Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Εργοστάσιο καθαρισμού αέρα » Τεχνολογίες συστήματος καθαρισμού αέρα που χρησιμοποιούνται στη δημιουργία προσαρμοσμένων προσδιοριστών αέρος της ιδιωτικής ετικέτας

Τεχνολογίες συστήματος καθαρισμού αέρα που χρησιμοποιούνται στη δημιουργία προσαρμοσμένων προσδιοριστών αέρος της ιδιωτικής ετικέτας

Προβολές:0     Συγγραφέας:Κίνα Κατασκευαστής καθαρισμού αέρα     Χρόνος δημοσίευσης: 2021-08-06      Προέλευση:https://www.olansichina.com/

Τεχνολογίες συστήματος καθαρισμού αέρα που χρησιμοποιούνται στη δημιουργία προσαρμοσμένων προσδιοριστών αέρος της ιδιωτικής ετικέτας

Τεχνολογίες συστήματος καθαρισμού αέρα που χρησιμοποιούνται στη δημιουργία προσαρμοσμένων προσδιοριστών αέρος της ιδιωτικής ετικέτας

Οι καθαριστές αέρα είναι εξαιρετικοί στην εξάλειψη διαφορετικών πραγμάτων από τον αέρα. Αυτό περιλαμβάνει αέριο, οσμές, μούχλα, γύρη, ιός, βακτήρια, ακάρεα, καπνό, ρύπους, αλλεργιογόνα, ρύπους και σκόνη. Έχει σημειωθεί αύξηση της εσωτερικής ρύπανσης, η οποία απαιτούσε τη χρήση τουΚίνα καθαριστές αέρα.


Υπάρχουν διαφορετικές μάρκες στην αγορά και ο καθένας έχει τις δικές του προδιαγραφές καθιστώντας το δύσκολο για τους αγοραστές να λάβουν απόφαση. Πριν επιλέξετε την ιδανική επιλογή, βοηθά στην κατανόηση της τεχνολογίας που χρησιμοποιείται.

Προμηθευτής καθαρισμού αέρα Olansi (16)

Υπάρχουν δύο κατηγορίες στην περίπτωση αυτή. Υπάρχει ενεργή τεχνολογία και παθητική τεχνολογία.

Παθητικός

Αυτή η τεχνολογία περιλαμβάνει καθαρισμό αέρα που γίνεται με την κατάρτιση αέρα στον καθαριστή. Αυτός ο αέρας στη συνέχεια διέρχεται από τα φίλτρα μέσα στη συσκευή, η οποία καθαρίζει μολυντές, οσμές, αέριο, αλλεργιογόνα, γύρη, σκόνη κλπ. Ορισμένες δημοφιλείς παθητικές τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται σήμερα περιλαμβάνουν:

• HEPA ή γενικά φίλτρα. Είναι καλύτερα για φιλτραρίσματος στερεών σωματιδίων

• Το ενεργό άνθρακα χρησιμοποιείται για την απομάκρυνση οσμών και χημικών ενώσεων

• Οι ηλεκτροστατικοί κατακρημνιστές: Αυτά είναι ιδανικά για φιλτραρίσματος μικρών σωματιδίων

• Φίλτρα UV: Αυτά είναι ιδανικά για την αντιμετώπιση των μικροοργανισμών που βρέθηκαν στον αέρα

Οι καθαριστές αυτής της κατηγορίας κάνουν χρήση της παθητικής τεχνολογίας για να έχουν τα φίλτρα ως απαίτηση για να λειτουργήσουν τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζονται.


Ενεργή τεχνολογία

Σε αυτή την κατηγορία, ο αέρας καθαρίζεται εκτός της μονάδας. οΑρχική καθαριστής αέρα, στην περίπτωση αυτή, παράγει επίδραση στον αέρα. Αυτοί οι καθαριστές αέρα έρχονται σε δύο τύπους, δηλαδή:

• Καθαρισμητές ιονιστή: Αυτές είναι επιλογές που παράγουν μερικά ιόντα. Αυτά τα ιόντα στη συνέχεια συνδέονται με σωματίδια που βρίσκονται εντός του αέρα και εξαλείφουν διαφορετικές χημικές ενώσεις, προϊόντα σκόνης και ούτω καθεξής από τον αέρα που καθαρίζουν.

• Γεννήτριες όζοντος: Αυτά είναι υπεύθυνα για την αλλαγή των μορίων οξυγόνου μέσα στον αέρα και τα καθιστά το όζον. Αυτά καταστρέφουν διαφορετικούς μικροοργανισμούς και απαλλαγούν από αέρια και οσμές μέσα στον αέρα.


Ενεργό και παθητικό

Αυτό είναι όπου οι παθητικές και ενεργές τεχνολογίες έρχονται μαζί και το χέρι στο χέρι για να δώσει έναν αποτελεσματικό καθαρισμό. Αυτοί οι καθαριστές αέρα στο σπίτι είναι οι καλύτεροι στην αγορά, δεδομένου ότι εργάζονται καλύτερες από τις μεμονωμένες τεχνολογίες.

Πριν επιλέξετε τον ιδανικό καθαριστή αέρα Olansi, βοηθά να είστε σίγουροι για το σκοπό του. Βοηθά να διασφαλιστεί ότι η επιλογή πληροί το σκοπό που προορίζεται. Υπάρχουν διαφορετικά πράγματα που πρέπει να κάνουν οι καθαριστές αέρα στο σπίτι.


Αλλεργίες: Σε αστικές ρυθμίσεις, ένα σκονισμένο περιβάλλον είναι πολύ συνηθισμένο. Υπάρχει γύρη, μικροσκοπικές πέτρες, σκόνη και ούτω καθεξής. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι αλλεργικοί σε αυτό. ΕΝΑΚαθαριστής αέρα HEPAμπορεί να χειριστεί τέτοιους ρύπους.


Άσθμα: Αυτή είναι μια αναπνευστική ασθένεια που γίνεται χειρότερη όταν υπάρχουν ακαθαρσίες στον αέρα. Ένας καθαριστής αέρα σε μια τέτοια περίπτωση θα πρέπει επίσης να έχει την ικανότητα οξείδωσης του αέρα.


Οσμή: Σπίτια σήμερα έχουν περιορισμένο εξαερισμό. Αυτό σημαίνει ότι η κυκλοφορία του αέρα είναι αρκετά δύσκολη. Η στασιμότητα του αέρα προκαλεί οσμή. Η οσμή μπορεί επίσης να προκληθεί από την καύση, το μαγείρεμα και τη ζωγραφική. Ένας καθαριστής θα πρέπει να είναι σε θέση να χειριστεί τέτοια ζητήματα εάν υπάρχουν.

Προμηθευτής καθαρισμού αέρα Olansi (1)

Ανάλογα με το αν αντιμετωπίζετε μούχλα, καπνό, κατοικίδιο ζώο, ιούς ή χημικά, θα πρέπει να επιλέξετε έναν καθαριστή αέρα Olansi ικανό να καθαρίσει τον αέρα. Επιλέγοντας μεταξύ των καθαριστών αέρα HEPA, καθαριστές αέρα UVC, PM2.5 καθαριστές αέρα και οι καθαριστές αρνητικών ιόντων συχνά εξαρτώνται από το είδος του ρύπου μέσα στο σπίτι. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τεχνολογίες συστήματος καθαρισμού αέρα που χρησιμοποιούνται στη δημιουργία προσαρμοσμένης ιδιωτικής ετικέτας στο σπίτικαθαριστές αέρα, μπορείτε να επισκεφθείτεΟΛΑΝΣΗ Κίναστοhttps://www.olanansise.com/Για περισσότερες πληροφορίες.

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου