Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Προϊόντα » Καθαριστής αέρα » Καθαριστής αέρα υγραντήρα

Κατάστημα ανά κατηγορία

Καθαριστής αέρα υγραντήρα

Είδος  

Οπλιλικός καθαριστής αέρα υγραντήρας Olansi


Ο ξηρός αέρας μπορεί να επιδεινώσει τα προβλήματα αναπνοής, αφυδατώστε το δέρμα σας και να μειώσετε την ικανότητά σας να πολεμήσετε τα κρυολογήματα και τη γρίπη. Ο υγραντήρας αυξάνει την υγρασία στον αέρα, ώστε να μπορείτε να ζήσετε πιο ασφαλή και άνετα.


Οι υγραντήρες έρχονται σε διαφορετικές μορφές, αν και οι υπερηχητικοί υγραντήρες θεωρούνται γενικά ως οι πιο αποτελεσματικοί. Παράγουν επίσης τα λεπτότερα σταγονίδια, τα οποία είναι ευκολότερα να απορροφηθούν.


Πολλοί υγραντήρες χρησιμοποιούν την τεχνολογία ψυχρής ομίχλης για να μειώσουν την εσωτερική θερμοκρασία ενώ αυξάνονται η υγρασία. Επειδή δεν απελευθερώνουν ατμό όπως κάνουν κάποια μοντέλα εξατμιστή, είναι επίσης ιδανικά για οικογένειες με παιδιά.


Οι υγραντήρες έρχονται σε διάφορα στυλ και μεγέθη. Ορισμένα έχουν σχεδιαστεί για μεγάλα διαμερίσματα, μερικά για μικρά δωμάτια και μερικά για ταξίδια. Βεβαιωθείτε ότι η χωρητικότητα της δεξαμενής και η έξοδος υγρασίας ταιριάζει με τις ανάγκες σας.


Όλος ο καθαριστής αέρα υγραντήραμε:


Ολόκληρος ο καθαριστής αέρα και ο υγραντήρας, ο υγραντήρας αέρα, ο καθαριστής αέρα υγραντήρας όλα σε ένα.

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου