Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Κίνα καθαριστής αέρα » Χρησιμοποιώντας τον καλύτερο καθαριστή αέρα της Κίνας για να αφαιρέσετε το δεύτερο καπνό και τον καπνό τσιγάρων

Χρησιμοποιώντας τον καλύτερο καθαριστή αέρα της Κίνας για να αφαιρέσετε το δεύτερο καπνό και τον καπνό τσιγάρων

Προβολές:5     Συγγραφέας:Κίνα Κατασκευαστής καθαριστή αέρα     Χρόνος δημοσίευσης: 2021-12-09      Προέλευση:https://www.olansichina.com/

Χρησιμοποιώντας τον καλύτερο καθαριστή αέρα της Κίνας για να αφαιρέσετε το δεύτερο καπνό και τον καπνό τσιγάρων

Χρησιμοποιώντας τον καλύτερο καθαριστή αέρα της Κίνας για να αφαιρέσετε το δεύτερο καπνό και τον καπνό τσιγάρων

Το κάπνισμα δεν ήταν ποτέ υγιές και έχει αναγνωριστεί ότι ακόμη και ο παθητικός καπνός μας επηρεάζει με πολλούς τρόπους. Ακόμη και με αυτή τη γνώση, υπάρχουν πάρα πολλοί καπνιστές στον κόσμο σήμερα και η βιομηχανία καπνού εξακολουθεί να εκτελεί πολύ καλά. Ο καπνός μπορεί να προκαλέσει καρκίνο, αλλά ένα πράγμα που πρέπει να σημειώσει είναι ότι ο παθητικός καπνός είναι επίσης αρκετά επικίνδυνος.

Olansi Κίνα εργοστάσιο καθαρισμού αέρα (2)

Τι είναι

Ο καπνός δεύτερης χεριού αναφέρεται στον κύριο καπνό που εκπνέεται από τους καπνιστές πούρων, τσιγάρων ή σωλήνων. Υπάρχει επίσης κάπνισμα Sidestream που συμβαίνει να είναι πιο επικίνδυνο από το πρώτο. Αυτό οφείλεται στην παρουσία μικρών σωματιδίων που μπορεί να απορροφηθούν πολύ εύκολα από ανθρώπινα κύτταρα. Ο καπνός Sidestream είναι καρκινογόνος και θα πρέπει να αποφεύγεται με όλα τα μέσα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι πρέπει να αποφεύγουν να παραμένουν μέσα σε δωμάτια όπου οι καπνιστές εκπνέουν καπνό ή δωμάτια καπνού όπου καίγεται ο καπνός.


Ο καπνό δεύτερο χεριού είναι παθητικό κάπνισμα. Αυτό είναι όπου ένα άτομο που δεν καπνίζει ή δεν καπνίζει γίνεται ακούσια εκτίθεται σε καπνό. Αυτό το είδος καπνού είναι πολύ επικίνδυνο.


Καπνός και υγεία του δεύτερου χεριού

Ο καπνός δεύτερης χεριού είναι επικίνδυνος, όπως και ο πρώτος καπνός. Αυτό το είδος καπνού εκθέτει το άτομο σε πολλές χημικές ουσίες, μερικά από τα οποία μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι καπνιστής δεν εξαλείφει τους κινδύνους που σχετίζονται με το κάπνισμα. Υπάρχει ακόμα ο κίνδυνος ανάπτυξης καρκίνου του πνεύμονα όταν εκτίθεται σε καπνό δεύτερο χεριού. Άλλοι καρκίνοι που προκαλούνται από το κάπνισμα περιλαμβάνουν βασικούς κόλπους, ορθό, ουροδόχο κύστη, φάρυγγα, λάρυγγα, στήθος, το στομάχι και τον καρκίνο του εγκεφάλου. Ο κίνδυνος είναι επίσης παρόντες στα παιδιά, και θα μπορούσαν να πάρουν όγκους του εγκεφάλου, καρκίνο του ήπατος, λέμφωμα και λευχαιμία.


Καρδιαγγειακά ζητήματα

Υπάρχει ένα σημαντικό ζήτημα που σχετίζεται με την εισπνοή καπνού καπνού ακούσια, η οποία είναι η κακή επίδραση που μπορεί να έχει στο καρδιαγγειακό σύστημα ενός ανθρώπου. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε εγκεφαλικό επεισόδιο καθώς και άλλες καρδιακές παθήσεις.


Όταν οι μη καπνιστές εκτίθενται σε καπνό δεύτερο χεριού, έχουν 30 τοις εκατό πιθανότητες να πάρουν ασθένειες που σχετίζονται με την καρδιά. Με αυτό το είδος καπνού, υπάρχει επίσης ο κίνδυνος εγκεφαλικού επεισοδίου. Πάνω από 8000 θανάτους εγκεφαλικού επεισοδίου έχουν συσχετιστεί με τον παθητικό καπνό.


Που ασχολούνται με τον καπνό δεύτερο χέρι

Με τις τρέχουσες τεχνολογικές εξελίξεις, η αντιμετώπιση των ρύπων έχει γίνει πολύ πιο εύκολη. Είναι σημαντικό να αερίζουν τα δωμάτια και να σταματήσετε το κάπνισμα εντελώς. Είναι επίσης σημαντικό να μείνετε μακριά από τους καπνιστές. Εάν μια τέτοια κατάσταση δεν μπορεί να αποφευχθεί στο σπίτι, επενδύοντας στοΚαλύτερος καθαριστής αέρα Olansiείναι μια καλή ιδέα. Ορισμένες λύσεις μπορούν να βοηθήσουν να ασχοληθούν με τον παθητικό καπνό και να κρατούν τον αέρα καθαρό και ασφαλές.


Η Olansi βρίσκεται στην αγορά για πολύ καιρό, και δημιουργούν μερικούς από τους καλύτερους καθαριστές αέρα, συμπεριλαμβανομένων των καθαριστών αέρα UVC και καθαριστές αέρα HEPA. Επιλέγοντας τον καλύτερο κατασκευαστή καθαριστή αέρα, είστε εγγυημένη λειτουργικότητα και ποιότητα.

Προμηθευτές καθαρισμού αέρα Olansi (14)

Υπάρχουν πολλοί προμηθευτές καθαρισμού αέρα σήμερα, αλλά ασχολούνται με τις εγγυήσεις εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων που παίρνετε πρωτότυπες συσκευές από την Olansi. Δεν είναι όλα τα εργοστάσια καθαρισμού αέρα σε θέση να δημιουργήσουν το καλύτερο. Η συνεργασία με τους αξιόπιστους κατασκευαστές είναι ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης του παθητικού καπνού όταν μια τέτοια κατάσταση δεν μπορεί να αποφευχθεί. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήσηΚαλύτερος καθαριστής αέρα της ΚίναςΓια να αφαιρέσετε το δεύτερο χέρι καπνού και τον καπνό τσιγάρων, μπορείτε να επισκεφθείτεΟΛΑΝΣΗ Κίναστοhttps://www.olansichina.com/china-air-purifier.htmlΓια περισσότερες πληροφορίες.

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου