Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Κίνα καθαριστής αέρα » Δυσάρεστη επιπτώσεις στην υγεία των ακάρεων και πώς Olansi ομάδας μηχανή καθαριστής αέρα για το σπίτι μπορεί βοήθεια

Δυσάρεστη επιπτώσεις στην υγεία των ακάρεων και πώς Olansi ομάδας μηχανή καθαριστής αέρα για το σπίτι μπορεί βοήθεια

Προβολές:1     Συγγραφέας:Κίνα καθαριστής αέρα Κατασκευαστής     Χρόνος δημοσίευσης: 2021-11-10      Προέλευση:https://www.olansichina.com/

Δυσάρεστη επιπτώσεις στην υγεία των ακάρεων και πώς Olansi ομάδας μηχανή καθαριστής αέρα για το σπίτι μπορεί βοήθεια

Δυσάρεστη επιπτώσεις στην υγεία των ακάρεων και πώς Olansi ομάδας μηχανή καθαριστής αέρα για το σπίτι μπορεί βοήθεια

Κάθε φορά που αναφέρονται αλλεργίες, οι περισσότεροι άνθρωποι γρήγορη μετάβαση σε θέματα όπως η μούχλα, τη σκόνη, οργή κατοικίδιων ζώων, σκυλιά, γάτες, και γύρη. Ωστόσο, υπάρχουν περιπτώσεις όπου τα ακάρεα της σκόνης είναι υπεύθυνα για αλλεργικές αντιδράσεις. Είναι κοινό να ακούσει ανθρώπους να λένε ότι είναι αλλεργικοί στη σκόνη. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα ακάρεα της σκόνης, αόρατα με γυμνό μάτι, είναι οι ένοχοι πίσω από τις αντιδράσεις αλλεργικού.


Υπάρχουν διάφορα είδη των ακάρεων της σκόνης. Οι οργανισμοί είναι μικρό και ζωοτροφών για το νεκρό δέρμα που έχουμε ρίξει κάθε μέρα. Δέρμα συνεχίζει να πέφτει μακριά, και ένα νέο αναπτύσσεται στη θέση της. Το νεκρό δέρμα είναι τροφή για τα ακάρεα της σκόνης.

Olansi καθαριστής αέρα Προμηθευτής (8)

Τι ακριβώς είναι τα ακάρεα της σκόνης;

Αυτοί οι οργανισμοί έχουν ταξινομηθεί ως αρθρόποδα, και ζουν πολύ κοντά στον άνθρωπο, δεδομένου ότι είναι η πηγή τροφής. Κάθε σπίτι έχει εκατομμύρια από αυτά τα ακάρεα της σκόνης, και υπάρχει αρμονία μεταξύ των ανθρώπων και των οργανισμών? Ωστόσο, όταν προκύψουν αλλεργικά προβλήματα λόγω των ακάρεων, προκύπτει ζήτημα. Αυτό απαιτεί την κατάργηση του ίδιου.


Σκόνη ακάρεα είναι σε όλο το σπίτι. Βρίσκονται σε στρώματα, κλινοσκεπάσματα κάτω από χαλιά, έπιπλα και κουρτίνες. Οι οργανισμοί είναι μικροσκοπικά και δεν μπορεί να δει, και μοιάζουν πολύ μικρές αράχνες. Είναι εύκολο για αυτούς τους οργανισμούς να μετακινηθούν από το ένα δωμάτιο στο άλλο, και μπορεί να εξαπλωθεί σε όλη την. Η μόλυνση μπορεί να συναφθεί μόνο με τον έλεγχο του σπιτιού. Οι δοκιμές μπορούν να διεξαχθούν σε ένα εργαστήριο ή στο σπίτι χρησιμοποιώντας μικροσκόπια μεγέθυνσης.


Σκόνη ακάρεα μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες για την υγεία, υπό την έννοια ότι ενεργοποιούν διαφορετικές αλλεργικές αντιδράσεις. Μερικοί άνθρωποι είναι πιο επιρρεπείς στο να γίνουν τα θέματα υγείας από τους άλλους. Το είδος του αποτελέσματος ότι τα ακάρεα της σκόνης μπορεί να έχει διαφέρουν από το ένα άτομο στο άλλο. Οι πιθανές επιπτώσεις των ακάρεων της σκόνης δεν μπορεί να αγνοηθεί ή να αγνοούνται και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί το συντομότερο δυνατό.


Καθάρισμα

Ένα από τα κρίσιμα τρόπους για την αποβολή ακάρεα σκόνης είναι καθαρά τα πράγματα, όπως ρούχα, κουρτίνες και κλινοσκεπάσματα. Όλα τα washables πρέπει να καθαρίζονται τακτικά. Όταν τα ακάρεα της σκόνης εξαπλωθεί, τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα για εκείνους με τις αντιδράσεις. Φεύγοντας από ρούχα, χαλιά και κουρτίνες βρώμικο βοηθά μόνο τα ακάρεα να αναπτυχθούν ακόμη περισσότερο. Καταλήγουν αναπαράγουν πολύ γρήγορα.


Καθαρισμός κλινοσκεπάσματα είναι πολύ σημαντικό. Αυτό είναι όπου περίπου το ένα τρίτο της ημέρας ξοδεύεται, και πολλές νεκρό δέρμα έχει μείνει πίσω. κλινοσκεπάσματα ξέπλυμα να τακτικά φροντίσει γι 'αυτό. Ειδικά φύλλα τα οποία είναι ανθεκτικά σε ακάρεα σκόνης μπορεί να είναι ένα πρόσθετο πλεονέκτημα.


Τα περιττώματα ακουστικών σκόνης είναι επίσης μικροσκοπικά και μπορούν να ανασταλούν στον αέρα. Αυτό μπορεί να προκαλέσει περισσότερα θέματα υγείας. Η τακτική ηλεκτρική σκούπα και ο καθαρισμός μπορούν να βοηθήσουν να ασχοληθούν με ακάρεα σκόνης. Ωστόσο, τα σπίτια δοκιμής μπορούν να βοηθήσουν στο να καθορίσει πόσο κακή είναι η ρύπανση.


Ο καλύτερος τρόπος είναι να αγοράσετε έναOlansi καθαριστής αέραΓια να χειριστεί τα ακάρεα σκόνης και η κοπέλα που άφησε πίσω. Αυτός ο καθαριστής αέρα της Κίνας μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τα σπίτια και μπορεί να αποτρέψει τους κινδύνους που σχετίζονται με τα ακάρεα σκόνης.

Προμηθευτής καθαριστή αέρα Olansi (5)

Ο σωστός κατασκευαστής καθαρισμού αέρα είναι μια εξαιρετική λύση σε όλα τα θέματα που σχετίζονται με την ποιότητα του αέρα, συμπεριλαμβανομένης της εξάλειψης των ακάρεων σκόνης. Ο Όλανση δημιουργεί μερικές από τις καλύτερες συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των καθαριστών αέρα UVC και καθαριστές αέρα HEPA. Το εργοστάσιο καθαρισμού αέρα έχει την τελευταία τεχνολογία και την τεχνική εμπειρογνωμοσύνη για να χειριστεί διαφορετικά επίπεδα ρύπανσης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δυσάρεστες επιπτώσεις της υγείας των ακάρεων σκόνης και τον τρόπο ομάδας Olansiμηχανή καθαρισμού αέρα για το σπίτιμπορεί να βοηθήσει, μπορείτε να επισκεφθείτεΟΛΑΝΣΗ Κίναστοhttps://www.olansichina.com/air-purifiers.htmlΓια περισσότερες πληροφορίες.

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου