Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Εργοστάσιο καθαρισμού αέρα » Πώς να εγκαταστήσετε την Κίνα Ολόκληρος ο καθαριστής αέρα του σπιτιού με το υπεριώδες φως στον αγωγό για HVAC

Πώς να εγκαταστήσετε την Κίνα Ολόκληρος ο καθαριστής αέρα του σπιτιού με το υπεριώδες φως στον αγωγό για HVAC

Προβολές:0     Συγγραφέας:Κίνα Κατασκευαστής καθαρισμού αέρα     Χρόνος δημοσίευσης: 2021-06-12      Προέλευση:https://www.olansichina.com

Πώς να εγκαταστήσετε την Κίνα Ολόκληρος ο καθαριστής αέρα του σπιτιού με το υπεριώδες φως στον αγωγό για HVAC

Πώς να εγκαταστήσετε την Κίνα Ολόκληρος ο καθαριστής αέρα του σπιτιού με το υπεριώδες φως στον αγωγό για HVAC

Καθαριστές αέραέχουν γίνει αρκετά συνηθισμένοι και δημοφιλείς μεταξύ διαφορετικών ανθρώπων. Αυτό συνέβη λόγω του πόσο γρήγορα το περιβάλλον φαίνεται να επιδεινώνεται. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τόσοι πολλοί άνθρωποι τώρα αναζητούν ενεργά τους καλύτερους καθαριστές αέρα να φροντίζουν τον περιβάλλοντα αέρα.


Δεν είναι ασυνήθιστο να βρείτε ανθρώπους που εγκαθιστούν καθαριστές αέρα μέσα στα σπίτια τους για να καθαρίσουν τον αέρα μέσα σε δωμάτια. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν τον καλύτερο τρόπο να εγκαταστήσετε τους καθαριστές αέρα και πώς μπορούν να επηρεάσουν τον τρόπο με τον οποίο ο καθαριστής αέρα λειτουργεί στο τέλος της ημέρας. Πρέπει να γίνει σωστά αν πρόκειται να εργαστεί στο καλύτερό της.

Κίνα Olansi Κατασκευαστής Καθαριστής αέρα (55)

Υπάρχουν τόσα πολλά εμπορικά σήματα που διατίθενται σήμερα στην αγορά και όλοι έχουν τα δικά τους μοναδικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Βοηθά να κατανοήσετε σαφώς τι σημαίνει ένας καθαριστής αέρα πριν να επιλεγεί η σωστή.


Κίνα καθαριστές αέρασυχνά αναφέρονται ως καθαριστικά αέρα. Καθαρίζονται να αποσυντίθενται και να μετατρέπουν διαφορετικούς ρύπους εντός του αέρα. Αυτό καταλήγει στη βελτίωση της καθαριότητας του αέρα. Οι καθαριστές αέρα ίσως νοικοκυριό, κτίριο, βιομηχανικοί ή εμπορικοί.

• Ο καθαριστής πρέπει να τοποθετηθεί χαμηλή.

Το γεγονός του θέματος είναι ότι τόσοι πολλοί ιοί κατατίθενται συνήθως σε χαμηλότερα μέρη. Αυτό σημαίνει ότι το αποτέλεσμα φιλτραρίσματος τείνει να λειτουργεί καλύτερα όταν ο καθαριστής τοποθετείται έτσι. Είναι σημαντικό να αφήσετε κάποιο χώρο γύρω από αυτό.

• Μην τοποθετείτε στο διάδρομο.

Ο στόχος του καθαριστή αέρα είναι για τον καθαρισμό του αέρα. Σε μεγαλύτερα νοικοκυριά, δεν πρέπει να τοποθετηθεί μέσα σε ένα διάδρομο, επειδή αυτό μπορεί να επηρεάσει την κανονική ζωή.

• Τοποθετήστε μακριά από τους τοίχους.

Όταν εγκατασταθεί, είναι σημαντικό να διασφαλιστεί ότι ο καθαριστής αέρα δεν αγγίζει οποιοδήποτε τοίχο ανά πάσα στιγμή. Ορισμένοι κατασκευαστές μπορούν να καθορίσουν την απόσταση ώστε να αφήσουν μεταξύ του καθαριστή αέρα HEPA και του τοίχου. Αυτό είναι πολύ βολικό επειδή επιτρέπει την ροή του αέρα μέσα και έξω από τοΑρχική καθαριστής αέρα. Είναι σημαντικό να αποφευχθεί η τοποθέτηση αντικειμένων με υγρά όπως τα αγγεία κοντά στον καθαριστή αέρα.

• Για το κάπνισμα, μια επιλογή πάγκου είναι καλή.

Όταν ένας από τους επιβάτες στο σπίτι καπνίζει και δεν θέλει να εξαπλωθεί από τον καπνό από δεύτερο χέρι, είναι σοφό να πάρετε έναν καθαριστή αέρα επιφάνειας εργασίας ή έναν πάγκο ένα. Θα μπορούσε να προσθέσει κάποια αισθητική αξία στο δωμάτιο, ειδικά αν ο καθαριστής αέρα έχει ένα όμορφο σχέδιο. Αυτός ο καθαριστής αέρα καθαρίζει τον αέρα και εξασφαλίζει ότι όλοι οι άλλοι παίρνουν το καλύτερο.

• Τοποθετήστε σε περιοχές με κακή κυκλοφορία

Υπάρχει πάντα μια καλή επίδραση όταν ο εξαερισμός ανοίγει σε ένα δωμάτιο για να αφήσει στον καθαρό αέρα. Αυτό πρέπει να γίνει μόνο όταν ο υπαίθριος αέρας είναι καλής ποιότητας. Οι πόρτες και τα παράθυρα ανοίγματος μπορούν να μειώσουν τη ρύπανση του εσωτερικού αέρα. Εάν παρατηρήσετε μια περιοχή δεν έχει καλή κυκλοφορία αέρα, ο καθαριστής αέρα Olansi πρέπει να τοποθετηθεί. Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους βελτίωσης της ποιότητας του αέρα.

Κίνα Κατασκευαστής καθαρισμού αέρα Olansi (20)

Ο Όλανση είναι ένας από τους καλύτερους κατασκευαστές του καθαριστή αέρα της Κίνας. Ασχολούνται με διαφορετικούς καθαριστές αέρα, συμπεριλαμβανομένωνΑρνητικοί καθαριστές αέρος ιόντων, καθαριστές αέρα επιφάνειας εργασίας, PM2.5 καθαριστές αέρα, μεταξύ άλλων.

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου