Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Καθαρισμός αέρα » Οι καλύτεροι καθαριστές αέρα για κατοικίδια ζώα με πλυντήριο φίλτρο και νοσοκομειακό φίλτρο H14 HEPA φίλτρο

Οι καλύτεροι καθαριστές αέρα για κατοικίδια ζώα με πλυντήριο φίλτρο και νοσοκομειακό φίλτρο H14 HEPA φίλτρο

Προβολές:1     Συγγραφέας:Κίνα Κατασκευαστής καθαρισμού αέρα     Χρόνος δημοσίευσης: 2021-09-05      Προέλευση:https://www.olansichina.com/

Οι καλύτεροι καθαριστές αέρα για κατοικίδια ζώα με πλυντήριο φίλτρο και νοσοκομειακό φίλτρο H14 HEPA φίλτρο

Οι καλύτεροι καθαριστές αέρα για κατοικίδια ζώα με πλυντήριο φίλτρο και νοσοκομειακό φίλτρο H14 HEPA φίλτρο

Ξέρετε ότι τα κατοικίδια ζώα είναι σε θέση να προκαλέσουν ατμοσφαιρική ρύπανση στο σπίτι σας; Αυτό συμβαίνει όταν βγαίνουν έξω. Στην επιστροφή τους, μπορούν να φέρουν αλλεργιογόνα και βρωμιά στο σπίτι που μπορεί να αποδειχθεί πολύ επικίνδυνο. Αυτό είναι ίσως γιατί πρέπει να παραχωρήσετε το σωστόΚατασκευαστής καθαριστή αέραΠοιος μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση τέτοιων ζητημάτων. Τα μαλλιά σκυλιών έχουν τις δυνατότητες να προσελκύσουν εσωτερικά αλλεργιογόνα όπως σκόνη, σπόρια μούχλας και γύρη. Πιθανώς προσπαθήσατε να παρατηρήσετε όλες τις καλύτερες πρακτικές υγιεινής χωρίς καμία επιτυχία. Δεν χρειάζεται να ανησυχούμε.

Προμηθευτής καθαρισμού αέρα Olansi (11)

Με έναν αξιόπιστο κατασκευαστή καθαρισμού αέρα, το πρόβλημα αυτό δεν θα είναι πλέον εμπειρία. Αυτές οι συσκευές έχουν αυτό που χρειάζεται για να βελτιώσετε την ποιότητα του αέρα στο σπίτι σας. Είναι πολύ αποτελεσματικά και αποτελεσματικά όπως σύντομα θα μάθετε. Είτε πρόκειται να χρησιμοποιήσετε έναν καθαριστή αέρα της Κίνας όπως ο καθαριστής αέρα Olansi ή κάτι άλλο, ένα πράγμα είναι σίγουρο. Αυτό είναι το γεγονός ότι θα διαδραματίσουν έναν κρίσιμο ρόλο στην αφαίρεση επιβλαβών σωματιδίων στον αέρα που έχουν φέρει τα κατοικίδια ζώα σας. Διαβάστε παρακάτω τις λεπτομέρειες για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον καλύτερο καθαριστή αέρα για κατοικίδια ζώα με πλυντήρια.


Hamilton Beach Trueair

Ένα από τα καλύτερα μέρη σχετικά με αυτόν τον καθαριστή αέρα είναι ο τρόπος με τον οποίο κατάφερε να συναντήσει τις ανάγκες. Μπορεί να φανεί μικρό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο χώρος σας δεν θα καθαριστεί καλά. Όταν πρόκειται για την αφαίρεση του Dander, πολύ λίγες συσκευές στην αγορά μπορούν να σας βοηθήσουν να βγείτε έτσι. Έχει κατασκευαστεί ειδικά για να βελτιώσει την ποιότητα του αέρα σε δωμάτια που εισέρχονται τα κατοικίδια ζώα. Εκτός από αυτό, έχει μόνιμο φίλτρο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά και ξανά. Με απλούς όρους, είναι επαναχρησιμοποιήσιμο. Εκτός από το Pet Dander, είναι επίσης ιδανικό για την απομάκρυνση της γύρης, της σκόνης και των αλλεργιογόνων.


Ο εργοστάσιο καθαριστή αέρα αυτής της εταιρείας βρίσκεται στις ΗΠΑ. Έχει καταφέρει να αφήσει μια ανεξίτηλη εντύπωση στους χρήστες τους τελευταίους χρόνους με μερικά εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Αυτή η συσκευή συνιστάται ιδιαίτερα όταν έχετε χώρο που μετράει έως και 140sqft. Ένας από τους λόγους για την αυξημένη δημοτικότητά του σε διάφορες χώρες είναι η οικονομική του προσιτότητα. Αυτός ο κατασκευαστής καθαριστή αέρα κατάφερε να συνδυάσει την αποδοτικότητα και την οικονομική προσιτότητα. Παρακάτω είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του:


• Έρχεται με τεχνολογία καθαρισμού HEPA

• Το φίλτρο του μπορεί να καταγράψει έως και το 99,97% των επιβλαβών σωματιδίων

• Να πολεμήσετε τις οσμές κατοικίδιων ζώων, έρχεται με 2 φίλτρα ζεολίθου άνθρακα (αντικαταστάσιμη)

• Αντί να αντικαταστήσετε το πρωτογενές φίλτρο, χρειάζεται μόνο να απομονωθεί

• Κι αλλα


Allen Breathesmart 75i

Όταν αγοράζετε αυτόν τον καθαριστή αέρα και το τοποθετείτε στο χώρο σας, θα παρατηρήσετε ότι ο ύπνος σας έχει βελτιωθεί. Αυτό οφείλεται στην αυξημένη ποιότητα του αέρα. Σε περίπτωση που δεν έχετε παρατηρήσει, η πλειοψηφία των καθαριστών αέρα στην αγορά είναι αποτελεσματική μόνο για το Pet Dander. Ωστόσο, το Allen BreatesMart είναι επίσης αποτελεσματικό στην απομάκρυνση της γούνας PET. Δεν θα σκουπιστούν πλέον το σπίτι σας. Είναι μια συσκευή που είναι εγγυημένη για να σας δώσει την αξία των χρημάτων σας με μερικά υπέροχα χαρακτηριστικά. Μπορεί να απαλλαγεί από 99,97% σωματίδια.


Η διάρκεια ζωής του φίλτρου είναι περίπου 12 μήνες. Αυτό σημαίνει ότι απαιτείται μόνο να διασφαλίσετε ότι διατηρείται για βέλτιστη απόδοση. Όσο αυτό γίνεται σωστά, ο αέρας σας θα παραμείνει καθαρός και υγιής. Αυτή είναι μια πραγματικά ισχυρή συσκευή που μπορεί να κάνει μια τεράστια διαφορά στο χώρο σας. Τουεργοστάσιο καθαρισμού αέραείναι στο Austin, Τέξας. Αυτή η εταιρεία έχει αποδειχθεί ότι είναι αξιόπιστος προμηθευτής καθαρισμού αέρα κατά τη διάρκεια των ετών. Ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του είναι:


• Δαχτυλίδια χρώματος LED για την εμφάνιση της ποιότητας του αέρα

• Ανιχνευτής ποιότητας αέρα και τεχνολογία αισθητήρων

• Καθαρισμός ρυθμού παράδοσης αέρα περίπου 347

• Το επίπεδο θορύβου είναι μεταξύ 25DB και 49DB

• Η κατανάλωση ενέργειας είναι μεταξύ 1.8Watts και 45watts

• Κι αλλα


BlueAir Blue Pure 211+

Για όλα τα επιτεύγματα των προϊόντων BlueAir, αυτό σίγουρα αξίζει να αναφέρεται ανάμεσα σε μερικά από τα καλύτερα που μπορούν να βοηθήσουν σε χώρους όπου υπάρχουν κατοικίδια ζώα. Πρόκειται για έναν κατασκευαστή καθαρισμού αέρα που έχει αποδειχθεί πέρα ​​από κάθε εύλογη αμφιβολία όταν πρόκειται για εμπιστοσύνη και αξιοπιστία. Είτε πρόκειται για Pet Dander είτε Pet Fur, αυτός είναι ο δεξιός προμηθευτής καθαρισμού αέρα για να παραχωρηθεί. Κάνει τη δουλειά σας να έχει καθαρό αέρα γύρω από το σπίτι πολύ πιο εύκολη. Δεν θα συναντήσετε καθόλου καθαριστές αέρα που παρέχουν και συναντούν τις προσδοκίες όπως αυτή.


Αξίζει επίσης να αναφερθεί το γεγονός ότι έρχεται με πλύσιμο προφίλ για να βεβαιωθείτε ότι δεν χρειάζεται να δαπανήσετε περαιτέρω. Απλά πραγματοποιήστε τη συνήθη ρουτίνα συντήρησης στον προφίλ του και είστε καλοί να πάτε. Σε περίπτωση που αναζητάτε τον τέλειο καθαριστή αέρα για κατοικίδια ζώα σε χώρους που είναι μεγάλα, αυτό μπορεί να σας βοηθήσει. Παρακάτω είναι μερικά οφέλη της:


• Ο σχεδιασμός του μπορεί να εξασφαλίσει 3600 ροές αέρα

• Μπορεί επίσης να βοηθήσει το φιλτράρισμα των αερίων και των σωματιδίων

• Ο πλύσιμο του προφίλ του μπορεί να εξασφαλίσει εύκολη τη σύλληψη του Pet Dander

• Έρχεται με διαφορετικές ρυθμίσεις

• Μπορεί να καθαρίσει ένα χώρο που να μετρά μέχρι 540sqft

• Κι αλλα


Ο καθαριστής αέρα Olansi (K08)

Olansi καθαριστής αέραείναι ένα από τα καλύτερα μεταξύ άλλων. Αυτό οφείλεται στο πώς έχει κατασκευαστεί με την τελευταία τεχνολογία για να εξασφαλιστεί η ποιότητα του αέρα στο χώρο σας είναι υγιής. Αυτός ο καθαριστής αέρα της Κίνας έχει όλα αυτά όταν πρόκειται για σύγχρονα χαρακτηριστικά. Επομένως, δεν χρειάζεται να εξετάσετε περαιτέρω γιατί μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις ανάγκες σας.


Είναι πολύ αποτελεσματικό για την απομάκρυνση των οσμών που θα μπορούσαν να είναι ως αποτέλεσμα οσμής κατοικίδιων ζώων, οσμής ποτού ή καπνού καπνού. Επίσης, μπορεί να εξαλείψει τον ιό, τα βακτηρίδια και τα γύρη. Ένας καθαριστής αέρα Olansi είναι πολύ αποτελεσματικός και στους δύο και μεγάλους και μικρούς χώρους. Μερικά από τα χαρακτηριστικά του είναι:


• Έχει τεχνολογία αισθητήρα οσμής

• Έχει 6 στάδια καθαρισμού

• Έχει ένα φως LED για να υποδείξει την ποιότητα του αέρα

• Η παραγωγή θορύβου είναι αρκετά ελάχιστη

• Κι αλλα

Κίνα Olansi Κατασκευαστής Καθαριστής αέρα (55)

συμπέρασμα

Οι παραπάνω καθαριστές αέρα είναι εξαιρετικοί για τη διαχείριση της οσμής κατοικίδιων ζώων και της οσμής γύρω από ένα δωμάτιο ή ένα γραφείο. Πρόκειται για την επιλογή τουΚατασκευαστής καθαριστή αέραπου ευθυγραμμίζεται με αυτό που θέλετε. Για περισσότερα σχετικά με τους καλύτερους καθαριστές αέρα για τα κατοικίδια ζώα με πλυντήριο φίλτρο και νοσοκομειακό φίλτρο H14 HEPA, μπορείτε να επισκεφθείτε την Olansi China στοhttps://www.olansichina.com/home-air-purifier.htmlΓια περισσότερες πληροφορίες.

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου