερδιήθησης είναι μικρή σε μέγεθος και έχει τη δυνατότητα να φιλτράρει τη σκόνη και άλλα σωματίδια, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η ασφάλεια του πόσιμου νερού. Το μόνο πρόβλημα του καθαριστή νερού UF είναι ότι αν υπάρχει επιβλαβές διάλυμα αλάτι στο νερό, δεν μπορεί να φιλτραριστεί.


Olansi UF καθαριστής νερού


Η υπερδιήθηση ή η υπερδιήθηση είναι ένα προηγμένο φίλτρο, το οποίο μπορεί να εξαλείψει τα μικρότερα βακτηρίδια, σωματίδια σκόνης ή ακαθαρσίες στο νερό. Ένα από τα σημαντικότερα οφέλη από την ύπαρξη ενός καθαριστή νερού UF είναι ότι λειτουργεί ακόμη και χωρίς ηλεκτρική ενέργεια και αφαιρεί όλους τους μικροοργανισμούς από το πόσιμο νερό. Ο καθαριστής νερού Olansy UF έχει πολλές λειτουργίες, η οποία βοηθά στη να κρατήσει το νερό καθαρό και απαλλαγμένο από ιούς. Είναι ελαφρύ, ώστε να μπορούν να μεταφερθούν οπουδήποτε. Η χωρητικότητα αποθήκευσης κυμαίνεται από 9 έως 22 λίτρα, έτσι το νερό μπορεί εύκολα να διαρκέσει δύο έως πέντε ημέρες. Ορισμένες άλλες προδιαγραφές που περιλαμβάνονται σε αυτά τα φίλτρα νερού περιλαμβάνουν μη εύθραυστο πλαστικό σώμα, φίλτρο κατακρήμνισης, φίλτρο άνθρακα κλπ.

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου