Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Προϊόντα » Καθαριστής αέρα » Καθαριστής αέρα αυτοκινήτου

Κατάστημα ανά κατηγορία

Καθαριστής αέρα αυτοκινήτου

Είδος  

Αφού περάσετε τόσο πολύ χρόνο στο αυτοκίνητο, θέλετε να δώσετε την καλύτερη δυνατή ποιότητα του αέρα για τον εαυτό σας και τους επιβάτες σας, ειδικά εκείνες τις μέρες ακραίων αλλεργιών όταν απλά δεν μπορείτε να ξεκουραστείτε μεταξύ φτάρνισμα και φυσώντας τη μύτη σας. Ο καθαριστής αέρα είναι μια εξαιρετική λύση για καλύτερη ποιότητα του αέρα.


Τύποι καθαρισμού αέρα αυτοκινήτου


Ιονικός καθαριστής αέρα για αυτοκίνητο


Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί το ιονιστή είναι λίγο διαφορετικό. Δεν χρειάζεται να φιλτράρουν τον αέρα καθώς τα συστήματα καθαρισμού αέρα υψηλής απόδοσης. Τα φορτισμένα ιόντα που απελευθερώνονται από τον καθαριστή αέρα με βάση το ιόντος τηρούν τα σωματίδια στο αυτοκίνητό σας, καθιστώντας τους πολύ βαρύ για να συνεχίσουν να επιπλέουν. Για συστήματα ιόντων, θα παρατηρήσετε ότι μπορεί να χρειαστεί να συσκευάσετε πιο συχνά. Μόλις πέσουν τα σωματίδια από το βάρος των ιόντων, πρέπει να πάνε κάπου, συνήθως σε ένα εσωτερικό πάτωμα, τον τοίχο ή στον καθαριστή του σκάφους.


Ο καθαριστής αέρα HEPA για το όχημα


Το σύστημα καθαρισμού αέρα HEPA συλλέγει σκόνη, αλλεργιογόνα, κατοικίδιο ζώο και τους περισσότερους άλλους ατμοσφαιρικούς ρύπους μέσω μικρών φυσικών φίλτρων. Μετά την κυκλοφορία μέσω του συστήματος, εξαντλεί τον καθαρό αέρα. Με το σύστημα καθαρισμού αέρα HEPA, θα πρέπει να αλλάξετε τα φίλτρα περιστασιακά, ανάλογα με το χρόνο και το μέγεθος του μηχανήματος.


Olansi Car Manuifier Κατασκευαστής Κατασκευαστής Παρέχει αυτοκίνητο φορητό καθαρισμό αέρα για COVID 19 Υπηρεσία για τους πωλητές Amazon, υγραντήρες αυτοκινήτων και ιονιστήρια, καθαριστής αέρα αυτοκινήτου με UVC, καθαριστής αυτοκινήτου Xiaomi αυτοκινήτου.

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου